Şimdi Ara

r7 7700x işlemci yüksek sıcaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla normal davranışı bu 7000 serisi işlemcilerin. GN 7950X testinde Arctic Liquid Freeze 360 ile test yapmalarına rağmen 8 saniyede 95 dereceye çıkmıştı. 7700X'de de aynı durum olabilir

• jjrousseau J kullanıcısına yanıt

Mühendisler dizayn ederken buna göre çalışmaya dizayn etmiş. Ünitenizde bir hata yok. Silikon degredasyonunu vs. düşünürseniz sadece AMD mühendislerinin sizden önce bunu düşündüğünü bilmeniz yeterli olmalı

Oyunlarda o seviyelere çıkmıyorsa sorun dil cpu bench testlerde 95 görmesi normal olabilir , masa üstünde yada chrome açtığında bile anlık 95 derceye çıkar ve düşer bunlar amd de normal. 360mm sıvı soğutmada sürekli 95 normal dil.Ben ryzen 7 5800x3d işlemci ile noctua d15 kullanıyorum oyunlarda max 67 bench testlerde 80 i geçemedim. İnternetten 7700x incelemelerine bak kendininkiyle karşılaştır anarmal fark varsa sıvı soğutmanda sorun olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pbo all cores negative 20 yap ppt 110 a limitle biraz araştır sonra tdc edc ayarı yap stoktan daha iyi performans alır 20 derece kazanç sağlarsın

r7 7700x işlemci yüksek sıcaklık

Üzülmene gerek yok 360 değil 3600 mm de olsa o işlemci stok çıkıyor o sıcaklığa. Biraz araştır çözümü çok basit. İstersen 60 derecede bile takılabilirsin stress testlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 12 Mart 2023; 14:57:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Pardon ben önde sandım tamam o zamanr7 7700x işlemci yüksek sıcaklık  artı fanlar havayı kasa içinden alıp yukarı üflüyorsa montaj da doğru ve idealr7 7700x işlemci yüksek sıcaklık önde fan varsa onlar da kasa içine üflemeli ve arka egzoz fanı da dışarı üflemeli tepedeki radyatör fanları gibir7 7700x işlemci yüksek sıcaklık  bir de pbo artı curve bu işlemcide işe yarıyor mu bilmem ama bendeki 5700x işlemcide yaradı ısı 10 derece indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mart 2023; 18:6:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.