Şimdi Ara

R7 260x Sistem Isınma Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem yeni toplandı. Oyunlarda bazen 100 bazen 55 kafasına göre takılıyor hiçbir şey anlamadım. Driverlar güncel. Format attım yine aynı her şey psu'dan kaynaklanıcağını düşündüm sizce sorun psudan mıdır?

Amd fx 6100
    Asus R7 260x
    Kingston 2x4gb hyperx beast ddr3 1600mhz ram
    Foem 500w Psu Frisby fc 8865g kasa ile birlikte
    Asus m5a78l-m lx3

oyunlarda hiçbir takılma donma olmuyor sadece cok fazla ısınıyor acaba bu normalmi ama ekran kartını cıkarıp ellediğimde elim yandı resmen :D
    Sistem bu şekilde oyunlarda bir sıkıntı olmuyor hatta 100 derecede bile oynatıyor kendini resetlemiyor ancak ben oynamıyorum korkudan. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalllkkkkman -- 13 Nisan 2016; 1:32:38 >

• PSU gerçek 500 watt olsaydı sorun olmazdı ancak kesinlikle 500 watt stabil veremiyodur o psu.Sizin yerinizde olsam her şeyden önce o psuyu değiştirirdim.
    100 derece dediğiniz sıcaklık değeri ise hiç normal değil.Kartın markası da asus olduğuna göre bu sıcaklıklarla karşılaşmamanız gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sizce kesin psudanmıdır ve bununla bir süre kullansam sıkıntı yaratırmı yeni alırsam düzelirmi acaba macunu yenilendi ama hala yüksek ısı veriyor 12v dan 24a veriyor şimdiki psu umarım yeni alacağım psu ile sorun çözülür teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    GİGABYTE HD6870 KAPANMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.