Şimdi Ara

R7 3700X yükseltme sonrası M.2 SSD BIOS'ta görünmüyor (b450 Tomahawk) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Msi forumunda konu açın ingilizceniz varsa bazen piyasaya sürülmemiş beta halindeki sürümleri güvenli olduğunu düşünürlerse verebiliyorlar belki öyle çözersiniz.
  • anakarta takili tüm hdd ya da 2.5 ssdlerin sata kablosunu cikar sadece m2 takili kalsin oyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 3 Mayıs 2020; 4:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BasbugAtaturk kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam. 4.5.6. sata portlari da boş hatta. 2600x takili iken ayni bios sürümünde m2 portu sorunsuz çalışıyordu. Sadece işlemci değişti. M2 ssd biosta görünmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8506furkan kullanıcısına yanıt
    onceki işlemci elinde mi

• 8506furkan kullanıcısına yanıt
    Msi da eski bios lara dönebiliyorsun. Bios düşürme yaparken bir alt sürüme düşerek yapabilirsin flashla
  • Ne durumdasınız, probleminiz çözüldümü?
    2600x satıldı hocam

• harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Hemen deneyeceğim

• 1 den fazla disk takılı anladığım kadarıyla sisteminde sadece m2 sata kalacak şekilde diğerlerinin bağlantısını kesip deneye bilir misin?

• harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu bilmiyordum. Hemen denedim ve bir önceki sürüme döndüm bios sürümü olarak. Ancak m2 portu hala boş görünüyor. Şuan ssdnin bozuk olma ihtimalinden şüpheleniyorum. Pazartesi başka pc de deneme yapacağım ssdyi.
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    Sata bağlantılarını çıkarıp daha önce deneme yapmıştım. Sonuç değişmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8506furkan

Sata bağlantılarını çıkarıp daha önce deneme yapmıştım. Sonuç değişmemişti.
    MSI Register olup yazdınız mı?hemen geri donus yapıyorlar 1-2 gun icinde...
    Ayrıca Asus da da benzer durum var demis bir arkadas , ben de bilmiyorum ama Bios ile eskiye donunce bir degisim olmuyor mu?

Su an Sata SSD ya da HDD den kurulum yapın yapacak birsey yok.Varsa Apartman ya da komsuda arkadasınızda falan sitem orada bir deneyin.En azından SSD ogrenmis olursunuz.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Elimde yedek sata ssd vardı sistemi ona kurdum şuan ordan devam ediyorum hocam. 970 evoyu pazartesi iş yerinde deneyeceğim. Sonucu mutlaka yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8506furkan

Elimde yedek sata ssd vardı sistemi ona kurdum şuan ordan devam ediyorum hocam. 970 evoyu pazartesi iş yerinde deneyeceğim. Sonucu mutlaka yazarım.
    SSD bendekindenmis.Deneyin bakalım merak ettim.Gerci o SSD kolay kolay bozulacak bir SSD degil ama muhtemelen yazıımsal birseydir diye dusunuyorum Bios ya da Chipset ile alakalı birseydir.
    Sanıırm ASUSu olan arkadas Bios Update ile sorun yasamamıs.İlginc bir durum...
  • uefiyi csm ye çevirip denediniz hocam

• Aynı sorun bende de var. Gerçi sorun mu bilmiyorum ama. Adata XPG SX8200 Pro 256GB satın aldım taktım sonra format attım ancak biosta görünmüyor hala da aynı şekilde. Ancak sistem ona kurulu ve sorunsuz çalışıyor hız düşmesi vs yok. Anakart biosta göstermiyor garip bir şekilde. Anakartım tuf b450 plus gaming.
    Denedim hocam sonuç aynı. İşyeri bu hafta kapalı oldugu için ordada deneme şansım olmadı. Daha stabil bios için "ASUS PRIME X570-P" yeni anakart siparişi verdim. Sonucu burdan yazarım. 2 gün sonra elime ulaşacak.
  • Hocam bende hiç görünmüyor üstünde win 10 kurulu uefi. Hiç boot etmiyor. Daha stabil bios için "ASUS PRIME X570-P" yeni anakart siparişi verdim. Sonucu burdan yazarım. 2 gün sonra elime ulaşacak.
  • Hayırlı olsun umarım onla da sıkıntı yaşamazsınız. Bu Asus biosları öldürüyor insanı..
  • Valla hocam giriş seviyesinde önerilen tek kart bu prime p modeli. Mecbur bunu aldım. Fazlada bütçem yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.