Şimdi Ara

radar aracı ile göz göze geldim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Balıkesir susurluk çıkışında 117 km civarı giderken hafif bir virajı döndüm ve önündeki oktavia frene bastı, bende bastım hız 102 ye felan düştü anladım sote deki Polis aracını gördüm. Bu olay dün oldu. İlerde herhangi bi çevirme de yoktu. O arac radar mıydı, sizce 30 gün sonra eve ceza gelir mi,birde önümdeki araba beni engellemiş olabilir mi. Nasıl cekecek plakayı?

Hızım 140 idi.Radar aracıyla karşı karşıya geldim jandarmanın.Direk hızı 90a çektim.Henüz ceza felan gelmedi .Eğer gördüğü an çektiyse gelmesi lazımdı :d

evet dostum.Asıl sorum buydu.Olay geceli kaç gün oldu :)

• quote:

quote:

quote:

Balıkesir susurluk çıkışında 117 km civarı giderken hafif bir virajı döndüm ve önündeki oktavia frene bastı, bende bastım hız 102 ye felan düştü anladım sote deki Polis aracını gördüm. Bu olay dün oldu. İlerde herhangi bi çevirme de yoktu. O arac radar mıydı, sizce 30 gün sonra eve ceza gelir mi,birde önümdeki araba beni engellemiş olabilir mi. Nasıl cekecek plakayı?

Hızım 140 idi.Radar aracıyla karşı karşıya geldim jandarmanın.Direk hızı 90a çektim.Henüz ceza felan gelmedi .Eğer gördüğü an çektiyse gelmesi lazımdı :d

18 gün oldu :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

18 gün oldu :D

Benimde bugun 1 hafta doldu.Bu perşembe de arac muayene randevu aldım.Orda çıkarsa karşıma hepten battıkk :)

• bende bugün 2 radar arabası ile göz göze geldim ama hızım 110 civarı idi ,,, cezadan yırttığım her radarı sanki cebime havadan girmiş 189 tl olarak algılıyorum, yani bugün havadan 378 tl kar ettim ,,,, bilmediğim yolda asla riske girmem, 10 dakika erken gidecem diye 400 tl vermek ağaoğluna bile koyar
  • 13 agustosta bursa-eskışehır girişinde 127 le radara gırmışım
    gece saat 23:50 de
    cezam 14/eylülde geldi
    189tl.
    dun yatırdım 141tl olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

13 agustosta bursa-eskışehır girişinde 127 le radara gırmışım
    gece saat 23:50 de
    cezam 14/eylülde geldi
    189tl.
    dun yatırdım 141tl olarak

yapma yaww..Baya da geç gelmiş ceza.Ben olaydan sonra ilk defa gidicem eve .Bayram tatili felan vs..Kapıda posta var mı diye nmerak ediyorum şuan.bugun 22.gün olması lazım.Gelirse evlt acısı gibi koyar.
  • Gece radara girince radar aracı selektör yapıyor. Selektör gördüyseniz ceza yemişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende cumartesi günü şehir içi 60 olan yerde radar oldugunuda biliyorum hep dururlar 60 civarindaydim radar görünce hafif frenledim 50 ye indim yanından geçtim tabi 2 side yiyecek gibi bakıyor birisi birsey yazar gibi oldu korktum açıkçası geldi mi ki ben 2 hafta hayatta bu şeyle bekleyemem nereden öğrenirim kesin olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

Bende cumartesi günü şehir içi 60 olan yerde radar oldugunuda biliyorum hep dururlar 60 civarindaydim radar görünce hafif frenledim 50 ye indim yanından geçtim tabi 2 side yiyecek gibi bakıyor birisi birsey yazar gibi oldu korktum açıkçası geldi mi ki ben 2 hafta hayatta bu şeyle bekleyemem nereden öğrenirim kesin olarak?

hocam internete hemen düşmüyor.Yazılmış olsada orda cıkmıyor hemen.Önce evine gelir .muhtemeln 20 gün felan.Bende 6 eylül gibi başlamaya başlamıştım ama çok şükür gelmedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

Bende cumartesi günü şehir içi 60 olan yerde radar oldugunuda biliyorum hep dururlar 60 civarindaydim radar görünce hafif frenledim 50 ye indim yanından geçtim tabi 2 side yiyecek gibi bakıyor birisi birsey yazar gibi oldu korktum açıkçası geldi mi ki ben 2 hafta hayatta bu şeyle bekleyemem nereden öğrenirim kesin olarak?

hocam internete hemen düşmüyor.Yazılmış olsada orda cıkmıyor hemen.Önce evine gelir .muhtemeln 20 gün felan.Bende 6 eylül gibi başlamaya başlamıştım ama çok şükür gelmedi.

Biryerden öğrensem de içim rahatlasa

• vurup selektöre geçeydin.. namın yürürdü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.