Şimdi Ara

R9 270 'den Gtx 1050 Ti' a geçmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gtx 970 850 TL.na da alınmaz. Gtx 1050 Ti ile Gtx 970 'i nerede yan yana getirmişim? Yahu arkadaş bu forumda insanlar yazılanları doğru düzgün okuyup anlayamaz mı? Adama; "bunlara verecek kadar bütçen yok ise 663 TL.na Gtx 1050 Ti da alabilirsin" demişim. Sen Gtx 970 ile Gtx 1050 Ti 'ı nasıl yan yana getirirsin diyorsun. Neyse, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Temmuz 2017; 23:42:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok araştırdım birçok yerden testleri kontrol ettim ama yinede yeni nesil dedim ve 270 ten 1050ti ye geçtim
    ama 4gb olanına arada hisseidlir bir akıcılık ve görüntü netliği yakaladım
    tavsiye ederim.
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    kardesim ben sinirli bir insanim uslubu kotu bir insanim o yuzden su kurmaylardan vermediler bana ve yonetim illallah etti benden uye oldugumdan beri o yuzden boslamis halim bu son aylarda.benim sinirim sana mi degil olabilir ezbere bilmek zorunda degilsin senin gozunde oyledir ama benim sinirlendigim piyasada kart olmamasi.ben insanlara 1050 ti onermek istemiyorum 1300 liraya asus gibi markali 1060 onermek istiyorum daha bir kac ay once vardi kardesim aldi.simdi kart olmayinca 1050 ti'ye kaldik onu da boyle iyi bir kart olarak gostermek degil de ya iste idare eder bir kac sene oncesinin orta ust seviye karti gibi bisi demek istiyorum yoksa 380'le sorunum yok ben de yanlis biliyormusum bu konu sayesinde ogrenmis oldum sıkıntı yok yani.
  • Problem değil. Kartların normal fiyatlarına dönmelerini hepimiz istiyoruz. Tabi kısa vaade de öyle bir gidişat yok gibi. Arada Amazon 'a bakmakta fayda var. Ara sıra Evga kartların fiyatları düşebiliyor. (Global garantili olduğundan dolayı Evga yazdım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 27 Temmuz 2017; 17:36:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducard

Kesinlikle acelem yok,hatta 2 ay sonra askere gidiyorum.Dönüşte bakıcaz artık o zaman bir şeyler Umarım piyasa düzelir.Gerçi ben biraz şanssız biriyim,bakarsın dolar 6 aya 4 TL olur
    Hocam konuyu okurken mesajınızı gördüm, 4 TL'yi geçti bile.
  • Lanet olasıca miningci denilen aşağılık emek harcamadan para kazanmak isteyen aşağılıklar yüzünden bizim gibi sabahtan akşama kadar ter döküp bilgisayarını biraz olsun rahatlatmak isteyip ekran kartı arayanlar fahiş fiyatlara ekran kartı bulmak zorunda kalıyoruz... ALLAH'TAN dilerim o kazandıkları paralar onlara zerre kadar bir fayda sağlamasın 😠😡🤬😡😠🤬😡😡🤬😠😡🤬😤😠😤😤😤

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

R9 270 HD7850-HD7870 civarı bir kart, Gtx 1050 Ti ise Gtx 770-Gtx780 arası bir karttır. Ve ya biraz daha yeni olması gerekir ise; R9 270 ile Gtx 950 'yi karşılaştırıp daha sonra da Gtx 950 ile Gtx 1050 Ti 'ı karşılaştırabilirsiniz. Uygun fiyata bulunur ise Gtx 1050 Ti karta geçilebilir. Ayrıca ikinci el Gtx 970 'e de 850-900 TL. verilmez. 700-750 TL.na bulur isen alabilirsin.

Hort olacak ama dayanamadım. HD7850'nin karşılığı R7 370'dir. Zaten aynı chipset var ikisinde de. R9 270 HD7870 olur en düşük. R9 270X modeli de var mesela o bunlarında bir tık üstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

Hort olacak ama dayanamadım. HD7850'nin karşılığı R7 370'dir. Zaten aynı chipset var ikisinde de. R9 270 HD7870 olur en düşük. R9 270X modeli de var mesela o bunlarında bir tık üstünde.

Alıntıları Göster

7850 vs 1050 ti vs rx 560 yaparsak ne olur?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.