Şimdi Ara

radar cezası iptali sadece 5 dakka (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
15
Favori
7.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceza işi genelde birtür avlama işidir. Sürekli kayıtlar tutuluyor ama minimum itiraz ihtimali olan durumlarda cezayı gönderiyorlar. Misal, otobanda sabahın erken saatinde yollar bomboşken 136 ile ceza yedim, sınır 132'ydi. Ama yol kalabalıkken aynı mevkiden 180 le çok geçtim ama hiç ceza yemedim. Çünkü aynı anda bir sürü araç çok hızlı gidiyor. Ya herkes ceza yiyecek ya da hiçkimse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombar Dıman

Ceza işi genelde birtür avlama işidir. Sürekli kayıtlar tutuluyor ama minimum itiraz ihtimali olan durumlarda cezayı gönderiyorlar. Misal, otobanda sabahın erken saatinde yollar bomboşken 136 ile ceza yedim, sınır 132'ydi. Ama yol kalabalıkken aynı mevkiden 180 le çok geçtim ama hiç ceza yemedim. Çünkü aynı anda bir sürü araç çok hızlı gidiyor. Ya herkes ceza yiyecek ya da hiçkimse.

hocam dediğin doğruysa toplu halde hızlı gitmek gerek
  • Fotografi nereden istiyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corlu cıkısı uc seritli yolda 57km hızdan 200dü galiba makbuz hala duruyor sisteme gecmemiş ceza yedim. Sehir içi yerleşim yeri de değil. Suriyelilere, saraya para lazım malum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

Corlu cıkısı uc seritli yolda 57km hızdan 200dü galiba makbuz hala duruyor sisteme gecmemiş ceza yedim. Sehir içi yerleşim yeri de değil. Suriyelilere, saraya para lazım malum

Limit 50 km dir , %10 tolerans ile 55 km.dir 2 km hız yapmışsınız. Hiç yakıştıramadım size

• onzy O kullanıcısına yanıt
    Acı ama gerçek bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombar Dıman

Acı ama gerçek bu.

bundan sonra 2-3 araba basan gördümmü peşine düşecem o zaman tek başıma gitmekten iyidir. en azından yanarsak hepimiz yanarız
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    2 3 yetmeyebilir. En az 5 10 olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kardeş bu ceza bugün geldi. Samsun Trabzon arasında Altınordu'da yeöişim ve resimdende anlaşılacağı gibi araç sollama anında yemişim. Hızım 87 km. Sizce bu cezaya itiraz etsem kabul görürmü acaba ?.. Konuya tesadüfen denk geldim içerik tamda bugun gelen cezayı anlatıyor. Bilgilendirirseniz yarın itirazımı gerçekleştiririm.

radar cezası iptali sadece 5 dakka

Unuttuğum bir konuyla karşılaştım. Şansımı deniyim dedim ama tutmadı arkadaşlar, sonuç red geldi ...

• quote:

quote:

Kardeş bu ceza bugün geldi. Samsun Trabzon arasında Altınordu'da yeöişim ve resimdende anlaşılacağı gibi araç sollama anında yemişim. Hızım 87 km. Sizce bu cezaya itiraz etsem kabul görürmü acaba ?.. Konuya tesadüfen denk geldim içerik tamda bugun gelen cezayı anlatıyor. Bilgilendirirseniz yarın itirazımı gerçekleştiririm.

radar cezası iptali sadece 5 dakka

Unuttuğum bir konuyla karşılaştım. Şansımı deniyim dedim ama tutmadı arkadaşlar, sonuç red geldi ...

red sebebi olarak ne yazmışlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.