Şimdi Ara

r7 250 oc gddr5 300 watt psu yeter mi yetmezse pc me ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ram : 4gb 2x2-2048 ddr2 800 mhz
    Ekran kartı:radeon hd 4350 (400 mhz)
    Power :300 watt olduğnu sanıyorum
    birde amd nin sitesinde ekran kartının güç tüketiminin 65 watt olduğu yazıyor bu ekran kartının max. Performanstaki güç tüketimimidir? zaten ek güç girişi yok 75 wattan fazla çekemez forumda benzer konulardaki yorumlar kafamı karıştırdığı için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300W gerçek değermi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda max 300 yazıyor

• Bilen birileri yardım

• 18 amper psu ile 250 ddr5 kullanan arkadas var ama seninki 15 amper emin degilim calisir mi diye ama ne olur demissin oyunlarda reset atar donar mavi ekran verir vs.boyle yaparsa yine iyi patlarsa o kotu ama 65w'lik karti gordum diye de patlamamasi lazim.bir iki deneme yapabilirsin karti alip.anlarsin zaten sorun cikarip cikarmadigini.ona gore yenisini alir ya da almazsin ama 15 amper baya dusuk.
  • Aduruel A kullanıcısına yanıt
    Max TDP 65 W olarak gözüküyor doğrudur. 15 Amper düşük fakat sıkıntı çıkarır mı çıkartmaz mı bilinmez çok sınırda.
  • taktım pc ye gayet güzel çalışıyor ancak bir sorun var cod 6, cod 4 tüm grafikler maximumda oynuyorum en yoğun çatışmalarda bile 40 50 fps nin altına düşmüyor hiç kasma yok ancak minecraft oynarken de 30 40 fps nin üstüne çıkmıyor ve sürekli kasıyor. prototype 2 ve bfme 2 dede sorun war. aynı anda çok fazla alanı göstermesi gereken yani strateji tarzı oyunlarda kastığını fark ettim minecraftta bile.d bunun sebebi ne olabilir yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Strateji oyunları işlemciye daha fazla yüklenir ? Driver ile ilgili olabilir mı?

• pek sanmıyorum güncel yeni format atıldı ancak minecrafttan bahsediyoruz.d ve eski ekran kartımda bile kasmıodu son ayarlarda ama simdi 200 liralık kartta kasıyor sanırım güç daha fazla istiyor bu tür oyunlarda çünki prototype bfme ve minecrafttın ortak yani tepeden bakılıp çok geniş bir alanı aynı anda göstermesinin gerekmesi soru şu bunun güçle ilgisi warmı cod serisinde oyun alanı hep sınırlı bi sokaktasın geniş bi yer yok
  • Aduruel A kullanıcısına yanıt
    Klasik tüketici kandırma tipi bir PSU maalesef.

ATX-400 diyince insanın aklına 400 watt geliyor doğal olarak ama 300 watt.

Yoo, hayır, 300 watt bile değil bu PSU. Sadece çöp denebilir maalesef.

Zira günümüzde bilgisayar bileşenleri gücün büyük kısmını (%70-80) 12 volt kanalından çeker.
    Sizin PSU ise 12 volt kanalından 15 amper ile sadece 180 watt veriyor.

Ancak en düşük parçalara yeter.
  • Yani bu kasmanın sebebi yeni ekran kartı alınca gücün yetmemesimi sizce? iyi bi güç kaynağı alırsam sorun çözülürmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aduruel -- 11 Ağustos 2014; 15:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aduruel

İşlemci : phenom x4 9500
    Ram : 4gb 2x2-2048 ddr2 800 mhz
    Ekran kartı:radeon hd 4350 (400 mhz)
    Power :300 watt olduğnu sanıyorum
    birde amd nin sitesinde ekran kartının güç tüketiminin 65 watt olduğu yazıyor bu ekran kartının max. Performanstaki güç tüketimimidir? zaten ek güç girişi yok 75 wattan fazla çekemez forumda benzer konulardaki yorumlar kafamı karıştırdığı için soruyorum

Güç kaynağı yetmediğinde kasma olabilir ama işlemcide görülür genelde. İşlemci kendini yavaşlatabilir. Çoğu zaman ise restart yapar.
    Ekran kartında ise görüntü bozulması veya reset görülür genelde.

Kasma ise ekran kartından.
    Dostum HD-4350 hem çok eski hemde kendi zamanına göre bile oyunlar açısından anca (o bile zor) giriş seviyesi bir kart.
    Şu an için ise giriş seviyesi desek gerçek giriş seviyesi kartlar küser.

CPU 95 watt, GPU 25 watt, MB 25, watt bellek 20 watt, HDD+CD 30 watt, ıvır zıvır 20 watt desek 215 watt filan eder. Sizin PSU kaliteli değilse 300 dese bile 12 volttan en fala 160 watt veriyor. Çöp yani ve sistem sınırda.

Ekran kartı minimum 300 real, recommended 35 watt real diyor. Öncelikle PSU değiştir. Bu sistemi bile zor çalıştırıyordur. Her an elinizde kalabilir.

İşlemcin gerçek 4 çekirdek ve iyi olmasa da hala iş görür durumda.
    İkinci el uygun bir 6xxx serisi kart bakarsanız 6770 ve üstü rahatlarsınız.

Bir de anakartınız AM2+ ise tüm Phenom II serilerini takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 12 Ağustos 2014; 13:13:42 >

• r7 250 oc gddr5 aldım zaten o kart war şuan bilgisayarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.