Şimdi Ara

R9 290x vs R9 290

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarz konuları az çok açtığımı biliyorum. Hatta bunu yaptığım için benden nefret ettiğinizi de biliyorum. Fakat eninde sonunda almaya karar verdiğim bu iki ekran kartından hangisi acaba diye merak ediyorum? Aralarında 4-5 FPS fark var diye duydum. Belki R9 290 overclock yapılırsa R9 290x'e yetişir mi, bilemiyorum? Sadece sorum başlık ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Youmut1903 -- 28 Nisan 2014; 20:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Youmut1903

Bu tarz konuları az çok açtığımı biliyorum. Hatta bunu yaptığım için benden nefret ettiğinizi de biliyorum. Fakat eninde sonunda almaya karar verdiğim bu iki ekran kartından hangisi acaba diye merak ediyorum? Aralarında 4-5 FPS fark var diye duydum. Belki R9 290 overclock yapılırsa R9 290x'e yetişir mi, bilemiyorum? Sadece sorum başlık ile ilgili

Çok saçma üst seviye ekran kartıyla onun altındaki ekran kartını vs diyorsun.Ne yani bizim burda r9 290 daha iyi mi dememizi istiyorsun ? Tabiki r9 290x.(tabii r 290 daha f/p ama performans olarak demek istemissin çünkü VS) R9 290 a oc yapılınca r9 290xe yetişiyor afferin ona zaten r9 290x a ise oc yapılamıyor değil mi ?
    Böyle saçma şeylerle forumu kirletmeyelim lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxbilginxxx -- 28 Nisan 2014; 20:44:02 >

• Böyle karşılancağını biliyordum zaten. Nese haklısınız şu an gtx 780 ile 780 ti karşılaştırmak gibi bişi oluyor. İyi Akşamlar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Youmut1903

Böyle karşılancağını biliyordum zaten. Nese haklısınız şu an gtx 780 ile 780 ti karşılaştırmak gibi bişi oluyor. İyi Akşamlar!

SİZEDE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    4 yıl önce açıldı
    Rx 580 Vs Gtx 1050 ti
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.