Bildirim
R7 240 OC 300W PSU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
300w yeterlidir ama 2gb versiyonunu alın o kartta 4gb'nin bir anlamı yok daha hızlı olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Ooooo 4 cigalyth tam 1 performans canavarı
fakat efendim gigabyte umrumda değil ki önemli olmadığını bende biliyorum. Overclocklu kart o yüzden bahsetmiştim.dalga geçmenin lüzumu yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
300w yeterlidir ama 2gb versiyonunu alın o kartta 4gb'nin bir anlamı yok daha hızlı olmaz.
4GB için almıyorum efendim. Overclocklu olduğu için almak istedim. Oc li ile düz arasında performans farkı var diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin -
quote:
Orijinalden alıntı: alper7138
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Ooooo 4 cigalyth tam 1 performans canavarı
fakat efendim gigabyte umrumda değil ki önemli olmadığını bende biliyorum. Overclocklu kart o yüzden bahsetmiştim.dalga geçmenin lüzumu yok
O kartta OC kendin yap bu modelde oc falan yok.
2GB Sapphire modelini al 8 tane de bellek soğutcusu al. Onları belleğin üstüne koy.
Sonra GPU'yu 1Ghz'e Bellekleri de makul bir seviyeye çek TriXX programı ile.
Şimdiden hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X