Şimdi Ara

RACE CHIP (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay vay en güzeli böyle denemek bence hem risk almıyorsun hemde denemiş oluyorsun, araya mahalle girmiş bu arada :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerenzo

Vay vay en güzeli böyle denemek bence hem risk almıyorsun hemde denemiş oluyorsun, araya mahalle girmiş bu arada :))

Hem kullanıp hem vites değiştirip hemde video çekmek biraz zor oluyor :) Asıl merak konusu 1.18i ile olan denemeler onu da arkdaşla deneyip paylaşıcam.
  • Mickcasey kullanıcısına yanıt
    bence onuda yer 116i 118i farkının bu kadar olabileceğini hiç zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerenzo

bence onuda yer 116i 118i farkının bu kadar olabileceğini hiç zannetmiyorum

Denedik 1.18 e 2 boy fark atiyor
  • Vallahi bu videolardan sonra race chip taktırmak farz oldu.Bayagı bir fark atıyor.Yalnız merak ettiğim bir şey var neden bmw lerin ultimate modeli diğer ultimate modellerinden 100 euro daha pahalı,acaba kalite farkımı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickcasey

Buda benim bu akşam arkadaşla yaptıgım roll. 3. vites stock 1.16i ile race chip 1.16i çok fark var.

http://www.youtube.com/watch?v=BrzBXnwCmpk

Race chipin yarattığı fark bayağı büyük.Sizinki hangi ayarda bu performansı veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • racechip fark yaratıyor da sanki racechipsiz 1.16 biraz geç dahil olmuş olaya o kadar da geri kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Vallahi bu videolardan sonra race chip taktırmak farz oldu.Bayagı bir fark atıyor.Yalnız merak ettiğim bir şey var neden bmw lerin ultimate modeli diğer ultimate modellerinden 100 euro daha pahalı,acaba kalite farkımı var.

onu bilmiyorum ama gerçekten racechip TB ultimate ve racechip CR ultimate arasında ne fark var merak ediyorum.

tb olan daha pahalı
  • Wv ye chip yaptirirsak ferrarileri sollamaya baslariz gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

racechip fark yaratıyor da sanki racechipsiz 1.16 biraz geç dahil olmuş olaya o kadar da geri kalmaz

Arabalari degistik daha sonra kullanici farki olup olmadigini gormek icin bariz 5-6 boy fark koyuyor. Bende arkadasin arabada onde basmama ragmen arkadan gelip bnm arabayla benim kullandigim stock 1.16i ye 4 boy koydu. Yokus yukari farki yazmiyorum ble torqdan aynada gozukmuyor. Sonusta 40 hp yakin bi guc ve torq kazanim oluyor. Bence fark normal 1.16 i icin cok performasli derdim taki bunu gorene kadar. 1.18 i ile arasinda sanirim 10 hp arti biraz torq farki var ama yinede 2 boy ve hiz arttikca dogru orantili olarakda artiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

quote:

Orijinalden alıntı: Mickcasey

Buda benim bu akşam arkadaşla yaptıgım roll. 3. vites stock 1.16i ile race chip 1.16i çok fark var.

http://www.youtube.com/watch?v=BrzBXnwCmpk

Race chipin yarattığı fark bayağı büyük.Sizinki hangi ayarda bu performansı veriyor.

Standart e-1 sanirim

• Bugün racechipi çıkardım araçtan.aracım sanki çekmez oldu.racechip inanılmaz etki ediyomuş.racechip olnadan arabaya binilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx-8 e yapabilir miyiz bu chip olayını?

• Arkadaşlar başıma gelen olayı anlatacağım size. biraz uzun ama okursanız VALE gerçeğini öğrenmiş olacaksınız.

21 Aralık 2013 Cumartesi günü, İstanbul Bebek'te yer alan Kırıntı'ya gittim. Bu Dördüncü gidişimdi.
    Normalde bu tarz yerlere gittiğimde otopark problem olduğu için hep valeye veririm. Merak ederdim araba nereye gidiyor, nasıl sürüyorlar falan diye.

Aracımdaki DVR sağolsun bu kez ne kadar pislik insanlar olduğunu görmüş oldum. Aracımı alan şahış otopark'a götürmek niyetiyle 8 dakika arnavutköy üzerinden Etiler'e çıkıyor ve aracı park ediyor. Bu yol yerine arnavutköy'den U dönüşü yaparak bebek üzerinden çıksa 2-3 dk'lık yol.

Asıl mesele ise: Bu sürede aracımı resmen hırpalamış. Motordan gelen seslerden nasıl gaza abandığını anlayabilirsiniz. Dönüşlerde arka attırmaları, yoldaki adamın yavaş sür uyarısını, süren kişiliksizin zevk çığlıklarını duyabilirsiniz.

Ben kendi arabamı asla bu şekilde sürmüyorum, racechip olduğu için gazı yavaş yavaş vermeye özen gösteriyorum.

Neyse ben bu görüntüleri izledikten sonra sinirden ellerim titrerken, KIRINTI'yı aradım tabi. VALE'lerinin Şefi ile görüştüm. Adamın cevabı ''Bu tarz yoğun günlerde araçları hızlı sürmemiz gerekebiliyor!!!''

Yani özürleri kabahatlerinden daha büyük. Eminim hiçbir yaptırım olmadı olmayacak. Ama bundan sonra aracımı asla hiçbir yerde Vale'ye vermeyeceğim. Gerekirse taksi ile giderim ama valeye vermem. Çünkü bir bu haysiyetsizlere bir de arabamızı hırpaladığı için 15-20TL para veriyoruz. Siz de video'yu izledikten sonra bana hak vereceksinizdir.

Lütfen eğer imkanınız varsa başkalarına da izlettirin. Bence siz siz olun aracın anahtarını kimseye vermeyin. Adam değiller...

Öncelikle gece olduğu için biraz bulanık ama yine de her şey anlaşılıyor. Tavsiyem tamamını izlemeniz.

Video1 (Aracı otoparka götürürken [beyimiz dolaşırken]) :

Video2 (Geri getirirken) :

Özellikle izlemenizi istediğim anlar :

01:05
    02:55
    03:15
    03:29
    03:35--- 03:41'de adam yavaş git diye uyarıyor.
    04:05--- Dar sokakta arka attırma çalışmaları
    04:43--- Arka attırma çalışmaları vol2
    04:53
    05:01--- Tümsekler Çatır Çutur
    05:19
    05:30
    05:42
    06:05
    06:15--- Hem tümsekler, hem de ara mahallede o hız
    06:31 ---Arka attırma vol3
    06:40

Bu arada aracım, imzamdaki araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secospacos -- 22 Aralık 2013; 23:51:09 >

• video'yu Vale firması sahibi istediği için kaldırmam gerekti. izleyen izledi anladı zaten. Firma çalışanı işten çıkartmış, olay tatlıya bağladı, olan arabama ve sinirlerime oldu. iyi günler
  • merhaba,1.2 tsi+dsg skoda yeti aracım için race chip ultimate modelini aldım.henüz takmadım.üzerinde gelen ayar ile kullanmayı düşünüyorum.aynı motoru kullanan arkadaşların yorum ve tavsiyelerini bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  • arinalw A kullanıcısına yanıt
    öncelikler hayırlı olsun arkadaşım. ben kendi aracımda 4-4 ayarında kullanıyorum 20.000 km dir. hiç bi sıkıntısını görmedim. servise götürmek için söktüm şu an takılı değil. aracım utanmasa gitmicek. racechipin etkisi bence inanılmaz.
  • nightcalimero N kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş.inşallah bende de işe yararda verdiğimiz paraya değer.
  • arinalw A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ben 4 Ay önce Seat Toledo 1.2 TSI 105 HP için RaceChip Ultimate aldım. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum sizinde memnun kalacağınızı umuyorum..
  • Zaten bunun etkisi en iyi servise giderken hissediliyor. Önce çıkartıyorsun a diyorsun çok fark yokmuş, sonra 100 metre gidiyorsun araba resmen eşek olmuş :) servis sonrası hemen ilk kösede takıp oh diyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.