ewet arkadaslar küfür ettigim için 2 hafta ceza almisim, hakedenlere küfür ettigim için cezayi yiyen ben oldum, neyse bide simdi fake mail alirsam cezam uzucak diye bi yanit aldim... ilginç 2 hafta boyunca girmicem mi yani foruma, ne yaparsaniz yapin öbür hesabima(r7bertpires)... ben artik bu hesaptan takilcam, yeni nickimi lamazsiniz umarim....
Eğer birileri küfürü hak ediyorsa ona küfür etmeyin. Bize bildirin, biz ona gerekli işlemleri yapınca zaten o kişiye küfür etmişten beter olur. Bak mesela senin nickini kilitledik çok kızdın değil mi?
Aynı şeyi sadece o kişiye yapacaktık sen karşılık vermeseydin. Ama sen de malesef onun yolunu seçerek onun seviyesine indin.
Yeni nickini belki banlarız belki banlamayız o bizim inisiyatifimizde, ama eski nickinin açılmayacağını söyleyebilirim.
ya bu hesabi niye banlicaksiniz ki, cezami çektim iste öbürünün yok olmasiyla, edward norton hatrina bunu banlamayin...
quote:
Orjinalden alıntı: Narrator
ya bu hesabi niye banlicaksiniz ki, cezami çektim iste öbürünün yok olmasiyla, edward norton hatrina bunu banlamayin...
Banlayacaz demedim zaten. Banlayabiliriz dedim. Araya Edward'ı karıştırmayın lütfen.
fake al sende ozaman şaka şaka DH De FAKE NİCK ALMAK SUÇTur BENCEDE yakalasa modlar suc olcak da yakalayamıolar
quote:
Orjinalden alıntı: marlborolayt.
fake al sende ozaman şaka şaka DH De FAKE NİCK ALMAK SUÇTur BENCEDE yakalasa modlar suc olcak da yakalayamıolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme