Şimdi Ara

R9 280x Vapor-x vatanbilgisayar iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantiye yolladığım ürün hakkında iade diye mesaj geldi yarın gideceğim anladığım para iadesi sanırım. Daha önce böyle durum ile karşılaşmadım ürünün alıl fiyatı 826 tl şuan 1370 civarı ve gideceğim vatanda vu ürün var.
    İadeden kasıt aynı ürünü alabilirmiyim bilgisi olan yardım ederse çokvsevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para iadesiyse fatura tutarı kadar çek verirler linkteki ürünü sana aynısı diye vermezler fatura tutarın 826 lira ise.saçma 280x'in bu fiyattan satılması.bence başka bir şey al 380 olur hepsinden de sessiz.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-280x-vapor-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html?srt=UP

• Valla dolar 2.340 ken fiyatı şuanki ni tutmaz yasal hakkım aynı ürünün verilmesi değil mi sanıyorum ki üçkağıtçılığa kaçıyorlar.

• 3 adet hakkın var

1- Aynı üründen 0 olarak alabilirsin

2- Fatura tutarı üzerinden para iadesi, yani 826 TL

3-Fatura tutarı üzerinden hediye çeki (826 TL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

3 adet hakkın var

1- Aynı üründen 0 olarak alabilirsin

2- Fatura tutarı üzerinden para iadesi, yani 826 TL

3-Fatura tutarı üzerinden hediye çeki (826 TL)

Teşekkürler 1.imkanları var Kocaeli şubesinde olmasada. İnş çıkmaza sokmazlar ürünün alındığı şubeyi aradım oda doğruladı aynı ürün için.

İyi forumlar.

• Sapphire 280X Vapor X'in fiyatı yanlış hatta teşhir ürünüdür
  • Teşhir ürünü olsa o kadar şubede olmazdı. Verdiğin düz sapphire fiyatı adamlar soğutucu ve backplate farkı koyuyor sanırım ama bencede ilginç
    Xfx'in 280x i 900 den aşağıda iken 400+ tl fiyat farkı olması saçma ürün takastan geldi kendi seçimim değil ;)

• Aslında cüzi bir miktara 380'e geçme fırsatı yakalamışsın diyebilirim.Hayırlı olsun.Farklı bir ürün aldığında garantin sıfırdan başlar bilgine.
  • Teşekkürler. Tabiki daha mantıklı 380 fakat şuanki fiyatı cezbediyor vermezlerse mecbur öyle yapacam yada pc mi sattım acelem yok çekle indirim zamanını beklerim tabi ozamanda çeki geçersiz saymazlarsa

• LeMaieju kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam çekin 1 yıl kadar süresi var ya da herhangi bir süreye tabi değil.
  • Teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum saat 10 da kapılarına dayanacam. Umarım ürünü şuanki fiyatına saydırabilirim tek derdim o

• Çok çabalamaya mağaza müdürü ve reyon görevlisi yardım etmeye çalışmasına rağmen ürünü şuanki fiyatına saydıramadım. Ürünün aynısını önerdiler açıkçası işime gelmedi r9 380x nitro aldım az bi miktar ekleyip.

Yorumlarınız için teşekkürler bu mesele de güzelce çözüldü şükür.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.