Şimdi Ara

RACE CHIP (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım aracına bende bunlardan bişeyler alhttp://www.turboaksesuar.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerenzo

RaceChip lerin içindeki yazılım ve ayar değişiklikleri ile inanılmaz değişimler alınabiliyor. Bence bu tarz bir hata var bu işte, yazılım işi yapana bağlı bir ters gününde ise hayatınız zindana döner, benim bir kere döndü ondan biliyorum :) 850km güvenlik modunda 3 bin deviri geçemeden Bodrum dan geri döndüm, yazılımı yapan her şeyi bilen ünlü guru olur böyle şöyler dedi, arabayı orjinal haline alana kadar akla karayı seçtik...

aynı durumları yaşadım. 1.3 corsaya istediğimden çok fazla beygir verdiler. 2 hafta sonra arıza ışığı yandı. eve dönene kadar perişan oldum. sonra devirsiz olarak orijinal yazılama döndürmeye gittim. daha önce hemen paranız iade diyen kişiler daha sonra iade yapamamak için ellerinden geleni yapıyorlar. 400 kmlik çilemden sonra bir özür bile duymadan ayrılmak adama koyuyor tabi.

size tavsiyem yazılımdan uzak durun. iade garantili modül denenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eypioman16

Arkadaşım aracına bende bunlardan bişeyler alhttp://www.turboaksesuar.com/

ne demek istediginiz anlamadim ne aliyim yani burdan ?
  • RaceChip Türkiye sitesinden satış başladı. Peşin fiyatına 9 taksit var.

Biraz reklam oldu ama satınalma niyeti olanlara faydamız dokunsun.

http://store.racechip.com.tr

RACE CHIP

RACE CHIP

• Almanya'dan gelen racechip pro 2'yi 1.6 tdi aracıma taktım. Ekonomi için fabrika ayarlarımı ideal yoksa ayarları değiştirip güç artışımı yapmak gerekli.
  • 2011 Astra j 1.3 95hp için ideal(arıza lambası yakmayan) RACECHIP ayarını bilen var mı acaba?

Bu arada ben chipi 2. el aldım.

Chipin sağ kısmında yer alan altın uçlu pimlerin boşta olması normal mi? nette gördüğüm fotolarda en sağ pimlerde köprü var???

RACE CHIP
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkankilicoglu

2011 Astra j 1.3 95hp için ideal(arıza lambası yakmayan) RACECHIP ayarını bilen var mı acaba?

Chipin sağ kısmında yer alan altın uçlu pimlerin boşta olması normal mi? nette gördüğüm fotolarda en sağ pimlerde köprü var???

RACE CHIP

Az önce satış merkezi ile görüştüm Astra j 95bg için F_F ayarı idealmiş.

Pimlerin de yeni modellerde boş olması gerekiyormuş.

bilginize

• quote:

quote:

2011 Astra j 1.3 95hp için ideal(arıza lambası yakmayan) RACECHIP ayarını bilen var mı acaba?

RACE CHIP

Az önce satış merkezi ile görüştüm Astra j 95bg için F_F ayarı idealmiş.

Pimlerin de yeni modellerde boş olması gerekiyormuş.

bilginize

benim çorsa ile aynı motora sahip aracınız. eğer denediyseniz nasıl bir sonuç aldınız. FF ayarının üstüne çıktınız mı? racechipin sitesine bakınca iletişimden izmit bayiisinin olduğunu da gördüm. bi araycağım. iade garantisi ve ayar önerisi olursa yüz yüze görüşerek almayı düşünüyorum.

179 Euro X 2.9 yazılımdan daha ucuz gibi duruyor.

• İlk sayfaya araç modelleri ve tavsiye edilen ayarlar yazılsa daha iyi olmaz mı?
  • bos bi zamanimda yazicam
  • ben aracıma siteden 179 euroya standart versiyonunu aldım. çorsa 95 beygir. önerdikleri ayar. F-1 ile geldi. taktım. performans arttığı kesin. ancak çok fazla hissedemedim. ayrıca söyledikleri gibi yakıt düşmedi. gerçi çok yakmıyorum ama. şimdi bu ayarların üstüne çıkayım mı? yakıtımı arttırmadan hangisini nereye kadar çıkarmam lazım? deneyenler bi el atıversin.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi artmadan performans zor. Ben şu an 6-4 kullanıyorum 2-3 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Araciniz dizel mi benzinli mi? Racechipin hangi modelini kullaniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

hocam performans istemiyom. düşük devirde iyi toplasın yeter. az önceki mesajımdan sonra aşağı indim. kaputu açıp F-6 yaptım. yukarıda bi mail vardı. 2. slot tork skalasını açıyor olarak anladım. bi tur attım. hemen tepki vermez denen araba GTİ gibi oldu. yapıştırması 3. viteste patinajı falan fena bişi. tutmadım ama 10 saniyede 100e çıkacak gibi. arıza lambası yanmazsa ve tüketim artmazsa ... 1500 de tork alacak bir ayar galiba yaptığım.
  • racechip ile ilk depo bitti. sonuç 100 km yaklaşık 0,6 lt tüketim düştü gibi.(Pompa ölçümü 5,68 lt/100km, bilgisayar verisi 5.5 lt/100km) ayar D2 deydi. ancak özellikle 2 viteste
    düşük devirde vuruntulu motor sesi(avans sesi gibi, sanki stop edecekmiş gibi bir ses)çok rahatsız etti. Performansta aman aman bir artış yok.
    amacım yakıt tüketimiydi, onu tutturdum gibi ama motor sesinin değişmesi can sıkıcı.
  • ben de pro kullanıyorum ve performans artışı olması için yakıtın artması gerekir. Ha hem güç artıyor hem de yakıt düşüyor derlerse ben inanmam... Benim şehir içi tüketimim arttı. Performansa gelince aracım klima kapalı nazlandığı rampadan şimdi klima açık kalkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 20 Nisan 2014; 0:21:20 >
  • Arkadaslar selam bende yeni kasa 1.4 D4D yarisim icin ,Racechip aldim ve bugun montajini yaptim arac MMT sanzumanli ve fabrika verileri 0 100km hizlanma 13,2sn ama bugunku yaptigim testte 11sn de 100km ye ulastim ve daha once 170 lerden sonra hiz resmen artmiyor arac zorlaniyordu gidim gidim hiz artisi oluyordu ancak bugun 185 i rahat gordum ( bu hizi Formula 1 pistinin onundeki yolda yaptim trafik sifir .)

maximum torq 1800 devirde 205nm idi maximum hp 3800 devirde 90 hp idi ben 1. podu 3 yani seviye 12 yaptim  her seviye % 1.5 guc artisi sagladiginangore suan 106HP guc aliyorum ve torkumda 242nm ye yukseldi RaceChipin verilerine gore tabi 

Xp13 yeni kasa yaris icin en iyi en saglikli guclu ayar hangisidir arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabian

racechip ile ilk depo bitti. sonuç 100 km yaklaşık 0,6 lt tüketim düştü gibi.(Pompa ölçümü 5,68 lt/100km, bilgisayar verisi 5.5 lt/100km) ayar D2 deydi. ancak özellikle 2 viteste
    düşük devirde vuruntulu motor sesi(avans sesi gibi, sanki stop edecekmiş gibi bir ses)çok rahatsız etti. Performansta aman aman bir artış yok.
    amacım yakıt tüketimiydi, onu tutturdum gibi ama motor sesinin değişmesi can sıkıcı.

araç ve cihaz ayarınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

racechip ile ilk depo bitti. sonuç 100 km yaklaşık 0,6 lt tüketim düştü gibi.(Pompa ölçümü 5,68 lt/100km, bilgisayar verisi 5.5 lt/100km) ayar D2 deydi. ancak özellikle 2 viteste

araç SEAT 1.6 TDI CR. ayarım D2 idi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

araç SEAT 1.6 TDI CR. ayarım D2 idi.

benim aracım opel çorsa önce F 1 denedim. önerdikleri ayar. fazla bir fark alamadım. sonra F 6 yaptım. çok iyi oldu. 1 400 de maximum tork almaya başladım. şimdi 4 6 moduna aldım. araç uçuyor. yakıt aynı. rampada 160 yaptı. yer olsa daha giderim diyor.

rejenarasyon yapma durumu sıklaşmazsa aynen devam. sıkıntı olursa 2 kademe düşüreceğim.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.