Şimdi Ara

RACE CHIP (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aldım araç 1.5crdi Hyundai matrix 102ps
    ayar önerecek var mı?Birde bu araçta dengesiz dip gaz yapınca motor arıza lambası yanıyor nedenini bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaammmi

Bende aracına racechip
    aldım araç 1.5crdi Hyundai matrix 102ps
    ayar önerecek var mı?Birde bu araçta dengesiz dip gaz yapınca motor arıza lambası yanıyor nedenini bilen var mı?

yüksek ayardadır ondan arıza lambası yakıyordur, düşük ayara çekip yavaş yavaş yükseltmek gerekiyor, bu şekilde araca uygun hali bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

1.3 cdti Astra ve 4/5 ayarını kullanıyorum uzun zamandır. Beni en memnun eden ayar bu. Yüksek devirlerde ikaz lambasını söyleyenler var. ben düşük devirlerde kullanıyorum. Ozellikle bakımdan sonra bcok farkettiriyor.

Biraz fazla siyah duman attığını fark ettikten sonra ayarı 3-3'e çektim.
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    teşekkur ederim evet dusuğe aldım sıkıntısız kullanıyorum suan e-1 ile kullanıyorum şimdi
  • quote:

quote:

1.3 cdti Astra ve 4/5 ayarını kullanıyorum uzun zamandır. Beni en memnun eden ayar bu. Yüksek devirlerde ikaz lambasını söyleyenler var. ben düşük devirlerde kullanıyorum. Ozellikle bakımdan sonra bcok farkettiriyor.

2. podu dusuk tutarak 1. yukseltince duman sorununu azaltabilirsiniz, bu yuzden bence 1. yi 2. den her zaman yuksek tutmakta fayda var

• quote:

quote:

Hocam astra hangi kasayi kullaniyorsunuz. Ben 7-4 ayarini kullaniyorum ama hic faydasini gormuyorum. Onerebileceginiz ayar varmi? Performans odakli?

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    2012 sedan H 1.3 cdti. Olabilecek max ayarı seçmişsiniz. Belli bir devire kadar devir podu 5 olabiliyor ama 40000 den sonra arıza ışığı yandığını söylyenler olmuştu. Ya da 4 müydü unuttum şimdiçok sık kurcalamayınca. Alt devir canlandırma için 4-4,4-5 deneyin baktınız sizi tatmin etmiyor 3-3 e getirin bırakın kalsın kabullenin öyle. Çok zorlayınca siyah duman atıyor ilerde sıkıntı olmasın arabada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 19 Şubat 2014; 22:21:20 >
  • quote:

2012 sedan H 1.3 cdti. Olabilecek max ayarı seçmişsiniz. Belli bir devire kadar devir podu 5 olabiliyor ama 40000 den sonra arıza ışığı yandığını söylyenler olmuştu. Ya da 4 müydü unuttum şimdiçok sık kurcalamayınca. Alt devir canlandırma için 4-4,4-5 deneyin baktınız sizi tatmin etmiyor 3-3 e getirin bırakın kalsın kabullenin öyle. Çok zorlayınca siyah duman atıyor ilerde sıkıntı olmasın arabada.

Hocam ne ariza isigi yakiyor ne de kara duman atma durumu var. Hicbiri yok. Partikulden yana da sikintim yok şükür. Ama stock astra 1.3 ile kalktigimda ayni gidiyoruz chipin bi esprisi yok şuan. 4-4 de performans olarak nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Hocam ne ariza isigi yakiyor ne de kara duman atma durumu var. Hicbiri yok. Partikulden yana da sikintim yok şükür. Ama stock astra 1.3 ile kalktigimda ayni gidiyoruz chipin bi esprisi yok şuan. 4-4 de performans olarak nasildir?

kardeş benim araba megane 3 1.5 dci 85 hp. ben ayarı 3-3 de kullanıyorum ve gayette memnunum. 7-4 yapıp etkisini görmemek ilginç. belki chip bozuktur. aldığın yere bi göster istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightcalimero

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

kardeş benim araba megane 3 1.5 dci 85 hp. ben ayarı 3-3 de kullanıyorum ve gayette memnunum. 7-4 yapıp etkisini görmemek ilginç. belki chip bozuktur. aldığın yere bi göster istersen.

Servsten almistim araci alirken. Bi gidip gostersem iyi olucak

• almanya sitesinde turkiyeye ücretsiz kargo görünüyor. Racechip'ini kargo ile yurtdışından getirten oldu mu? gümrükte sorun olur mu?
  • secospacos S kullanıcısına yanıt
    ups kargo ile geliyor. (1 tane)

herhangi bir sorun olmamıştı.(Vergisi de düşüp geliyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentdilbaz

ups kargo ile geliyor. (1 tane)

herhangi bir sorun olmamıştı.(Vergisi de düşüp geliyor.)

vergisi de düşüyor derken?
  • secospacos S kullanıcısına yanıt
    Yurdışında alınan KDV benzeri vergi alınmıyor.

örnek. 139 euro vergi dahil ise vergisi yaklaşık 22 euro düşüyordu + nakliye 12 euro kadar racechip sayfasından görebilirsin
  • Son zamanlarda racechip diğer markalardan bir adım önde gibi

• Satılık RaceChip Pro

Bendeki soket 1.6 Tdci motorlu, 1.6 Hdi motorlu, 1.5 dCi motorlu araçlara uyumludur.

Kutusu yoktur, ürün Türkiye'den alınmadır ve garantisinin bitmesine 1 ay vardır.

Aracımda kullanıyorum, aracı satışa çıkardığımdan ötürü satılıktır.

Fiyatı 400 liradır. Lütfen pazarlık teklif etmeyin. Sıfırı 800 lira civarında,yarı fiyatına veriyorum. Zaten bozulan cihazlar değil,ömürlük cihazlardır.

Numaram: 0546 210 08 03

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tdci-hdi-hdi-dci-motorlar-icin-racechip-pro-157315413/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU -- 17 Mart 2014; 9:33:03 >

• bekoksk kullanıcısına yanıt
    İ30 sahibiyim aracım 3 bin km de bende taktırdım ilgilenirsen detaylı bilgilendirebilirim

• bu racechip takılı araçlarda DPF temizleme periyodu ne durumda gizli temizleme yada aktif temizleme devreye girme sıklığını arttırıyor mu ? arttırıyor ise ne kadar arttırıyor ?
    Bir de ayarı çok abartmadıkça siyah duman atıyor mu (az da olsa )
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

bu racechip takılı araçlarda DPF temizleme periyodu ne durumda gizli temizleme yada aktif temizleme devreye girme sıklığını arttırıyor mu ? arttırıyor ise ne kadar arttırıyor ?

1. Si ayarlari cok acarsaniz dpf temizleme cok devreye girer.

2. Si dpf olan arac siyah duman atmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

bu racechip takılı araçlarda DPF temizleme periyodu ne durumda gizli temizleme yada aktif temizleme devreye girme sıklığını arttırıyor mu ? arttırıyor ise ne kadar arttırıyor ?

1. Si ayarlari cok acarsaniz dpf temizleme cok devreye girer.

2. Si dpf olan arac siyah duman atmaz

tahmini olarak nekadarlık bir güç artışından sonra dpf temizlemede farkedilir bir artış olur ?

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.