Şimdi Ara

Radara yakalandım YARDIM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu gorur gormez iceri girdim bi basiretsizlik de ben yaptim yakin zamanda hiz olarak.

Fermanini bekleyen mahkum gbi bekliyorum cezanin gelmesini 4gun oldu internette veya emniyette sordurdugumda bisi gorunmuyo diyorlar.

İnsan cok pisman oluyor bi anlik bisey. bu dakikadan sonra 130un ustune cikmam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Datça-Marmaris arasında çubucak orman kampı yakınındaki hız kamerasından radar cezası kesilmiş, orada hız kamerası oldugunu yıllardır bilir ve düzenli 60-70 km arası hızlarla giderim, 102 km ile gittiğimi iddia ederek cezayı göndermiş bir de fotografı dilekçe yazarsam görebileceğimi beyan etmişler.
    Devletle ne zaman münakaşaya girip itiraz etsem her defasında vaktimi ve paramı kaybettim, artık lanet okuyarak cezayı peşin ödeyip %25 indirim hakkımı kullanacağım. Daha haziran ayında kardeşimin 3 yıl önce yediği 110 Liralık cezayı bana yıllar sonra tebliğ dahi etmeden 900 lira olarak ödettiler, aracı takasa verdiğim için mecburen kabullendim.
  • Bu seneye kadar o yolda radar filan yoktu...Hatta jandarma bölgesi olduğu için trafik polisi bile pek olmazdı...Ama geçen Adapazarından Kefken/Cebeciye giderken uyardılar radar var diye...Yanlız o yolun sağı solu tarla ama karşıdan karşıya çok sık traktör ve hayvan geçiriyorlar...Bazı yerlerde özellikle refüjde boşluklar bırakılmış...
  • arabayı ben sürmüyordum 15 gün içinde herhangi bir ceza da elime ulaşmadı, süren arkaşım dan da 20 gün sonra tahsil edemem diyip dava acın, süre 15 günse 20 günde deyil 10 günde yollasınlar, pek zor olmasa gerek hükümet için
  • 148 km/saat hıza 356 TL ceza kestilerse öpte başına koy
    Ben Konya Meram Eski yol da 90 la gittim diye bana da 356 TL ceza geldi. 15 gün içindewww.gib.gov.tr adresinden ödedim kartımdan 268 TL çekmişler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.