Şimdi Ara

r9 280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistemimi komple revize etmeyi düşünüyordum ancak sadece "ekran kartı değişimi ile sistemime biraz daha ömür sağlar mıyım acaba?" sorusu kafama takılınca soluğu sizlerin arasında aldım. Aşağıda sistemin özelliklerini görebilirsiniz. Başlıktan anlayacağınız üzere R9 280 peşindeyim ancak PSU ve CPU bottleneck durumu ile ilgili kafamda deli sorular... Sizlerin önerileri nedir acaba? Yeni bir ekran kartı ile mini bir upgrade mi yoksa komple revizyona mı başvurmalı? Şimdiden herkese teşekkürler

MSI 870-C45 Anakart
    Phenom II X4 965 işlemci OC @ 3.8GHz
    Powercolor HD6850 ekran kartı (çekirdek OC @ 950 MHz)
    4 x 2GB Gskill CL9 RAM
    FSP Saga II 500 Watt

• cankatlı kullanıcısına yanıt
    Hocam r9 280 psu ya ağır gelir diye tahmin ediyorum bi ara güç tablosunu koyarsan iyi olur. İşlemcide heralde max r9 270 falan kaldırır heralde r9 280 ağır gelir sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankatlı

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda sistemimi komple revize etmeyi düşünüyordum ancak sadece "ekran kartı değişimi ile sistemime biraz daha ömür sağlar mıyım acaba?" sorusu kafama takılınca soluğu sizlerin arasında aldım. Aşağıda sistemin özelliklerini görebilirsiniz. Başlıktan anlayacağınız üzere R9 280 peşindeyim ancak PSU ve CPU bottleneck durumu ile ilgili kafamda deli sorular... Sizlerin önerileri nedir acaba? Yeni bir ekran kartı ile mini bir upgrade mi yoksa komple revizyona mı başvurmalı? Şimdiden herkese teşekkürler

MSI 870-C45 Anakart
    Phenom II X4 965 işlemci OC @ 3.8GHz
    Powercolor HD6850 ekran kartı (çekirdek OC @ 950 MHz)
    4 x 2GB Gskill CL9 RAM
    FSP Saga II 500 Watt

Bence komple revize edin sistemi. Olmuşken tam olsun.

Edit:Elinizdeki sistem hala canavar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 6 Ağustos 2014; 13:36:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam r9 280 psu ya ağır gelir diye tahmin ediyorum bi ara güç tablosunu koyarsan iyi olur. İşlemcide heralde max r9 270 falan kaldırır heralde r9 280 ağır gelir sanırsam.

hocam PSU nun güç tablosu resimdeki gibihocam PSU nun güç tablosu resimdeki gibihttps://store.donanimhaber.com/34/3d/7b/343d7b39a000ef2f75bd70ffef9a70d8.jpg

• ya aslında benim de niyetim en başta oydu... Ancak sizin dediğiniz gibi sistem halen ihtiyaçları karşılayacak seviyede o yüzden komple revizyona alternatif olacak çözümlere göz atmak istedim Aklımdaki aslında bu sistemi satıp bütçeme katarak FX 8350 + R9 280 sahibi bir sistem kurmak ama bu sabah itibarı ile doların 2.16 yı geçtiğini görünce tekrar düşünme kararı aldım Zamanında akıllı davranıp FX destekli bir anakart almamanın zararları işte....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

hocam PSU nun güç tablosu resimdeki gibihocam PSU nun güç tablosu resimdeki gibihttps://store.donanimhaber.com/34/3d/7b/343d7b39a000ef2f75bd70ffef9a70d8.jpg

R9 280 için PSU yeterli değil fakat R9 270 veya R9 270X için yeterli.Bebce R9 270 Direct Cu II alın.450 TL`ye.

6850`yi 160-170 TL`den elinizden cikarirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ya aslında benim de niyetim en başta oydu... Ancak sizin dediğiniz gibi sistem halen ihtiyaçları karşılayacak seviyede o yüzden komple revizyona alternatif olacak çözümlere göz atmak istedim Aklımdaki aslında bu sistemi satıp bütçeme katarak FX 8350 + R9 280 sahibi bir sistem kurmak ama bu sabah itibarı ile doların 2.16 yı geçtiğini görünce tekrar düşünme kararı aldım Zamanında akıllı davranıp FX destekli bir anakart almamanın zararları işte....

Emin olun Fx pek harika değil. Eski seriler bazen daha performanslı olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    GTX 950 vs R7 370
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cankatlı kullanıcısına yanıt
    Hocam r9 270 al takıl bencede fazla takma o psuya oc de var saten.İnan fx8350 r9 280 alsan o harcadığın paraya değmez x4 965 + r9 270 yeterli gelir saten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.