Şimdi Ara

R9 280 dual x tam ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, yeni satın almış olduğum Sapphire R9 289 dualx 3gb 384 bit ekran kartımın driverini kurdum ,ekran kartımı bilgisayar tanıdı ancak ekranım full olmadı çözünürlük ayarlarım 1920x1080,monitörde otomatik modda 1920x1080 görüntüye geçiyor ama hala ekranım kenarlarında yaklaşık 1.5 cm boşluk var ,Önce driveri güncellemeyi planlıyorum daha sonra ne yapmalıyım daha önce buna benzer sorun yaşayan var fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

• monitorunuzun marka ve modeli nedir.başka bir monitorde denemek faydalı olabilir.bende aynı kartı kullanıyorum ama güncel olmayan driverde dahi öyle bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 5 Kasım 2014; 14:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

monitorunuzun marka ve modeli nedir.başka bir monitorde denemek faydalı olabilir.bende aynı kartı kullanıyorum ama güncel olmayan driverde dahi öyle bir sorunla karşılaşmadım.

monitör Lg W2261V-PF şimdi biraz bununda kitapçığını okudum daha önce ki ekran kartında sorun çıkmamıştı ama Widescreen özelliğini açmaktan falan bahsetmişler monitör ayarları üzerinden onuda bir deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyco744 -- 5 Kasım 2014; 14:15:16 >
  • otomatik ayar düğmesi olması lazım ona bastınızmı.ekran otomatik ayar yapıyor.
  • golge1710 kullanıcısına yanıt
    evet otomatik ayar düğmesinede bastım ama bi değişiklik olmadı :(
  • bağlantınızı dvi ilemi hdmi ilemi yapıyorsunuz.
    şu konuya bir göz atın isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35676785/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 5 Kasım 2014; 14:36:10 >
  • Hdmı kullanıyorum teşekkür ederim bi kontrol edeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 6 PİN PSU SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sorunu çözemeyenler için anlatayım AMD CONTROL CENTERİ açıyoruz ,Dijital flat panele geliyoruz , Ölçeklendirme seçeneklerinden aşırı tarama kısmına atıyoruz hepsi bu kadar ...
     R9 280 dual x tam ekran sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyco744

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, yeni satın almış olduğum Sapphire R9 289 dualx 3gb 384 bit ekran kartımın driverini kurdum ,ekran kartımı bilgisayar tanıdı ancak ekranım full olmadı çözünürlük ayarlarım 1920x1080,monitörde otomatik modda 1920x1080 görüntüye geçiyor ama hala ekranım kenarlarında yaklaşık 1.5 cm boşluk var ,Önce driveri güncellemeyi planlıyorum daha sonra ne yapmalıyım daha önce buna benzer sorun yaşayan var fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

r9 289x mi yeni amd kartmi yapmis 20gb 2048bit modelin yeni adimi o neki ole?
  • R9 280 Dual X 3g 384 bit olan versiyonu sapphrie marka ,sorunu hallettim hem nasıl düzellttiğimide orda paylaştm ki olurda başkasının başına gelirse halletsin diye:D
  • Merhaba,

öncelikli olarak amd catalyst control center ı indirmen gerekiyor. proğramı kurduktan sonra çalıştır.

sol üst tarafında arama(search) kısmı var. oraya overscan yaz. çıkan ekranda underscan ve overscan diye iki seçenek var. ikisinin arasında duran seviye belirleyiciyi overscan'a doğru çek %0'a geldiğinde tam ekran olacaktır.
  • teşekkür ederim cevabınız için sorunu çözmüştüm hatta nasıl yaptığımın resmini attım belki yine benzer bi sorun yaşayanlar için,yinede teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.