Şimdi Ara

R522 Windows 7 64bit -> Windows XP 64bit Geçişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sade bir sisteme ihtiyacımdan dolayı XP 64 bite geçmeyi düşünüyorum. Adobe yazılımları, Oyun, itunes ve yazılım geliştirme (windows isteyen dill ve frameworkler için) dışında kullanmayı düşünmüyorum. Geri kalan işlemler için Ubuntu kullanacağım (yazılım geliştirme burada da yapmayı düşünüyorum).

Sizce değer mi Win 7 Ultimate den geçmeye? (Aslında kararı mı verdim zaten sadece görüşlerinizi merka ediyorum. Bu makinede hiç xp denemedim o yüzden kuracağım buda ayrı bir sebeb) Yoksa Win7′yi lite’laştırmak daha mı mantıklı??

Samsung R522'e 64 bit XP kuran oldu mu, olduysa sürücülerin hepsini bulabildi mi?

Bu makineye yeni ubuntuyu (10.10) kuran oldu mu? Deneğimini paylaşabilir mi?

Son olarak bir yerlerde “XP’nin SATA sürücüleri için yazılmadığını yani ona göre yapılmadığını okumuştum. Boşuna XP’ye sata driverleri gömüp uğraşmayın SATA sürücü destekleyen bir işletim sistemi kurun” demişti birisi. Var mı böyle bir şey? SATA'yı etkinleştirerek XP'yi kurmak XP'nin kararlığını düşürür mi?

XP’yi kurup arada tarama, temizleme yaptırıp format atmadan kullanmayı düşünüyorum. internette bulduğum her şeyi kurmayacağım için XP’nin sorunsuzca çalışacağını düşünüyorum. Yoksa gerçekten de ayda veya 2 ayda bir format atmam gerekir mi? Yani demek istediğim "bilinçli bir kullanıcı olarak gerekli olanları yapıp XP'yi uzun süre kullanan var mı"?

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Up
  • bence xp'ye geçmenize gerek yok.zaten microsoft da yavaş yavaş desteğini çekmeye başladı xp'den.örneğin yeni msn sürümü sadece vista ve win7 kullanıyor.
    bana kalırsa uyumsuzluktan filan yakınıyorsanız win7 32bir kurup keyfinize bakın şu an için xp kadar hızlı ve daha fazla güvenilir durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.