Şimdi Ara

R9 390 sistem için PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle konuya bilgisi dahilinde yardımda bulunan herkese şimdiden teşekkürler :)
    yeni bir bilgisayar topladım.
    GPU msi r9 390
    CPU i7 6700 k
    Motherboard msi m5
    CPU fan corsair h105
    SSD samsung 850 evo
    Ve bellek de hyperx 2666
    Bilmek istediğim konu şu kasayla birlikte gelen zm700-glx 700w PSU var bu yeterli olur mu sizce ?

• Hayırlı olsun ben de toplayacam bunun benzeri ne kadara topladın reyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüylü_kaptan kullanıcısına yanıt
    Merhaba bahsettiğiniz ekran kartı 375W tüketmekte ve minimum gerçek bir 750W psu ile kullanılması öneriliyor Bahsettiğiniz psu internetten baktığım kadarıyla 630W veriyor Bence o psu ile kullanmayın.
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    375W değil 275W tüketiyor yanlış bilgilendirme yapmayalım
  • furkankayaa0001 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, monitördü ram di macundu derken 6000 TL tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tüylü_kaptan -- 3 Şubat 2016; 21:14:02 >
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Aslında bahsettiğiniz gibi ekran kartında ve internettede '' 750 or greater '' yazıyor ama zaten burda almak istediğim fikir daha çok tecrübeyle sabitlenmiş olmalı sebeb ise örneğin gene msi in sitesinde gerekli sistem için gerekli watt değerini hesaplamanıza yarayan bi uygulama var
    https://tr.msi.com/power-supply-calculator/ burdan bakıncada sonuç neredeyse 550 watt gibi bir değer çıkıyor yeterlilik olarak.
  • Rahatlikla yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 950 vs R7 370
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımızın geri kalan önerileri doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 3 Şubat 2016; 21:12:36 >
  • dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi msi sitesinde de 275 değeri görüntüleniyor, oc dahil edilmiştir max kullanacağı watt değeri oluyor bu öyle değil mi?
     R9 390 sistem için PSU
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Yetersiz kalacağınımı düşünüyorsunuz ?
  • Evga b2 al amazondan
  • Hayırlı olsun dostum.
  • jackals01 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Jackals01 kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüylü_kaptan

Yetersiz kalacağınımı düşünüyorsunuz ?

Yeter mi yetmez mi meselesi değil. Altı Kasımpaşa, üstü Şişhane bir durum var sistemde. Güç kaynağı önemli bir etmen.
  • quote:

Orijinalden alinti: dismissed_fear

375W degil 275W tüketiyor yanlis bilgilendirme yapmayalim

Sapphire markasinin resmi sitesindeki bilgi ne ise onu yazdim Resmi sitede yanlis bilgilendirme yapiyorsa birsey diyemeyecegim Ama her ne olursa olsun Power Supply bilgisayarin kalbidir Önemli bir parçadir Bütün sistem bilesenlerinizi ona emanet ediyorsunuz Benim tavsiyem bütçe varsa ki Öyle bir bilgisayar topladiginiza göre Görünen o var Sisteminizi kalitesiz bir psu'ya emanet etmemenizdir Bahsettiginiz uygulamayi da biliyorum ve şimdi bakıyorum msi'ın resmi sitesinde de 275W yazıyor Ama sapphire'in resmi sitesinde 375W yazıyor Bu yanlış bir bilgilendirme değil aslında 2 kartın ürettikleri güç tüketimi farklı demek ki Benim herhangi bir üreticiye bakma sebebim ise Bunlar özel seri kartlar olmadığı için muhtemelen aynı seviye de güç tüketirler diye düşündüm Kusura bakmayin. @tüylü_kaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 4 Şubat 2016; 7:51:45 >

• zalmanın sitesinden bakıyorum psuya o kadar da dandik durmuyor bileşenlerin kalitesini pek bilemeyiz ama özellik olarak 80+ ve tek kanaldan 630 W güç verebiliyor bu sisteme yeter diye düşünüyorum
    en azından kasanın içinden çıkıyor bi süre idare edilip daha sonra değiştirilebilir
  • Bi müddet kullan bence baktın sıkıntılı oluyor Evga B2 al geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.