Şimdi Ara

R9 270x i3 2120 ye darboğaz yapar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

sizde gözümü korkuttunuz iyice tam fikrim yok darboğaz hakkında :)

Şimdi darboğaz oldugunda oyun performansını etkileyecek mi aşırı şekilde yoksa gtx 750 ti oc alsam mesela arada bi donma felan mi olur hiç deneyimim yok darboğaz hakkında malesef :)

Ben senin hiç kafanı karistirmiyayim en iyisi kardeşim nasıl olsa fiyatları çok yakin ama r9 270x çünkü gtx 750ti den çok daha iyi bir kart mesela darbogaz sudur ekran kartı tam performansli calisamaz işlemci ekran kartınin hizina yetisemez ve darbogaza girer darbogaz budur gtx 750 ti de alsan ayni sorun olucak o yüzden r9 270x alman çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yorum için teşekkürler.güç kaynağında sorun olur mu peki sizce

Güç kaynağınız seasonic 550w ise hiç bir tek gpu'lu kartta sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Yorum için teşekkürler.güç kaynağında sorun olur mu peki sizce

Güç kaynağınız seasonic 550w ise hiç bir tek gpu'lu kartta sorun yaşamazsınız.

Alıntıları Göster
    Tüm yorumlar için tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRuthless

Tüm yorumlar için tekrardan teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Bence GTX750Ti ile çok iyi anlaşırlar. Darboğazın olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Bence GTX750Ti ile çok iyi anlaşırlar. Darboğazın olacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-2120-vs-AMD-FX-4100
    Sitenin taraf payını da ekleyince bu iki işlemci denk gözüküyor. GTX 750Ti ile hiçbir sorun yaşamazsınız. Bana güvenin. Düşünmeden alabilirsiniz.

• H4PPY kullanıcısına yanıt
    r9 270 ve ya 270x le nasıl olur ki size göre :)
  • quote:

r9 270 ve ya 270x le nasıl olur ki size göre :)

Çok az R9 270X'de olur ama hissetmezsiniz bile. Yüksek ayarda rahatlıkla oynayabilirsiniz. R9 270'de sıkıntı olmaz. İşlemcinizi hafife almayın. Sağlam 2 çekirdekli bir işlemcidir.
    çok teşekkür ederim r9 270x ve ya 750ti alıcam fazla yüksek ayarda oynama takıntım yok 1920x1080 60 fps orta ayar oynasam yeter zaten :)
  • quote:

çok teşekkür ederim r9 270x ve ya 750ti alıcam fazla yüksek ayarda oynama takıntım yok 1920x1080 60 fps orta ayar oynasam yeter zaten :)

Rahat oynatır R9 270X. Belki birazcık OC yapabilirsiniz. Ama gerek de yok. Size kalmış bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4PPY -- 25 Haziran 2014; 22:52:19 >
  • quote:

Kardeşim gtx750 ti yi kafandan çıkar sen direk r9 270x al islemcin saglam belki çok çekirdekte azda olsa darbogaz yapar ama sen bunu anlamicaksin bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim yardımın için :)
  • bf4 tarzı multi ise kesinlikle sıkıntı yapar .işlemcide değişmiyecekse 750 ti-650ti bosst-r7 265 vs düşünülebilir.

oynadığın oyunlar single ağırlıklı ise düşünmeden 270x i al diyecem ama
    Bunu görünce fiyatıda çok iyi 7950 ile benzer performansı var
    ASUS
    GTX660 Ti DirectCU II TOP
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx660-ti-directcu-ii-top-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

bf4 tarzı multi ise kesinlikle sıkıntı yapar .işlemcide değişmiyecekse 750 ti-650ti bosst-r7 265 vs düşünülebilir.

oynadığın oyunlar single ağırlıklı ise düşünmeden 270x i al diyecem ama
    Bunu görünce fiyatıda çok iyi 7950 ile benzer performansı var
    ASUS
    GTX660 Ti DirectCU II TOP
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx660-ti-directcu-ii-top-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html?srt=UP

O oyun işlemciye yüklendiği için evet sıkıntı yapar ama R9 270X'e yaparsa 660Ti'ye hayli hayli yapar.

Bf4 tarzı oynamıyacak ise Onu aşağıdada belirttiğim gibi single oyunlar için önerdim
  • quote:

Bf4 tarzı oynamıyacak ise Onu aşağıdada belirttiğim gibi single oyunlar için önerdim

Aynen. Oynayacağını sanmıyorum ama ona kalmış yine de
  • quote:

Arkadaşlar 500 tl bütçem oldu yeni bir ekran kartı alacağım r9 270x düşünüyorum ama nvidia almak istiyoruım hafiften ama o fiyatta amd ye eşdeğer bi modelini bulamadıgımdan r9 270x almalıyım diye düşündüm.Şuan imzamdaki sistemi kullanıyorum güç kaynağı işlemci sorun olur mu diye sorayım dedim sorun olmasın sonra. Eğer sorun olur diyorsanız max almam gereken kartı söylerseniz sevinirim iyi akşamlar.

İşlemcim düşük model diye gidip GTX 750Ti alırsan, büyük hata yaparsın hocam. i3-2120 single oyunlarda darboğaz yapmaz. Sadece online ve strateji oyunlarda darboğaz sorununu yaşarsın ama bu da, oynanabilirlik seviyesinin altına inmez. Tavsiyem:

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-gaming-2g-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

• Genelde single oynayacağım bf3 multi oynarım arada o kadar.Kafam r9 270x e yattı baya bi bütçede sorun çıkmassa onu alıcam olmadı r7 265 r9 270 veya gtx 750 ti 3 lüsüden birini seçeceğim.
  • quote:

Genelde single oynayacağım bf3 multi oynarım arada o kadar.Kafam r9 270x e yattı baya bi bütçede sorun çıkmassa onu alıcam olmadı r7 265 r9 270 veya gtx 750 ti 3 lüsüden birini seçeceğim.

Kafanın yattığından şaşma
  • performans sıralama olarak 750ti<R7 265<R9 270<270x-660ti bütçene göre alırsın
  • quote:

performans sıralama olarak 750ti<R7 265<R9 270<270x-660ti bütçene göre alırsın
    O işlemciyi bi şekilde oc yap gerisi kolay..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.