Şimdi Ara

R9 280 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni ekran kartı aldım arkadaşımdan hediye fakat kargoda gelirken kasayla sanırım sorun oldu şimdi niyeyse ekran kartı çalışmıyo yani fanlar vs dönüyo fakat hdmi'a görüntü gelmiyo vga ve dvi da denedim olmadı acaba sorun ne olabilir,bir de garanti acaba karşılar mı sorunu?

Ayrıca ürün Sapphire markadır garantisi ise arena şirketinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZERR0W -- 4 Ocak 2016; 5:57:43 >

• kargoyla kasa mı gelmişti?daha önce forumda görmüştüm kasaya ekran kartı takılı olduğu için anakartın pcie yuvasını bozmuş.kart bozuk olmayabilir başka makine bulabilirseniz deneyin ama anakart hasar almış olabilir.
  • Evet cok inceden bi yamulma olmus anakart pci e girisinde fakat baska ekran karti taktigimda calisti burdan da sikintinin ekran kartinda oldugunu dusundum yada psu bilemedim fakat psunun yetcegini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartı başka bir makinede deneyebilirseniz sonuca ulaşırsınız çalışmazsa kartta arıza vardır.
  • Evet denicem acaba psudan sikinti olma ihtimali var midir yetmeme gibi bi ihtimal

• bilemiyorum güç kaynağını yazmamışsınız.
  • Zalman ZL600 w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    gtx 680 vs r9 270x ? yardım
    10 yıl önce açıldı
    GTX 950 vs R7 370
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o modelde bir psu yok LX-600 olabilir mi?iki tane 6+2 pin güç kablosu varmış eğer bunları karta düzgün takıyorsan güç kaynağından değildir sorun.
  • Duzgun takiyorum valla hacim aynen o lx600 valla cozemedim ekran karti sikintili gibi ama fanlari niye calisiyo cozemedim

• 2x 6+2 pinleri tamamen taktığına emin misin? Bazen zorlamak gerekiyor biraz tam oturması için.
  • bence düzgün takmışsındır güç kaynağı kablolarını yoksa fanlar da dönmezdi.anakart ekran kartı arasında bir uyumsuzluk olabilir bunu anlamak için kartı başka makinede denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

2x 6+2 pinleri tamamen taktığına emin misin? Bazen zorlamak gerekiyor biraz tam oturması için.

Hocam aynen tam takili yani ki baska ekran karti oldu o suphe de birakti beni

• ZERR0W kullanıcısına yanıt
    O zaman kartta bir sorun var...
  • Tamamdir hacim sagolasin son care garanti sanirsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.