Şimdi Ara

R9 SOL FAR AZ YANIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim sol far az yanıyor, yani çok az ışık veriyor. Ampulü sağ tarafa taktığımda yüksek ışık veriyor. Ampülde sorun yok. multimetrem var. Nasıl bir yol izlemeliyim

Sol far yaniyorken sola sinyal vermiyor. Sag veriyor. Farlar kapaliyken sola sinyal veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorlar -- 15 Eylül 2019; 13:36:57 >

• Sol far yanmıyor. Park ampulü yandığı için kızarık görünüyor bence. Yüksek ısıdan dolayı fiş eriyebilir veya kablolarda arıza olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol ettim parklar hic yanmiyor zaten park ampulleri patlak. Sol far az yaniyor. Sol far yaniyorken sola sinyal vermiyor. Sag veriyor. Farlar kapaliyken sola sinyal veriyor.

Sanki enerji dusuklugu var ve sinyal verince enerji sinyale hic yer gibi. Sorun ne olabilir

• Far ve sinyal grubu şase almazsa varsa ilginç şeyler olabiliyor. Mesela arka aydınlatma şase alamadığında sinyal lambaları çalışmaz, parklar yanıp söner. Multimetreyi farın eksi ucu ile çıplak metale tutarak buzzer ile ölçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 15 Eylül 2019; 17:23:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.