Şimdi Ara

Gtx 650 ti boost'a güç kaynağım yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci: intel core i3 540 3.7 ghz (oc li)

ram: 6gb ddr3 1333mhz cl9

ekran kartı: ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1

anakart: asus p7p55d-e lx

harddisk: seagate st1000dm003

güç kaynağı: highpower 500 watt

güç kaynağımın linki:http://www.highpower-tech.com/eng/product_page.php?class=20100527154213&id=20100530203115

bu güç kaynağım yukarıdaki sisteme yeter mi?

• Aslında sistemin 450w güç kaynağı istiyor baktığım bir siteden.Güç kaynağın 12 volttan 400w veriyor.Sistemi kullanabilirsin fakat sonradan sorun çıkartabilir.Sana tavsiyem Corsair cx500w veya vs550.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Aslında sistemin 450w güç kaynağı istiyor baktığım bir siteden.Güç kaynağın 12 volttan 400w veriyor.Sistemi kullanabilirsin fakat sonradan sorun çıkartabilir.Sana tavsiyem Corsair cx500w veya vs550.

sonradan nasıl bir sorun çıkarta bilir ki?
  • Sistemde kapanmalar başlar.Sen bence önerdiklerimi al kafan rahat etsin.
  • 550 watt seç ama fazlada artma su gibi elektrik çeker sonra dersin bu fatura niye böyle arttı birde elektriğe zam geldi :)
  • quote:

Sistemde kapanmalar başlar.Sen bence önerdiklerimi al kafan rahat etsin.

iyide önceden yeterli gelen güç kaynağı sonradan niye yeterli gelmesin?
  • eotmn.9 kullanıcısına yanıt
    Dandik 500w kaliteli 750w güç kaynağından bile çok fazla güç çekiyor.

Önceden aynı sistemde yeterli geldiyse kullan ama ileride kapanmalar yaşayacağını düşünüyorum yine de aynı psu öneriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dandik 500w kaliteli 750w güç kaynağından bile çok fazla güç çekiyor.

Önceden aynı sistemde yeterli geldiyse kullan ama ileride kapanmalar yaşayacağını düşünüyorum yine de aynı psu öneriyorum.

tamam teşekkür ederim.
  • başka fikri olan... (?)
  • High Power kalitelidir. 500W o sisteme çok rahat yeter. Sıkıntı olmaz. Yukarıdaki arkadaşların neye göre önerdikleri belli değil. Ekran kartı 140W kadar güç tüketebiliyor. İşlemci 65W kadar. Sistemin geri kalanı da 60-70W kadar çeker. Toplasak 300W'ı anca bulur. Hepsi 12V rail'e yüklense bile yine sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER

başka fikri olan... (?)

ben 8 aydır 390w güç veren psu ile hd7850 gtx650ti boost kullandım bir sorun olmadı ve sorun yok sizin güc kaynagı 12v den 20 20 veriyor son derece yeterli fazlasiyla hd7770 e 600w öneren de var 300w kullanip sorun olmayanda var kahverengi rengi sevende var pembe rengi sevende var bu tamamen sizin bütcenize,prensibinize,takintili bir insan olmanizla orantilidir kasada 10 tane hdd 10 tane dvd writer yoksa calisir ama sunu soyleyim o güç kaynagı fazlasiyla yeterlidir son nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 watt tan 385 veren psuyla gtx660 kullanıyorum üstüne üstlük işlemci 4.2 overclcoklu kesinlikle yeter arkadaşlar çok abaartıyor takılma sen
  • benim önerim corsair cx600 watlık power tercih etmenizdir
  • psu değişimi çok gereksiz olur ona ayıracak bütçeniz varsa işlemciyi değişim derim 650ti boost en azından i5 750 hakediyor :)

Gtx 650 ti boost'a güç kaynağım yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 16 Ocak 2014; 13:25:08 >
  • StickyGreen: işlemcinin de sonu yakındır zaten. :D

Aydenz , ghost recon advanced , spartakuez , M@U , eotmn.9 , StickyGreen ==> hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

kararımı verdim. güç kaynağımı değiştirmeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.