Şimdi Ara

RACE CHIP (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki racechipi yazılım yapılmıs aracta kullanma imkanı varmı? nasıl bir etkisi olur acaba.
  • Kenan_Kara kullanıcısına yanıt
    cuma günü gelen ürünü hemen taktım.c.tesi-pazar yaklaşık 40 km yaptım.malesef hiçbir etkisini görmedim.var mı yok mu anlamadım.galiba şu ayar işine girmem gerekecek.
  • 10 aydan beri kullanıyorum açıkcası çok memnunum. ama yakıt bariz bir şekilde arttı son aylarda. bende çıkardım ve servise götürdüm servis karter kurum yapmıştır temizlememiz lazım dedi. inşallah temizletince eski haline gelir. yoksa yakıt yüzde 10 dan fazla arttı.
  • cfk61 C kullanıcısına yanıt
    var arkadasımın aracında 9 10 hp arttı ve dyno cızgısı degıstı cok bır etkısı yok yanı
  • troy kullanıcısına yanıt
    10hp az degil yinede. ayarları nasıldı peki racechipin?
  • arkadaslar mercedes cla 200 araca uygulama yaptıran varmı aramızda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfk61

10hp az degil yinede. ayarları nasıldı peki racechipin?

valla ayrintisini bilmiyorum
  • troy kullanıcısına yanıt
    arac ne markaydı peki
  • quote:

arac ne markaydı peki

arac su an 1.6 turbo dizel 184 hp turbosu buyutuldu falan baya modifyesi var

http://www.youtube.com/user/ilamora

aracin videolarinida sahibini youtube kanalinda bulabilirsiniz

• tesekkurederim :) @troy
  • quote:

tesekkurederim :) @troy

rica ederim
  • Bmw e36 3.16 97 model araca takılabiliyormu takılıyorsa ne kadar farkediyor,cevap dönenlere şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakdemirci80 B kullanıcısına yanıt
    turbosuz araclara takılmıyor malesef
  • quote:

turbosuz araclara takılmıyor malesef

Bu markamı takılmıyor yoksa takılabilen başka markalar varmı

• turbosuz araçlara takılıyor ancak 5-10 beygir artış oluyor o yüzden kimse taktırmıyor değmez diye.
  • Bende colt 1.3 benzinli araç var, neler yapabiliriz?
  • Herkese merhaba.
    Emek veren herkese cok tesekkurler.
    Basligi uzun suredir takip ediyorum. Ix35 2.0 aracim icin racechip dusunuyorum ama daha once kullanip memnun kalmamis olan bir arkadasin buradaki yorumlarindan sonra mumkunse denemek istiyorum once. Bir arkadasimda racechip var fakat kablo yok. Benim aracim icin sadece kablo temin edebilecegim bir yer var mi acaba?
  • Race Chipimi satiyorum. Astra j'de kullandigim temmuz ayinda sifir bayide almis oldgum chipbox satiliktir. Ilgilenenler pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arinalw

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Kara

Merhaba Bende 2 ay önce Seat Toledo 1.2 TSi 105 HP aracıma RaceChip Ultimate Chiptuning Taktırdım yaklaşık 6 bin Km yol yaptım Geçen ay Dyno testi yaptırdım Araç 132 HP güç üretiyor.
    Yakıt Sarfiyatı Çok az düştü ama bu Aracın yeni olmasındanda kaynaklanabilir sanırım. ilerleyen Km lerde yakıt tasarrufuda ortaya çıkar sanırım

Merhaba bende de 1.2.tsi 105 hp yeti var ve racechip düşünüyorum.bariz bir fark hissetiniz mi,tavsiye eder misiniz?bir de mahsuru yoksa nerden ve kaç liraya aldınız.teşekkürler

Hocam bende 1.2 TSI 105 HP yeni leonuma taktırmayı düşünüyorum önerir misiniz ? Motorda fark var mı? Garantiyi etkiliyor mu ?

• kucuk kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten farkediyor.biliyorsunuz bizim alt devirler biraz cansız.özellikle dsg viteste araç 55-60 ta 7.vitese atıyor,sonra toparlamak için siz gaza basmak durumunda kalıyorsunuz.buda hem sürüş koforunu hem yakıtı olumsuz etkiliyor.fakat ben hem biraz erkenci davranıp,hem hesap hatası yaparak fazla yakıyor diye geri iade ettim.iade ettikten sonra araba sanki eskisinden de cansızlaştı.dozunda kulandığınızda yakıtı da artırmadığını düşünüyorum.kısacası iade ettiğime pişman oldum.garantiyide bozmadığı söylendi.zaten söküp takması 2 dakika.servise giderken çıkarıverirsiniz.ultimate modeli alırsanız,yeni alacağınız modele de takabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.