Şimdi Ara

R9 390 550W PSU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 550W Corsair VS550 güç kaynağım var fx9590 su soğutmalı + r9 390 alacağım sistemde dvd okuyucu/yazıcı yok sadece 120GB SSD var. Sizce kesinlikle power almam şart mı ? Bazı yerlerde 500W çalıştıracaktır yeterli olur fakat önerilen 650W falan demişler. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmxxx -- 15 Ağustos 2015; 0:39:40 >

• Power almazsan parcalarinla vedalas bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Power almazsan parcalarinla vedalas bence
    O derece diyorsun yani hocam :) Peki o halde power almak kaçınılmaz oldu. Şuan için sadece yarın ekran kartını alacağım o halde işlemciyi alırken powerda eklerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

O derece diyorsun yani hocam :) Peki o halde power almak kaçınılmaz oldu. Şuan için sadece yarın ekran kartını alacağım o halde işlemciyi alırken powerda eklerim :)

Alıntıları Göster
    power ile uğraşma fx9590 bile trafoya bağlamak için bir sebeptir
  • quote:

Alıntıları Göster
    hem işlemci hemde ekran kartı amd yani çok güç tüketir sistem o yüzden 750W alın
    zaten o işlemci sömürür powerı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 15 Ağustos 2015; 0:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hem işlemci hemde ekran kartı amd yani çok güç tüketir sistem o yüzden 750W alın
    zaten o işlemci sömürür powerı :D

Alıntıları Göster
    Hocam kararsızım aslında işlemci konusunda
  • Bide power alacagina 970 al 130 w daha az harciyor
    Power masrafida cikmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evga 500w psu 325 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 960 ile kötü bir haftam geçti nvidia ile tanışmam pek güzel olmadı o yüzden gtx970 uzağım biraz. Birde 3.5 gb ve cw olayı var tabii. O yüzden seçimi bu sefer amdden yana kullanacağım galiba.

• quote:

Gtx 960 ile kötü bir haftam geçti nvidia ile tanışmam pek güzel olmadı o yüzden gtx970 uzağım biraz. Birde 3.5 gb ve cw olayı var tabii. O yüzden seçimi bu sefer amdden yana kullanacağım galiba.

300 fps den sonra cok az bir vizirti var kulagini kasaya dayasan anca duyarsin gerci hangi oyunda 300 fps i geceksen
    3.5 gb degil kart 4gb ama 3.5+512mb seklinde o 512 mb lik yerin frekansi daha az ama bende probleme sebep olmadi gta 5 te 3600 3700 mb vram kullanimibda ve far cry 4 te dsr sagolsun 2 k ve 4k da 3700 3800 mb vram kullaniminda hicbir sikintim olmadi
    Ayni zamanda 960 128 bit bir kart oldugu icin istediginuz perfi veremiyor

• Hocam birde çoğu kişi islemcim amd diye amd ekran kartı almamı öneriyor. Su an tabii net karar veremedim hala bakiniyorum.

• quote:

Hocam birde çoğu kişi islemcim amd diye amd ekran kartı almamı öneriyor. Su an tabii net karar veremedim hala bakiniyorum.

Amd islemcide amd ekran karti daha iyi perf veriyor gibi laflara inanmayin
    Sorun kanit gostersinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Hocam birde çoğu kişi islemcim amd diye amd ekran kartı almamı öneriyor. Su an tabii net karar veremedim hala bakiniyorum.

Amd islemcide amd ekran karti daha iyi perf veriyor gibi laflara inanmayin
    Sorun kanit gostersinler

Alıntıları Göster
    Driver uyuşmazlığı oluyor falan diyorlar youtubedaki testlerde gözle görülür pek bir fark yok. Şuan zaten bulunduğum şehirde r9 390 yok gtx970 var bol bol :) O yüzden stok çektireceğim galiba gelene kadarda iyice düşünürüm.

• quote:

Buradan işlemciyi henüz almadığın gibi bir yorum çıkarttım, almadıysan kesinlikle almamanı da öneririm, yerine alacağın herhangi bir 4. nesil i5 işlemci, hem ondan yaklaşık 3 kat daha az enerji tüketecek, hemde oyunlarda daha fazla performans sergileyecektir.
  • Hele de 9590la,deneme bile bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

quote:

Buradan işlemciyi henüz almadığın gibi bir yorum çıkarttım, almadıysan kesinlikle almamanı da öneririm, yerine alacağın herhangi bir 4. nesil i5 işlemci, hem ondan yaklaşık 3 kat daha az enerji tüketecek, hemde oyunlarda daha fazla performans sergileyecektir.

evet hocam daha almadım. intele geçmem için anakartta almam gerek fakat bütçe sıkıntıya giriyor o zaman :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

quote:

evet hocam daha almadım. intele geçmem için anakartta almam gerek fakat bütçe sıkıntıya giriyor o zaman :/

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm. Powerim vs550 yi satmıyorum. İntel i7 4790k + Anakart (Öneri istiyorum) + GTX970 yada r9 390 alacağım. AMD 9590 alırsam power almak zorunda kalacağım 1500 lira falan edecek ikisi intel alırsam power almama gerek kalmayacak sanırım. Powera vereceğim para ile anakart alır i7 ye geçerim diye düşünüyorum ne diyorsunuz ?

• sturmxxx S kullanıcısına yanıt
    970 önerenlere kesinlikle kulak asma bütçem yok diyorsan 390 al bütçeyi artırabilirim dersen 980 e yönel fakat kesinlikle problemli kartı alma 2 günde geri gönderdim kartı Shadow of mordor'da kuleye çıktığında vram 3.8 gb a ulaşıyor ve mouse çevirirken aşırı fps droplar oluyor yeni nesil vram tüketimini artırırsa ileride çıkan her oyunda bunu yaşamak için o karta o kadar para verilmez halen bu kartı öneren zihniyete güvenme aldıkları ellerinde patlayan kart sonrası başkalarınında başını yakmaya çalışıyorlar iş nvidia amd değil kart yalan söyleyerek piyasa sürülmüş 3.5+0.5 vram var içinci part 82De bir hızında çalıyor ilk kısma göre.

Ayrıca işlemcide konusunda i5 4690 oc düşünürsen 4690k almanı öneririm şu anki ver işleme kapasitesi en az 5 yıl boyunca darboğaz yapmaz arada 400 lira fark olarak elle tutulur bir artısı olmayacak sana i7'nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withindarkness -- 15 Ağustos 2015; 21:55:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

970 önerenlere kesinlikle kulak asma bütçem yok diyorsan 390 al bütçeyi artırabilirim dersen 980 e yönel fakat kesinlikle problemli kartı alma 2 günde geri gönderdim kartı Shadow of mordor'da kuleye çıktığında vram 3.8 gb a ulaşıyor ve mouse çevirirken aşırı fps droplar oluyor yeni nesil vram tüketimini artırırsa ileride çıkan her oyunda bunu yaşamak için o karta o kadar para verilmez halen bu kartı öneren zihniyete güvenme aldıkları ellerinde patlayan kart sonrası başkalarınında başını yakmaya çalışıyorlar iş nvidia amd değil kart yalan söyleyerek piyasa sürülmüş 3.5+0.5 vram var içinci part 82De bir hızında çalıyor ilk kısma göre.

Ayrıca işlemcide konusunda i5 4690 oc düşünürsen 4690k almanı öneririm şu anki ver işleme kapasitesi en az 5 yıl boyunca darboğaz yapmaz arada 400 lira fark olarak elle tutulur bir artısı olmayacak sana i7'nin

O fps droplarda bi bende gerceklesmedi ne hikmetse

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

O fps droplarda bi bende gerceklesmedi ne hikmetse

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar olay yine intel amd çatışmasına düşmesin ben yeterince tokum söyleyeyim :) Yardımlarınız için teşekkür ederim. Almışken i7 alayım bari diyorum sürekli değişim yapan biri değilim zaten. i7 veya i5 intel işlemci + anakart daha mantıklı bir seçim gibi gözüküyor çünkü i7 4790k vs FX 9590 testlerinde arada baya uçuk bir fark var.

• sturmxxx S kullanıcısına yanıt
    O islemciyi alirsan aglarsin... I5 4460 alin oc istemezseniz. Oc yapilacaksa da 4690k ve yanina z97 pcmate alinabilir... 5. Nesil su anda ddr4 ramlar yuzunden fazla pahali...

Islemciye oc yapmayacak olsan 4690k ile yeter 550w ancak oc yapilacaksa en az 650/700w...

Kesinlikle ust duzeyde amd yerine ibtel oneririm...kesinlikle....

Not: 5 ghz deki bir i5 2500k yaklasik 200w cekiyordu. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.