Şimdi Ara

R9 270X ASUS vs MSI+BF4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yakın zamanda toplayacağım orta-üst sistem için ekran kartına 600 lira civarı bütçe ayırabildim. Normal şartlarda doğrudan ASUS alırdım, hem soğutması hem markanın bana sempatik gelmesi hem de 3 yıl garanti vermesi açısından, lakin eğer bulabilirsem BF4 hediyeli MSI aklımı fena çeliyor. (BF4 hediyeli MSI bulamazsam bodoslama ASUS alacağım, zira ASUS şu an 20-30 lira daha ucuz) Bu bilgisayarı toplarsam BF4 ü mutlak şartla alıp oynayacağım, BF4 hediyesini işin içine katınca MSI ASUS'tan 50-60 lira daha ucuza geliyor. Eğer arada dramatik bir kalite farkı yoksa (yaptığım araştırmalarda Sapphire'nin TOXIC modeli hariç 270X'ler arasında çok büyük ölçüde fark olmadığı sonucuna vardım, bu küçük fark seçimimde dikkate almayacağım bir konu, ana isteğim alacağım mazlemenin bana sıkıntı çıkarmaması) MSI, fark varsa ASUS alacağım. Ayriyetten, "lütfen üstüne şu kadar koyup x al" şeklinde bir öneriyle gelmeyin, zira bu iki kartın fiyatı da üstüne koyabildiğim kadar koyduğum zaman anca alabileceğim kartlar.

Özet: ASUS'un kalitesi MSI'dan BF4'ü ekstradan almayı gerektirecek kadar üstün mü, değil mi?

Yorumlarınızı bekliyorum

• Asus'un 3 yıl garantisi var bence asus al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf4 hediyeli bulursan bence msi al. Aralarinda öyle pek bir fark yok ikisi de pisman etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertolozzi -- 14 Şubat 2014; 3:38:00 >
  • BF4 100 lira lık oyun ona göre hesabını yapmanı öneririm.BF4 oynıyacaksan tabiki msi al yoksa hangisi ucuz ise onu.bence bf4 oynanması gereken bir oyun.

illa amd alıcam demiyorsan

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n760-2gd5oc-gtx760-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71147

bu kartın fiyatı gerçekten çok uygun.ve 270x den hızlı

http://www.anandtech.com/show/7503/the-amd-radeon-r9-270x-270-review-feat-asus-his/7

teste burdan bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 14 Şubat 2014; 3:44:23 >

• Reanimate kullanıcısına yanıt
    100 liraya göre yaptım zaten hesabı hafif bir yanılma payı ekleyerek Söylediğin kartı düşünmüyorum zira hem mantle dan yararlanmak istiyorum (BF4 muhtemelen kısa vadede oynayacağım en kuvvetli oyun olacak) hem AMD'ye bir sempatim var, hem de stok soğutucuya sıcak bakmıyorum.
  • 270x 760 la mantle bile olsa yarışamaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

270x 760 la mantle bile olsa yarışamaz .

Haklısın, yarışamaz. Lakin şöyle bir durum var, verdiğin testlerde mevcut oyunların en babalarında bile 270x 40 fps'nin altına düşmüyor, benim için yeterli. FPS istersem kısarım ayarlardan bazılarını. Mantle'dan yararlanmak istememin nedeni, işlemci olarak ya i3 4130, ya da OC yapmayacağım bir 6300 alacak olmam -ki duruma göre bunların bile altında bir işlemci almak zorunda kalabilirim- ve olası darboğaz sıkıntılarından kaçınmak istemem. Stok fan istememem konusunda bana hak vermişsindir diye düşünüyorum, yazın kartın fan sesini duymak yahut sıcaklık konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum. Ayriyetten, sistemi en erken haftaya toplayabileceğim kredi kartı limitlerinden dolayı, ilgili kampanya yüksek ihtimal kaçmış olacak ben alana dek. (Önceki yazdıklarımı kendimi teselli etme çabam olarak da alabilirsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypafix -- 14 Şubat 2014; 5:25:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kartlar aynı segment kart değil 760 bir tık üstünde işlemci i3 alsan bile kafa kafaya gelirler yada 6300 ... düşündüğün gibi senaryo olmyacak sen bilirsin . bak şöyle bişe olsa sana hak verirdim .
    almasanda olur stoklarla sınırlı imiş belki parayı denk getirip ben alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reanimate

270x 760 la mantle bile olsa yarışamaz .

Hangi açıdan yarışamaz?
  • Bf4 pişmanlıktır en az yaza kadar bf4 almayın, o yüzden tercihinizi asus dan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Birde olayın teknik servis boyutu var Bir tarafta çizgi elk. diğer tarafta anko bilgisayar. Anko bilgisayar iyimidir kötümüdür sorusuna cevabende vatan bilgisayar anko bilgisayarın yanında çizgi elektronil gibi kalır, varın gerisini siz düşünün...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Bf4 pişmanlıktır en az yaza kadar bf4 almayın, o yüzden tercihinizi asus dan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Birde olayın teknik servis boyutu var Bir tarafta çizgi elk. diğer tarafta anko bilgisayar. Anko bilgisayar iyimidir kötümüdür sorusuna cevabende vatan bilgisayar anko bilgisayarın yanında çizgi elektronil gibi kalır, varın gerisini siz düşünün...

BF4'ü eninde sonunda alacağım lakin bir bedavaya getirmek var oyunu, bir de 100 lira vermek. Anko cidden bu kadar kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypafix

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Bf4 pişmanlıktır en az yaza kadar bf4 almayın, o yüzden tercihinizi asus dan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Birde olayın teknik servis boyutu var Bir tarafta çizgi elk. diğer tarafta anko bilgisayar. Anko bilgisayar iyimidir kötümüdür sorusuna cevabende vatan bilgisayar anko bilgisayarın yanında çizgi elektronil gibi kalır, varın gerisini siz düşünün...

BF4'ü eninde sonunda alacağım lakin bir bedavaya getirmek var oyunu, bir de 100 lira vermek. Anko cidden bu kadar kötü mü?

Yüzüme telefonu kapattılar kaç kere dostum daha ötesi var mı ? MSI Türkiye ise onlara tam ters oranda müşteri ile çok ilgililer kesinlikle yardımcı olmaya çalışıyorlar (Facebook sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz), anko bilgisayarın arkasını toplamaktan onlarda sıkıldı ancak yapacak bir şey yok... Benimle ilgilenen yetkiliye de aynısı dedim; mallarınız kaliteli eyvallah, muadillerine karşın ucuz eyvallah ancak arkanızda kaliteli yetkili servisiniz yoksa bir şey beklemeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 14 Şubat 2014; 22:51:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.