Şimdi Ara

R9 290 lar arasında kaldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ilk bu incelemeye bakmıştım sonra gtx770den se r9 290 almak daha mantıklı gelmişti. Tamam arada biraz fiyat farkı var ama ssd 1 ay daha bekleyebilir. Sonucta ekran kartı upgrade yapmaktan daha kolay bi şey ssd almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaughter666

Bende ilk bu incelemeye bakmıştım sonra gtx770den se r9 290 almak daha mantıklı gelmişti. Tamam arada biraz fiyat farkı var ama ssd 1 ay daha bekleyebilir. Sonucta ekran kartı upgrade yapmaktan daha kolay bi şey ssd almak

Sıfır olarak GTX 770 ve R9 280X cazibesini yitirdi, ASUS gibi modellere 900 TL kesinlikle verilmez. Bunların yerine GTX 780 veya R9 290 almak daha mantıklı. Neticede daha güçlü kartlar, parasının hakkını daha iyi veriyorlar. Ben TRI-X kullanıyorum her oyunu Ultra'da oynayabiliyorum Watch Dogs dahil, MSAA bile açsam kart güçlü olduğundan performans kaybı yaşatmıyor fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Haziran 2014; 16:54:31 >
  • quote:

Evet hocam şimdi gördüm. Geçen aradığımda yokmuydu yoksa sanalpazarı mi es geçtim bilemedim simdi

Vapor-x de karar kıldım. Cok sağolun.

Doğru karar vermişsin hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.
  • Vapor X alacağıma 780 alırım

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Saygı duyarım hocam. ama cogu yerde "Bütçen hangisine yetiyorsa/Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ikiside sen üzmez" yorumları dolanıyor. İşlemci olarak intel tercih edicem (Stoklara girerse tabi) ama nedense ekran kartında amd daha bi çekici geliyor.

NOT: Şuanda HD4670 kullanıyorum emin olun ikisinin arasindaki farkı anlayamayacak kadar büyük bi upgrade olacak benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaughter666 -- 28 Haziran 2014; 17:06:30 >
  • quote:

Saygı duyarım hocam. ama cogu yerde "Bütçen hangisine yetiyorsa/Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al ikiside sen üzmez" yorumları dolanıyor. İşlemci olarak intel tercih edicem (Stoklara girerse tabi) ama nedense ekran kartında amd daha bi çekici geliyor.

NOT: Şuanda HD4670 kullanıyorum emin olun ikisinin arasindaki farkı anlayamayacak kadar büyük bi upgrade olacak benim için.

Watch Dogs için bile 780 alınır bence her yıl çok sağlam Nvidia oyunları çalışıyor. Şöyle diyeyim Nvidia kart ile hem Nvidia hem AMD sponsorlu oyunlarda akarsın. AMD kart ile Nvidia oyunlarında tökezlersin

780 Watch Dogs hediyeli bu arada

Tökezlersinden kastınız anlık fps düşmeleri mi yoksa başka şeyler de varmı?
  • Düşük FPS, genellikle. Bir de CF sorunları falan.

Aslında nv'nin de, düşük performans verdiği oyunlar vardı, hala da %100 düzelmemiş olabilir: Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Dirt Showdown gibi.. Bir de Tomb Raider TressFX performansı AMD kadar iyi olmayabilir(saçlar uzakta ve yakındayken yapılan benchlere ayrı ayrı bakmak lazım).
    nV sonradan sürücülerle düzenleme yaptı; ama ilerde, AMD hamle yaparsa, böyle oyunlar gene çıkabilir.

Tabii yine de, nv böyle durumları daha az hasarlı atlatıyor. Hitman'de bile SLI desteği iyiydi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Haziran 2014; 17:47:15 >
  • quote:

anlık fps düşmesi alacağın işlemciyle alakalıdır işlemci iyi olursa kart amd nvidia oldu diye anlık fps düşmesi yapmaz senin durumunda 290 gibi bir kart.
  • Almayı düşündüğüm işlemci 4690k zaten onun piyasaya girmesini beklerken aklımda gtx770 vardı sonradan forumda okudukça tam verim alamayacakmisim gibi geldi ve fikrimi değiştirdim. 4.5 ghz falan işlemci hızı olsa sanıyorum ki 290a bi sıkıntı yasatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaughter666 -- 28 Haziran 2014; 18:09:20 >
  • Powercolor r9 290 pcs + kullanıyorum ilk alcağım zaman vapor-x ile arasında kalmıştım pcs + aldım ama memnunum yük altında en fazla 65 dereceyi gördüm. bana sorarsan vapor-x e 1300 verene kadar r9 290x trı-x al
  • Hocam bahsettiğiniz kartlar arasında 200tl fark var ama

• Vapor-X
  • quote:

Evet örneğin Watch Dogs, Wolfenstein

Wolfenstein i bilmiyorum ama Watch Dogs tam stabil bi oyun degil diye okuyorum cogu yerde.
  • quote:

Wolfenstein i bilmiyorum ama Watch Dogs tam stabil bi oyun degil diye okuyorum cogu yerde.

Son gelen patch ile adam oldu ancak Amd kartlar hala sorunlu driverdan dolayı. Sadece Nvidia değil AMD oyunlarında bile Nvidia teknolojilerini kullanabiliyorsun (TXAA,HBAO+,PhysX(Thief))

• onslaughter666 kullanıcısına yanıt
    Vapor-X Tri-x'tir zaten Vapor-X modelinin ismi. Tri-X 3 fanlı olduğunun gostergesidir.

• vapor
  • Bende 3ü arasında kararsız kalmıştım teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.