Şimdi Ara

@r7bertpires öldü, o artik bir melek!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaslar küfür ettigim için 2 hafta ceza almisim, hakedenlere küfür ettigim için cezayi yiyen ben oldum, neyse bide simdi fake mail alirsam cezam uzucak diye bi yanit aldim... ilginç 2 hafta boyunca girmicem mi yani foruma, ne yaparsaniz yapin öbür hesabima(r7bertpires)... ben artik bu hesaptan takilcam, yeni nickimi lamazsiniz umarim....

• Eğer birileri küfürü hak ediyorsa ona küfür etmeyin. Bize bildirin, biz ona gerekli işlemleri yapınca zaten o kişiye küfür etmişten beter olur. Bak mesela senin nickini kilitledik çok kızdın değil mi?

Aynı şeyi sadece o kişiye yapacaktık sen karşılık vermeseydin. Ama sen de malesef onun yolunu seçerek onun seviyesine indin.

Yeni nickini belki banlarız belki banlamayız o bizim inisiyatifimizde, ama eski nickinin açılmayacağını söyleyebilirim.
  • ya bu hesabi niye banlicaksiniz ki, cezami çektim iste öbürünün yok olmasiyla, edward norton hatrina bunu banlamayin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Narrator

ya bu hesabi niye banlicaksiniz ki, cezami çektim iste öbürünün yok olmasiyla, edward norton hatrina bunu banlamayin...

Banlayacaz demedim zaten. Banlayabiliriz dedim. Araya Edward'ı karıştırmayın lütfen.
  • fake al sende ozaman
    şaka şaka
    DH De FAKE NİCK ALMAK SUÇTur
    BENCEDE
    yakalasa modlar suc olcak da yakalayamıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: marlborolayt.

fake al sende ozaman
    şaka şaka
    DH De FAKE NİCK ALMAK SUÇTur
    BENCEDE
    yakalasa modlar suc olcak da yakalayamıolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.