Şimdi Ara

R9 290 lar arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır forumda dolanıyorum. Ekran kartı alacagım yakın zamanda fakat her foruma girdigimde kafam karışıyor. Serüvenime ilk başta MSI GTX770 almayı düşünerek başladım. Sonra fikrimi degiştirip biraz daha iyilerine bakmaya başladım. R9 290 lar ilgimi çekti. Üç tane kart arasında kaldım;

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-pcs--gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html (Powercolor PCS+)

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-vapor-x-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html (Vapor-X)

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html (TRI-X)

Aslında üçüne de bütcem yetiyor ve şuanda vaporx ağır basıyor. Ama yinede aynı performansı alacaksam da daha fazla para ödemek istemem. Bu kartları bilen arkadaşlar beni bi aydınlatırlarsa cok sevinirim.

• VAPOR-X TRI-X ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorvetteZR1 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlayamadım Vapor-X mi öneriniz Tri-x mi? bütcem yetiyor dedim ama sadece birisine yetiyor malesef
  • Hocam tri-x e yetiyorsa bütçe hiç düşünmeden alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamo -- 28 Haziran 2014; 15:34:56 >
  • Tamamo kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkürler. Tavsiyenizi dikkate alacağım
  • onslaughter666 kullanıcısına yanıt
    Pcs+ tavsiye ederim

• Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Yanlış anlamayın ama buraya yazarkenki amacım bu kartları en azından ikisini kullanıp kıyaslama yapılmasıydı(siz kullandınızmı bilmiyorum tabi) Tek tek incelemelerini okudum. Heryerde oc performansı ve soğutma olarak Vapor-x in daha iyi oldugu soyleniyor. Bu da benim kafamı kariştiriyor birazcık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaughter666 -- 28 Haziran 2014; 15:46:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amd R serisi kartlarda en sorunsuz olani Sapphire'dir. Vaporx secebilirsin
  • Teşekkürler hocam. Bu arada dikkatimi cekti TR Silverarrow ile Gskill sniper ramler sıkıntısız bir şekilde boyut olarak uyuyorlar mı? O ramleri hiç yakindan görmedim de
  • sapphıre vapor x
    Ramlerin sogutuculari takili ve herhangi bir sorun teşkil etmiyor :) üstelik uc fan ile kullaniyorum
  • Vapor-x en iyisi.

• Teşekkürler hocam. Bide 3. fanı nereden aldınız acaba gecen aradım fakat bulamadım bir türlü yurtiçinde
  • Sonicman kullanıcısına yanıt
    Sanırım bende vapor-x alacağım. Teşekkürler
    Sanalpazardan aldim . Zaten bir iki yerde var. Ucuncu fani bulamazsan akasa Viper 14cm lik alirsin
  • Vapor-X ikisinden de iyi.Ama Tri-X ve PCS+ hemen hemen aynı.Ben olsam param olsa Vapor-X yoksa PCs+ alırdım.

• Evet hocam şimdi gördüm. Geçen aradığımda yokmuydu yoksa sanalpazarı mi es geçtim bilemedim simdi

Vapor-x de karar kıldım. Cok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaughter666

Evet hocam şimdi gördüm. Geçen aradığımda yokmuydu yoksa sanalpazarı mi es geçtim bilemedim simdi

Vapor-x de karar kıldım. Cok sağolun.

Doğru karar :)

• O kadar para verdikten sonra VAPOR X alınır, bileşenleri biraz daha iyi, arkasında backplate var ve iyi oc olmuş. Tabi abartmışlar bu kadar hız gereksiz, çünkü fan gürültü seviyesi yükselecektir, 1100 mhz en iyisi zaten bu hızda 290X'den önde.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/66491-sapphire-r9-290-vapor-x-oc-review-10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Haziran 2014; 16:41:42 >
  • Vapor-x.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.