Şimdi Ara

R9 290 dan rx 580ne geçiş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Sapphire trixx r9 290 4gb ekran kartim var.Yukseltmek istiyorum.Kafamda Rx 580 8gb var.Sizce Rx 580ne geçmeye değer mi?800tl civari ikinci elleri mevcut.Cok bir butcem yok malesef.

• oh be çağ atladım dedirtmez, aralarında aşırı bir performans farkı yok testlere ve benchmarklara dayanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

oh be çağ atladım dedirtmez, aralarında aşırı bir performans farkı yok testlere ve benchmarklara dayanarak.
    Yinede farki var gibi gorunuyor almakta emin olamadim danismak istedim farkli bilgi ve fikirler icin.
  • Herkesin gözünde 800 liranın değeri farklıdır ama bence ortada 800-900 liralık bir fark yok hocam, ATI bilmemne kartınız olsa ya da geforce bilmemne kartınız olsa o zaman alın çağ atlarsınız derdim. Ama elinizdeki kart da fena değil, ekonomik olarak yorgun olduğumuz şu günlerde bence gereksiz bir masraf olur.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum , bu zor günlerde çok fazla değişiklik iyi değil , rx580 tabiki daha iyi bir kart , özellikle 8 GB olanı alırsanız ilerde faydasını görürsünüz
  • Rx580 iyi bir kart ancak arkadaşlarında dediği gibi geçmenize değecek bir performans farkı alacağınızı sanmıyorum
  • Ben R9 290 dan rx580 e geçtim çok aman aman bir fark yok gececeksen 1600 civarı ikinci el bir Vega 64 e geç (RX 580 den sonra ben öyle yaptım fark var dedirtti )
  • r9 290 daha karizma karttır oc ile rx 570 i geçersin rx580 in deafultuyla arasında 2-3 fps oynar ocden sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.