Şimdi Ara

R9 270x i3 2120 ye darboğaz yapar mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

teşekkür ederim yardımın için :)

ne demek kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

Arkadaşlar 500 tl bütçem oldu yeni bir ekran kartı alacağım r9 270x düşünüyorum ama nvidia almak istiyoruım hafiften ama o fiyatta amd ye eşdeğer bi modelini bulamadıgımdan r9 270x almalıyım diye düşündüm.Şuan imzamdaki sistemi kullanıyorum güç kaynağı işlemci sorun olur mu diye sorayım dedim sorun olmasın sonra. Eğer sorun olur diyorsanız max almam gereken kartı söylerseniz sevinirim iyi akşamlar.

yapmaz bence ama r9 270x ten yukarısı haram olur söylüyeyim

• Çozunurluk arttıkça ekran kartı daha çok işlem yaptığı için CPU'dan daha az veri ister ve darboğaz olmaz. Ama işlemci ekran kartının işleyebileceği işlemleri karşılayamazsa o zaman darboğaz olur. R9 270x 750Ti'dan daha uzun omurlu bir karttır ve 270X Turboduo almanız daha doğru olacak. i3 2120 rakibi 6100'e göre daha az performans sergilese de FHD BF gibi aşırı çok oyunculu oyunlar dışında %70 GPU kullanımı aşağısına dusmez. OC stok cooler ile denemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 270x i bilmem ama r9 270, i3 2120 ile darboğaz yapmıyor. yorumları okudum. korkarak ekran kartı aldım fakat şunu farkettim. bir çok kullanıcı klavye başında atıp tutuyor. eğer eliniz de i3 2120 işlemcili bir sisteminiz varsa korkmadan alabilirsiniz. bf4, wolrd of tanks gibi oyunlarda denedim.takılmadan donmadan ve de ısınma problemi olmadan ultra ayarla oynuyorsunuz.

kullandığım sistem:

i3 2120 3.30ghz
    asus h61m-pro anakart
    asus r9 270 ekran kartı
    8gb kington 1333 ram
    120gb kingston hyperx ssd
    corsair vs550 psu
  • r9 280 i 500w psu i7 920 3.8 e overclocklu halde kullanıyorum problem yok.

DX in darboğaz yaptığı yerde Mantle devreye giriyor BF4 te sıfır darboğaz ile oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.