Şimdi Ara

r7 250x sistem yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum şu; Steam'da Player Unknows Battle Ground adlı bir oyun satın aldım ve indirdim. En düşük ayarda bile oynanmıyordu... Ve bilgisayarımın yetersiz olduğunu düşündüm ve sizden yardım istiyorum.
    Sistemimin neyi kötü veya değişmesi lazım lütfen yazın. Bütçe ayarlamadım, en önemli parçayı yazarsanız onun için uğraşmak istiyorum.
    Sistemim:
    Windows 10 pro 64 bit
    ● Anakart MS-7641
    ● İşlemci AMD FX-4100 Quad Processor
    ● 6 GB RAM
    Ekran Kartı AMD radeon R7 250X
    ● 1 TB harddisk

• Merhaba dostum , steam de oyunla ilgili yorumlara bakarsan ciddi bir optimizasyon sorunu yaşandığını görürsün , oyunla ilgili en son ve tüm güncelleme paketlerini indirdin mi ve monitör çözünürlüğün ne?

Sistemin görünüş olarak oyunun istediği resmi "minimum gereksinimlerin" biraz altında olsa da GTA V i 1080p medium-high da 50 üzeri fps ile oynatan bir ekran kartı nın o oyunda tıkanmasının tek açıklaması optimizasyon özürlü olmasıdır.
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Oyunun tüm güncellemesini yaptım ve monitör çözünürlüğüm 1440x900
  • Gecenlerde bakmistim bu oyunun minimum sistem gereksinimine amd tarsfinda fx 6300 yaziyordu.

En dusuk olarak fx6350 veya fx8*** serisi bir islemci almalisiniz.

Ekran karti ic8n bir sey diyemem ama butceniz varsa rx 460 veya gtx 1050 veya 1050 ti alirsaniz sorun yasayacaginizi sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRedRum

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Oyunun tüm güncellemesini yaptım ve monitör çözünürlüğüm 1440x900

Bu durumda işlemci upgrade i senin için daha yararlı olacak gibi duruyor veya uygun yollu 2.el 1080P-60 Hertz monitör + FX 8000 serisi işlemci alıp ekran kartı upgrade ini şimdilik yapmazsın hatta sadece 1080p monitör alarak bile ufak bir iyileştirme görebilirsin oyun performansında.

FX 4000 serisi işlemci + 1440x900 Monitör + PUBG gibi güncel bir çok oyunculu oyun sana işlemci dar boğazı olarak da dönüyor olabilir , önceliğin "bence" monitör olsun hem ekranını yenilemiş olursun , ekranı değiştirmeyi düşünmüyorsan bu sefer anakartın ile uyumlu TDP de FX 8000 serisi 2.el temiz bir işlemci de alabilirsin.Bir kaç seçenek var yapabileceğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 8 Mayıs 2017; 23:52:11 >

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yararlı gibi duruyor ekranımıda değiştirmeyide unutmamaya çalışacağım .
    Sanırım yazın çalışıp bir sistem toplamak gerekiyor acaba 1500 tl ye sıfırdan pubg açacak sağlam bir sistem yapabilir misiniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRedRum

Teşekkür ederim. Yararlı gibi duruyor ekranımıda değiştirmeyide unutmamaya çalışacağım .
    Sanırım yazın çalışıp bir sistem toplamak gerekiyor acaba 1500 tl ye sıfırdan pubg açacak sağlam bir sistem yapabilir misiniz teşekkürler.

sistemin özellikle ekran kartın düşük sistemin en iyilerinden az dişini sıkıp ilerde daha iyi bir sistem topluyabilirsin 1500 tl ye bişe alırsan seneye yıne tıkanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok üzüldüm bende bilgisayarım iyi sanıyorum neyse teşekkürler sanırım biraz sabır gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.