arkadaşlar bir caylak olarak merhaba))) yarın kısmetse bi e 350 cabrio alıyorum,,232 bg güç ve burda okunanlara bakarak racechipi aradım,yazılan degerlerde 300 bg gosteriyordu chip sonrası,ordaki murat beyin ortagı o degerlere ancak almanyadaki 102 oktan dizelle yakalanabilfiğini burda 270 civarı olacagını soyledi,,bilginize,,bu arada hayırlı kandiller,,
Arkadaşlar elimdeki RaceChip'i satıyorum. Renault clio'da kullandım aracı satılığa çıkardığım için boşa düştü. DCİ motorlara uyumludur elimdeki racechip. Fiyat olarak forumdan arkadaşlara uygun bir fiyata vereceğim isteyen olursa pm yoluyla veya cepden ulaşabilirsiniz (0532 162 90 89)
bu arada yazmayı unuttum..onumuzdeki ay ıphone ve android le ayarlanabilen modeli gelecekmiş,,
Arkadaslar merhabalar, 2014 BMW f10 1.6 170HP motor icin racechip kullanan yada kullanan kimseyi taniyan var mi acaba ? Takmayi dusunuyorum yorum rica edecektim. Tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehakan1
bu arada yazmayı unuttum..onumuzdeki ay ıphone ve android le ayarlanabilen modeli gelecekmiş,,
Gerçekten iyi haber. Alacak varsa bence beklesin.
Selamlar Yurtdışından getirtebilen varmı yakın zamanda? Siteleri odeme ekranı cıkarmıyor, Trdeki ithalatciye yönlendiriyor.Etabi fiyat farkı da cabası
Birde Suzuki Grand Vitara DDİS için satmayı düşünen varsa iyi olur
arkadaşlar aracım peugeot 508 (1.6 thp) 156 hp turbo benzinli otomatik vites . aracın torku 240 nm /1400 -4000 rpm aracın performansından genelde memnunum lakin yinede merak ediyorum çok daha iyi sonuçlar alınabilirmi ? aracın son sürati 230 km/h gibi bu tarz bir motora uygulayan varsa lütfen paylaşın saygılar
Merhabalar
2011 model 320d aracımda 9 aydır kullandığım racechip Pro'yu satıyorum. Satma sebebi : aracın garantisinin bitmesi sebebiyle yazılım yaptırmış olmam nedeniyle cihaz boşa cıkmıştır.
Chip'i söktüğünüzde, araca daha önce takılmış olduğunu anlayamıyorlar. Dolayısıyla garanti dışı kalmıyor aracınız.
Araca %30 hp+ tork civarı kazandırıyor. düşük ayarlarda kullanırsanız %10 yakıt tasarrufu sağladığını iddia ediyor. 184hp olan aracı 220hp'ye çıkarıyor. ayarları daha da açarsanız 239hp'ye çıkartmak mümkün. şu anda 0-100 6.5 saniye. E90 konusunda videolar mevcut.
Chip ve ara kablo verilecektir. sökme takma 2dk sürmektedir.
fiyat: 350tl sanalpazar veya sahibinden GET açılır.
herkese merhaba. 2 hafta evvel 2. el olarak aldigim race chip'i aldigim fiyat 200 tl.den satiyorum. cihazin birebir resimleri asagidadir. aracim astra j 1.3 makyajli kasa. satma sebebim aracin surekli dpf temizligi yapmaya baslamasidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
başka bir araca uyarlı olmasın bir sordurun bence
Merhaba Arkadaşlar,
Giulietta 1.6 dizel için Pro 2 ayarları en iyi nasıl ayarlamak lazım.
ercub
kullanıcısına yanıt
bilmedigimden soruyorum... surekli dpf temisligi yapmasinin ne gibi sakincasi olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: alpcen
bilmedigimden soruyorum... surekli dpf temisligi yapmasinin ne gibi sakincasi olabilir?
yakıt tüketimi 2 katına çıkıyor, performans düşüyor radyatör fanı çalışıyor vs...
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
quote:
Orijinalden alıntı: alpcen
yakıt tüketimi 2 katına çıkıyor, performans düşüyor radyatör fanı çalışıyor vs...
selamlar... cevap icin sagol ama kafama takilan birkac nokta var... dpf filtresinin tikali olmasi performansi dusurur diye biliyorum. radyator faninin calismasi motor sicakliginin belli bir noktaya ulastiginda calismasi lazim degil mi? zaten arac devirli kullaniliyorsa ve motor sicakligi belli bir noktaya geldiyse otomatik dpf temizligi baslatir. (gerci araca gore degisiyor) racechip'in direk dpf temizligini baslatabilecek bir cihaz oldugunu zannetmiyorum. zaten arac buna musade etmez gibime geliyor...
alpcenA
kullanıcısına yanıt
racechip başlatmıyor zaten, racechip basınç sensörünü yanıltıp fazla yakıt gönderttiği için normalden daha zengin karışım oluşuyor ve bu nedenle yakıtın bir kısmı tam olarak yanmadan atılıyor bu atılan yakıtta kurum olarak dpf yi tıkıyor dpf de tıkandığı için araç otomatik dpf temizlemeye giriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: intikam91
racechip başlatmıyor zaten, racechip basınç sensörünü yanıltıp fazla yakıt gönderttiği için normalden daha zengin karışım oluşuyor ve bu nedenle yakıtın bir kısmı tam olarak yanmadan atılıyor bu atılan yakıtta kurum olarak dpf yi tıkıyor dpf de tıkandığı için araç otomatik dpf temizlemeye giriyor.
bu tum dizel araclarda bu sekilde mi oluyor? yani demek istedigim bir duman atan dizel araclar var bir de duman atmayanlar... her ikisinde de ayni etkiyimi yaratiyor?
tüm dizel araçlarda ne aynı şekilde oluyor onu anlayamadım ?
Eğer aracınız stok ise zaten çoğunlukla duman atmaz. Ancak box uygulandı ise ve eğer DPF yok ise duman atmaya başlayabilir araç için kısa vadede çok sıkıntı olmasa da uzun vadede kurumlanmaya sebep olur. Ancak araçta DPF var ise bu dumanı DPF tutacağından fazla duman gözlenmez egzozdan bunun yerine DPF çok daha hızlı dolar. Eğer kararında bir ayar ile kullanılırsa bu DPF dolması çok fazla artmayabilir katlanılacak seviyelerde kullanılabilir bu tarz boxlar ile.
şu videoda yakıt, duman ve gücün nasıl birbiri ile bağlantılı olduğunu az çok anlayabilirsiniz.
omerenzo
kullanıcısına yanıt
yok hocam. opel astralara uygunmuş. @omerenzo
arkadaşlar ben aracıma chip tuning yaptırdım. üstüne bir de bu boxı alsam olur mu? yazılımı orjinale mi çevirmek lazım ? bi de dpf olmayan araçlarda duman çok mu oluyor?
Ve arkadaşlar dayanamadım bende aldım 1 adet race chip standard.
Daha 3 gün oldu çok yeni ama bende izlenimlerimi paylaşayım.
Bende 2010 i30116ps 240 tork cw otomatik var.
ilk geldiğinde fark fazla göremedim F-1 ayarında göndermişler.
Daha sonra bunu 4-6 ayarına yükselttim ama benim arabaya fazla geldi sanırım. Kalkışta fazla yüklenince siyah duman attı ve 3000devirde gaz kesmeye basladı motor. Bende bu ayarı 3-4 seviyesine düşürdüm. Şuan performanstan çok memnunum ve aldığıma deydiğini düşünüyorum ama sanki yakıt tüketimimde arttı gibi yakıt alırken göreceğim onuda. Ama araç performansı artsın isteyen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim.