Şimdi Ara

RACING MOTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu motor baslangıc için uygunmudur? Daha sonra 600 cc lık bırseyler almayı dusunuyorum. Daha once hıc mototr kullanmadım buna dayanarak yorum yaparsanız mutlu olurum

RACING MOTOR

• kımseden cevap yokmu?
  • arkadaslar cevap verın lutfen degerlı yorumlarınız benım ıcın lazım cunku motorlar hakkında az sey bılıyorum gercı ınternetten arastıabıldıgım kadar bakıyorum ama motor kullananların yorumları onemlı benım ıcın
  • bende seniin gibi düşünüorum arkadaşım bende racıng manyağıyım .Önce 125 likten başlamalıyız ilk baştan ağır gelir bence bu 250 lik 125 liği biraz kulandıktan sonra buna geçebilirsin bende öle yapıcam
  • 250 lik agır gelırse yandık ben 600 lüğe ne zaman bıncem yaw
  • ilk defa motora başlıyorum diyorsun ve 250 cc hemde bir ss motorla başlamak istiyorsun
    önce git ehliyetini al teorik ve pratik olarak sürüş tekniklerini öğren sonra 125 cc bir motorla başla racing manyağıyım diyosanda cbr 125 ten başla
  • hız manyagıyım motor manyagıyım

ehliyet var kanka bu arada
  • senin derdin anlaşıldı karı kıza şekil yapmanın peşindesin yalnız dikkat et şekil yapayım derken canından olma
    kızlar gelip geçicidir biri gider biri gelir ama sağlığın hayatın hepsinden önemlidir
  • Cbr 125 ile başla.Olmadı çin malı dandik vitesliler ile de başlayabilirsin iyice alıştıktan sonra 250cc ye geçer rahat rahat gidersin.
  • 29HP hiçte küçümsenecek bir güç değildir motosikletlerde.

Aman diyim! Uzun yaşamak istiyorsan daha küçük bir makineyle başla..
  • hızlı yaşa çabuk öl
    otoban gençlik
    duruşuna kızlar gidişine yollar hasta
    sollama beni sollarım seni
    .........
    ........
    ......
    gençleri tehlikeye tahrik eden bi kaç turkish deyimi daha kıroca deyimler bilen varsa yazsın aklıma gelmedi şu anda
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

senin derdin anlaşıldı karı kıza şekil yapmanın peşindesin yalnız dikkat et şekil yapayım derken canından olma
    kızlar gelip geçicidir biri gider biri gelir ama sağlığın hayatın hepsinden önemlidir

amaç apache lik olsaydı bunu arabayla yapabılırdım merak etme

insanları bılıp bılmeden yargılamanız hosuma gıtmedı bu arada

cok zengın olmadıgımdan kademe kademe baslayamayacagım ıcın 250 den baslayabılırmıyım dıye bır soru sormustum sadece ama dedigım gıbı apache lıge ıhtıyacım yok ayrıyetten sızın kız tavlama dusuncenız arabayla yada motorla bagdasıyorsa benım yapabılecegım bırsey yok param ve arabam olmasına ragmen hıcbır kız arkadasımı yada su andakı evlenecegım kız arkadasımı bu tur seylerle etkılemedım etkılememde benım ıcın kultur ve bılgı bırıkımı paradan her zaman once gelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbittenzone -- 10 Temmuz 2008; 0:33:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: forbittenzone

hız manyagıyım motor manyagıyım

ehliyet var kanka bu arada

ayrıyetten bu yazdıklarımda sadece espri amaçlı muhabbet olur eglenırız dıye yazdıgım seylerdı
  • quote:

ilk defa motora başlıyorum diyorsun ve 250 cc hemde bir ss motorla başlamak istiyorsun
    önce git ehliyetini al teorik ve pratik olarak sürüş tekniklerini öğren sonra 125 cc bir motorla başla racing manyağıyım diyosanda cbr 125 ten başla

kesinlikle katılıyorum ben honda titan ya da yamaha 115 ya da yamaha ybr 125 forever
  • Yamaha YBR 125 , Honda CBF 150 , Honda CBR 125 bunlardan başlasan daha uygun olur. 2. eldede rahat satabilirsin. GT250R güzel motosiklet benimde aklımda olan motor illa kaza yapıcaksın diye birşey yok ama zorlanırsın. O yüzden bunlardan başlaman daha hayırlı olur senin için
  • Bunun 125 olanı da var olmadı derbi var ama benimde param yok alacağım zaman ilk bundan başlamayı düşünüyorum.Yani sürekli motor al sat yapamam arkadaş gibi o zman bu iyi bir seçenek olabilir ama tabii dikkatli de olmak gerek biraz tecrübe istiyor gibi duruyor burdan
  • soyledıklerınızı dusunecegım yorum yapanlara bılgı paylaşanlara teşekkür ederım
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbittenzone

quote:

senin derdin anlaşıldı karı kıza şekil yapmanın peşindesin yalnız dikkat et şekil yapayım derken canından olma

amaç apache lik olsaydı bunu arabayla yapabılırdım merak etme

insanları bılıp bılmeden yargılamanız hosuma gıtmedı bu arada

cok zengın olmadıgımdan kademe kademe baslayamayacagım ıcın 250 den baslayabılırmıyım dıye bır soru sormustum sadece ama dedigım gıbı apache lıge ıhtıyacım yok ayrıyetten sızın kız tavlama dusuncenız arabayla yada motorla bagdasıyorsa benım yapabılecegım bırsey yok param ve arabam olmasına ragmen hıcbır kız arkadasımı yada su andakı evlenecegım kız arkadasımı bu tur seylerle etkılemedım etkılememde benım ıcın kultur ve bılgı bırıkımı paradan her zaman once gelır

sana kesinlikle katılıyorum bi kız adamın altındaki arabaya yada motora bakarak arkadaşlık edecekse o kızdan kimse hayır beklemesin o tip kızların hepside büyük bi ihtimal yol geçen hanı olmuştur

• burda kızların karakterini veya iyi olup olmadıklarını tartışmıyoruz kimseyle evleneceğimiz arkadaş olacağımız da yok sadece genelde yapılan bir hatanın önüne geçmeye çalışıyoruz ama seni tebrik ediyorum konuyu nerden nereye taşımıssın demekki ben anlatamamışım
  • quote:

burda kızların karakterini veya iyi olup olmadıklarını tartışmıyoruz kimseyle evleneceğimiz arkadaş olacağımız da yok sadece genelde yapılan bir hatanın önüne geçmeye çalışıyoruz ama seni tebrik ediyorum konuyu nerden nereye taşımıssın demekki ben anlatamamışım

yok ben anlamamışımdır arkadasım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.