Şimdi Ara

r9 280x vs gtx770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki karttan birisini alıyorum oyun için hangisi daha perfonmaslı olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: zaaaaaa XD

İki karttan birisini alıyorum oyun için hangisi daha perfonmaslı olur?

burda amd mi nvidia mı alıyım gibi bir soru olmuş o sana kalmış denk kartlar çünkü ama bana 280x gibi geliyor yeni çıkmasından dolayı
  • Bu devirde artık kartları direk oyun genel bazlı kıyaslayamıyoruz.İkisinde diğerinden üstün olduğu oyunlar mevcut onun dışında kafa kafaya kartlar.Misal bf4 için alacaksan direk 280x al yok batman oynayacaksan 770.bunları örnek olarak verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Bu devirde artık kartları direk oyun genel bazlı kıyaslayamıyoruz.İkisinde diğerinden üstün olduğu oyunlar mevcut onun dışında kafa kafaya kartlar.Misal bf4 için alacaksan direk 280x al yok batman oynayacaksan 770.bunları örnek olarak verdim.

İkisinide oynayacağım.Yeni çıkmış tüm oyunlardaı ac4,bf4,cod ghosts,batman vs.
  • 280X alabilirsin son yazdığın msjdaki oyunlar içinde 280x birinde diğerinde 770 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Bu devirde artık kartları direk oyun genel bazlı kıyaslayamıyoruz.İkisinde diğerinden üstün olduğu oyunlar mevcut onun dışında kafa kafaya kartlar.Misal bf4 için alacaksan direk 280x al yok batman oynayacaksan 770.bunları örnek olarak verdim.

Katiliyorum. Bu yalan oyun ve donanım carkinda hersey yalan. Burda yapman gereken karti ne icin kullanacagini bilmen.

Phsyx icin yada nvidia 3d vision kiti icin kart istiosan nvidia.

Bf4 de iyi optimize edilmus bi performance arıyorum diosan amd. Ama 280x suan 7970in aynisi. 290xdeki son teknoloji ler bulunmuyor bu 280xde. Bi haberde 280xin revizyon 2modeli cikacak ve 290x de bulunan tüm özellikleri barindiracakmis. Bence yeni280xi bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phsyx, shadowplay ve driverların farkıyla 770 öneriyorum. Performansları aynı hemen hemen.

• shadowplay bir nvidia artisi degil bana gore.ayni isi msi afterburnerin son versiyonuyla da yapabiliyorsunuz ustelik daha az yer kapliyor videolar.bu kartlar esit hizda o zaman paraya bakacaksin.ikinci elde 850 liraya yurtdisindan gelme 280x var.var mi ayni paraya 770?biraz beklersen 900 lira gibi de tr'de satilmasi lazim 280x'in.770'in fiyatlari dusmezse ekstra para verip her surucu guncellemesinde kotu bir sey olmamasi icin voodoo ayini yapmak istersen senin bilecegin is.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

shadowplay bir nvidia artisi degil bana gore.ayni isi msi afterburnerin son versiyonuyla da yapabiliyorsunuz ustelik daha az yer kapliyor videolar.bu kartlar esit hizda o zaman paraya bakacaksin.ikinci elde 850 liraya yurtdisindan gelme 280x var.var mi ayni paraya 770?biraz beklersen 900 lira gibi de tr'de satilmasi lazim 280x'in.770'in fiyatlari dusmezse ekstra para verip her surucu guncellemesinde kotu bir sey olmamasi icin voodoo ayini yapmak istersen senin bilecegin is.

Yaklaşık 3 senedir nvidia gt 9800 kullanıyorum. bir kere olsun çökme sorunu veya söylediğiniz ayinlerden yapmadım. acaba benim kartımı hocalara üfletip mi göndermişler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 6 Kasım 2013; 18:06:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

quote:

shadowplay bir nvidia artisi degil bana gore.ayni isi msi afterburnerin son versiyonuyla da yapabiliyorsunuz ustelik daha az yer kapliyor videolar.bu kartlar esit hizda o zaman paraya bakacaksin.ikinci elde 850 liraya yurtdisindan gelme 280x var.var mi ayni paraya 770?biraz beklersen 900 lira gibi de tr'de satilmasi lazim 280x'in.770'in fiyatlari dusmezse ekstra para verip her surucu guncellemesinde kotu bir sey olmamasi icin voodoo ayini yapmak istersen senin bilecegin is.

Yaklaşık 3 senedir nvidia gt 9800 kullanıyorum. bir kere olsun çökme sorunu veya söylediğiniz ayinlerden yapmadım. acaba benim kartımı hocalara üfletip mi göndermişler?

guncel kullananlar yeni surucu haberinde once millet kursun da sonra kuralim diye bekliyor.en az iki tane bilmemne 18 surucusunu kurdum karti elime aldim diye baslik acan oldu ayrica o surucu icin kurmayin diye baslik acan oldu sahsi fikrim degil yani forumda gorduklerimi soyluyorum.

• 280x için yeni seri gpu'lar falan gelecekti sanırım. Alacaksanız da öyle alın.
  • Bence r9 280x alın
  • Amd r9 280x alacaksan bekle. Yeni revizyon gpular gelıyor, trueaudio destekli hemde. 1. versiyonlar true audio destekli degıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

quote:

Yaklasik 4 senedir yeniden isimlendirilmis 8800gt olan 9800gt icin yeni driver cikmadigi icin yeni driverlardan korkmamaniz normal bir sey (driver ismi degisiyor ama aslinda ayni bu kart icin) , yeni driverlar onceligi son seriye verdigi ve ona gore iyilestirme/gelistirmeler yapildigi icin performans artislar-dususleri, sorun olusmas veya ortadan kalkmasi genellikle bu mevcut yeni-son seri kartlarda oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.