Şimdi Ara

r9 290 referans hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Günlerdir kafanızı ütülüyorum farkındayım ama artık buldum.r9 290 referans model ekran kartını alacağım.Ancak ısnma ve ses problemleri varmış.Kullanan varsa lütfen yardımcı olsun.Bir de ısınma sorununa ek bir soğutucu alarak önlem alabilir miyim?Böylece fan çalışmasını da azaltarak sese engel olma gibi de bir düşüncem var nacizane :)

• HartBrake H kullanıcısına yanıt
    ben kullandım fan çok sesli en ufak bi oyunda hemen uçuşa geçiyor 90 ve 95 arasında çalışıyor oyunlarda
    MAALESEF BÖYLE SORUNLARI var fakat custom su soğutma yapıp önüne geçersim buda maliyetli olur.
    Maliyeti forum piyasasına göre;
    Pompa:150 TL
    Gpu Blok:230Tl
    240MMRAd:80TL
    Cpu Blok:100TL
    Hortum,Rakor VS.:100TL
    Totalde:660Tl :D
    sana Pompa,gpu blok,240mm radyatör yetecektir . Yapmışken işlemciyide çevirirsin su soğutmaya. :)

Bu kadaar paraya Özel Soğutmalı veya nvidia kart tercih edebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HartBrake

Merhabalar.Günlerdir kafanızı ütülüyorum farkındayım ama artık buldum.r9 290 referans model ekran kartını alacağım.Ancak ısnma ve ses problemleri varmış.Kullanan varsa lütfen yardımcı olsun.Bir de ısınma sorununa ek bir soğutucu alarak önlem alabilir miyim?Böylece fan çalışmasını da azaltarak sese engel olma gibi de bir düşüncem var nacizane :)

Arkadaşın önerdiği gibi su soğutma yöntemine geçmeyecekseniz, referans tasarımlardan uzak durun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.