Şimdi Ara

R9270X 2 TOP Overclock Mavi Ekran Yardım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze Merhabalar Arkadaşlar Fprumda Yeniyim Konu Yanlış Açmıssam Modertorlerden Yerine Taşımasını Rica Edecegim Gelelim Sorunuma Ben Daha 3 ay önce Asus A97 R2.0 ANA KART,AMD FX 8120 3.1 VE Ekran Kartı Olarakta r9270x dc2 top ekran Kartı Aldım İşlemciyi Tecrubem Olmasada Asus bios arayüzünden 3.1'den 3.9 'a Çıkardım Ve Fps Oranında Farklılıklar Yaşadım Olumlu Olarak Mütiş Bişi Ancak Ekran Kartı OC Yapmak İstedigimde Mavi Ekran Sorunu Yaşıyorum Lütfen Bana Bu Ekran Kartına Özel Üst Seviye OC Rakamlarını Söylermisiniz
    Ekran Kartın Standart,Değerleri 1.Resim 2.resimUfak Bi OC(SorunYaşamıyorum) 3.resim(Mavi Ekran)

1.

2.

3

• quote:

Orijinalden alıntı: Levın

Herkeze Merhabalar Arkadaşlar Fprumda Yeniyim Konu Yanlış Açmıssam Modertorlerden Yerine Taşımasını Rica Edecegim Gelelim Sorunuma Ben Daha 3 ay önce Asus A97 R2.0 ANA KART,AMD FX 8120 3.1 VE Ekran Kartı Olarakta r9270x dc2 top ekran Kartı Aldım İşlemciyi Tecrubem Olmasada Asus bios arayüzünden 3.1'den 3.9 'a Çıkardım Ve Fps Oranında Farklılıklar Yaşadım Olumlu Olarak Mütiş Bişi Ancak Ekran Kartı OC Yapmak İstedigimde Mavi Ekran Sorunu Yaşıyorum Lütfen Bana Bu Ekran Kartına Özel Üst Seviye OC Rakamlarını Söylermisiniz
    Ekran Kartın Standart,Değerleri 1.Resim 2.resimUfak Bi OC(SorunYaşamıyorum) 3.resim(Mavi Ekran)

1.

2.

3

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/R9_270X_Direct_Cu_II_TOP/29.html

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Cevap İçin Teşekkürler Ancak O Taplodan Fazla Anlamıyorum Rica Etsem
    Gpu Clock:
    GPU Voltage:
    Memory Clock
    Power Target:
    Şeklinde Yazarsan Minnetdar Kalırım Teşekkürler :)
  • quote:

Arkadaşım Cevap İçin Teşekkürler Ancak O Taplodan Fazla Anlamıyorum Rica Etsem
    Gpu Clock:
    GPU Voltage:
    Memory Clock
    Power Target:
    Şeklinde Yazarsan Minnetdar Kalırım Teşekkürler :)

voltaj degerlerı yazmıyor ancak

Gpu Clock: 1245 MHZ

Memory Clock: 1555 MHZ

olarak ayarlanmıs
  • GPU Tweak 'de Memory Clock 1555 'e Düşmüyor En düşük 4700 Oluyor ve Voltaj Değeri Yüksek Dahi Olsa Kartın Yanma İhtimali Varmı
  • heaven benchmark ındır düşük değerlerden başla gittiği yere kadar benchmark yapa yapa bul sınırlarına ulaştıgında 3 5 yapa yapa devam et yada aşağı cek (bench yaparken grafik kırılmaları oluyorsa fazla yapmışıssın demektir)
  • Cevap İçin Teşekkürler Ancak Önceden İndirip Bechmark Yaptım Kart Yüksek Değerlerde Sıkıntı Yaşamıyor Bechmarkta Ama Aynı Değerlerde Oyunlarda FBS Takılıyor Donuyor Ve Mavi Ekran Veriyor Ve Not Olarak Kartın Şuanki Ufak OC Hali 60 Derece Normal Sanırım ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekirdek hızını 1170 den ramlerinizi de 1560 1580 civarı yapıp deneyin. Aynı kartın Gigabyte modeli var stabil hızları bu. Biraz üste cıkınca ben de aynı sorunları alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 18 Ocak 2015; 15:12:32 >
  • Dostum Çekirdek Hızı Suan 1160 'da Bundan Baya Fazla bir OC Yapacaksam Yani Yapılırsa Ramleri OC Yapayım Ayrıca Ramleri Nasıl OC Yapacagım Bilmiyorum Acıkcası Voltajı Dibine Kadar Vermem Veya Kesmem Neyi Etkiler Performans Deişirmi Bunuda Cevaplarsan Merak Ediydum :) İşlemci 3.9 da Onlamı Alakalı Acaba Uyumsuzluk vs mi var
  • Ben bu hızlarda 9000 civarı 3dmark11 grafik skoru alıyorum.

Siz de bi test edin.
  • Levın kullanıcısına yanıt
    Aşağıda resimdeki bellek hızı, senin kullandığın programa göre 6220 ye tekamül eder yerinde olsam belleklere çok yüklenmezdim o kartta 6250 max diyebiliriz mesela ve zaty bellek hızı kaydadeğer 1 getiri sağlamazda.

İlk başta resimdeki değerleri uygula power targeti sona daya ama voltage'ı elleme test al, sıkıntı çıkarsa yada sürücü yanıt vermeyi kesti diyerek hızlar normale inerse, ozaman 10'ar arttır voltage kısmını, heaven testi fln yapar denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 21 Ocak 2015; 3:56:52 >
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    Güzel Kardeşim Çoğu Değeri Denedim Ama Bence Sorun Ya Voltaj yada Memory Clock da Sıcaklıktan Yana Bi Sıkıntım Yok Voltajı Fazla Vercem Korkuyorum Bi Anca Yanar Diye Bu Değeri Denedim Simdi Bechmark yaparken mavi ekran alıyorum
  • Levın kullanıcısına yanıt
    Ya kartın fazla o.c olamayan 1 GPU barındırıyo yada güç sıkıntısı yaşıyosun.
  • Dostum Güç Olarak Zannetmiyorum Yabancı Forumlarda 1300 filan çıkarmıslar aynı degeri ben giriyorum mavi ekran geliyor konu güncell arkadaşlar yardım en yüksek OC Değerini Stabil Olarak Söylerseniz Harika Olur
  • Ben sapphire r9 270x toxic kullaniyorum kendinden ocli 1150/6000 ben oc yapmadim daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum Güç Olarak Zannetmiyorum Yabancı Forumlarda 1300 filan çıkarmıslar aynı degeri ben giriyorum mavi ekran geliyor konu güncell arkadaşlar yardım en yüksek OC Değerini Stabil Olarak Söylerseniz Harika Olur

Tum kartlar ayni degipmos malesef :(

Bendede R9 285 var 1070 den sonrası olmuyor default hızı 954 eger bf4 vs 60 fps en az 50-55 aliyorsan hic ugrasma bosver :) Ben baya ugrastim olmuyor voltajla vs yani siniri bul oyle kullan bence ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.