Bildirim
R9 270-R9270x-R9280 hangisini seçmeliyim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Neden islemci yada ekran kartinun ustune eklemek yerine bu kadar pahali bir anakart tercih ettiniz merak ettim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
F/p olarak Sapphire 11230-00-20g idealdır. -
bende bi düşündüm şimdi :)) zaten ilk başta msı g43 anakartı vardı ama beni bi çekti anlam veremedim neyse anakartı msı g43 alırım ekran kartı olarak hangisini seçmeliyim sizce -
teşekkürler yorumunuz için -
Valla az daha butce zorlayip 280x alirsaniz harika olur.
İkinci el bolumunde sifir satanlar var uyguna bulabilirsiniz
O kadar gitmek istemedim ya daha benim ile toplama bilgisayarım olcak yani :D
bazı forumlarda bu işlemciye bu ekran kartı fazla deniyor neye göre deniyor anlamıyorum yani fx 6300 a bu ekran kartları fazla mı r7 265 alıp işlemciyi mi daha güçlü almak lazım tam anlayamadım bu durumu ben -
http://www.enucuzaburada.com/urun/sapphire-r9-270-dual-x-oc-2gb-ddr5-256bit-16x_22644.aspx?CatId=2020
r9265 yerine üsteki ekran kartını alabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karot28 -- 21 Ocak 2015; 10:05:40 > -
i5 4200m radeon m5 230 lu lenovo mu yoksa i3 4000m amd 8750m lenovo mu almalıyım.Fikir lütfen -
fx6300 r9 280 e kadar tüm kartlara yetecektir r9 290 da belki daha üstlere çıkılabilir (dar boğaz çok uzun bir hikayedir her kez ayrı telden çalar :) ) r9 270x mi 280 mi dersen , 280 daha kaslı veri yolu-bant genişliği ve işlemci ~birimi shader ünitesi ile 270 in bütün serilerine tercih ederim şahsen (örnek elimde 4670 ve 5850 var 4670 750 mhz işlemci 5850 725 mhz işlemci hızı ama 5850 çok öte herşeyde ... ) -
Burada sana herkes en performanslısını önerir. Hatta baksanıza seçenekler arasında olmamasına rağmen 280x bile öneren olmuş. Yalan yok ben de yapıyorum arada böyle öneriler ama ne istediğinize bağlı bunlar.
Misal ben R9 280 alacaktım bir ara sonra R9 270de karar kıldım. Çünkü biliyorum FIFA, FM, BF, GTA falan oynarım en fazla bu kadar, oyun delisi değilim niye fazla para vereyim?
Bu soruları kendinize sorun sonra bütçeye bir bakın en iyisini alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X