Şimdi Ara

Radara yakalandım YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar forumda baktım ama benzer konular olsa da tam olarak istediğim cevabı bulamadım.
    24.06.2014 tarihinde Sakarya kaynarca bölgesinde radara yakalanmışım. Tahmin etmiştim aslında o polisin bosuna durmadigini. Simdi benim sorularım sunlar :
    - Ceza 24 Haziran'da kesilmiş 27 Haziran'da postalanmış fakat tarafıma tebliğ tarihi bugun yani 15 Temmuz. Aradan rahat bi 20 gun gecmis yani. 10 gun icinde tebliğ edilmediği icin itiraz edebilir miyim?
    - yol üzerinde ben herhangi bir hız levhasına rastlamadım ve zaten sagı solu tarla olan bi yoldu bomboş bende bastım gittim. Levha olmadıgı icin itiraz edebilir miyim?
    - Ceza tutarı 356 TL. Hızım 148km/s. Itiraz etme şansım varsa kullanmak isterim sonucta öğrenciyim ve 356 lira para az buz bi para degil. Ayrıca cezanın altında 'radar kaydı mevcuttur' yazıyor. Sonucta kul yapımı belki yanlış görmüştür :D hem bana hic fotograf falan gelmedi sadece ceza makbuzu.
    Simdi ben itiraz edeyim mi etmeyeyim mi? Sonucta tabela yoktu hadi onu da geçtim 20 gunu gecti yeni tebligat elime.

Cevaplarınız icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedafb

Arkadaslar forumda baktım ama benzer konular olsa da tam olarak istediğim cevabı bulamadım.
    24.06.2014 tarihinde Sakarya kaynarca bölgesinde radara yakalanmışım. Tahmin etmiştim aslında o polisin bosuna durmadigini. Simdi benim sorularım sunlar :
    - Ceza 24 Haziran'da kesilmiş 27 Haziran'da postalanmış fakat tarafıma tebliğ tarihi bugun yani 15 Temmuz. Aradan rahat bi 20 gun gecmis yani. 10 gun icinde tebliğ edilmediği icin itiraz edebilir miyim?
    - yol üzerinde ben herhangi bir hız levhasına rastlamadım ve zaten sagı solu tarla olan bi yoldu bomboş bende bastım gittim. Levha olmadıgı icin itiraz edebilir miyim?
    - Ceza tutarı 356 TL. Hızım 148km/s. Itiraz etme şansım varsa kullanmak isterim sonucta öğrenciyim ve 356 lira para az buz bi para degil. Ayrıca cezanın altında 'radar kaydı mevcuttur' yazıyor. Sonucta kul yapımı belki yanlış görmüştür :D hem bana hic fotograf falan gelmedi sadece ceza makbuzu.
    Simdi ben itiraz edeyim mi etmeyeyim mi? Sonucta tabela yoktu hadi onu da geçtim 20 gunu gecti yeni tebligat elime.

http://www.hukukihaber.net/gundem/gec-teblig-edilen-trafik-cezasina-dava-acmayin-h37761.html

15 günü geçirmeyip 3/4 'ünün ödeyin. Adamlar artık 1-2 senelik cezayı bile gönderiyorlar. Tek şansınız fotoğrafın olmaması olabilir. Artık her yerde radar var, ayağınıza hakim olmanızı tavsiye ederim.

• hem öğrencisin, hem 148km/sa hız yapıyorsun (ki o kadranda en az 155'tir) hem de iptal ettirmekle uğraşıyorsun...

allah ıslah etsin...
  • Bir şey tutturamazsın paşa paşa ödetirler.

• @sigmaPI cevabın icin tesekkur ederim bakalım daha detaylı tecrübesi olan var mi.

@Arif Allah hepimizi ıslah etsin seni de beni de :)

@ssercelik bana da oyle geldi gibi de iste çırpınıyorum :)

• Bizede yazdılar 356 lira. Aynı zamanlarda radar cezası yemişiz

• bedafb B kullanıcısına yanıt
    Size tebliğ edilme tarihi sadece şu açıdan önemlidir erken ödeme avantajınız o tarihte başlar. yönetmeliği okuyunuz tebligat işlemleri 10 iş günü içerinde başlamazsa iptal edilebilir. 24 ünde ceza kesilmiş 27 sinde postaya verilmiş usule uygun işlem yapılmış posta da size 12 iş günü içinde gelmiş standart uygulama erken döneme avantajını kullanın geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 GÜN GEÇMEDİYSE HEMEN ÖDE BANA 4 YIL ÖNCENİN CEZASI GELMİŞTİ 500 TL
  • itiraz ederseniz adamlar bu sefer kaydı kuydu ortaya koyar .. Olan gene sana olur uğraştığınla kalırsın ..
    148 kmh'la radara girmişsin daha ne itirazı kardeş ya .
    kendide diyorsun bastım geldim diye :)
  • sigmaPI S kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafın olmaması derken? Radar zaten video kayıt yapıyor ve anlayacağınız cezayı garantili yazıyorlar :) kurtuluşunuz yok yani.
  • O zaman ben yavaş yavaş hazırlayayım
    Cok para be
    Tesekkur ederim cevaplarınız icin

• mecbur ödenecek, radar mevkini söyle de belki birinin işine yarar
  • Haketmişssin, paşa paşa ödersin artık. 150km hızla giderken öğrenci olduğun aklına gelmiyor ceza yiyince mi aklına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedafb

Arkadaslar forumda baktım ama benzer konular olsa da tam olarak istediğim cevabı bulamadım.

Önemli olan sana teblip edilen tarihtir.
    Hız levhası muhakkak vardır sen görmemişsindir.
    Hızlı gitmenin fotoğrafı olabilir mi?

• Sakarya kaynarca 31. Kilometre yazıyor yani uzun bi yol var sagı solu tarla geniş bi yol

• Hız tabelası olmasa bile türkiyede en hızlı otobanda gidebilirsin o da 120km dir. Yani tabela olup olmaması bir şey değiştirmez.

• Az bile kesmisler,o hizda parcani toplayamazlar.

• bedafb B kullanıcısına yanıt
    Nasil bir yoldaydiniz bilmiyorum fakat turkiyede hiz limitinin en ust oldugu yerler otobanlardir ve orda dahi hiz limiti 120 + %10*120 = 132 km/saat tir. 148 le radara girmissiniz tabela yoktu, itiraz vs. diyorsunuz. Ehliyetiniz cok guzelmis, lens mi?

• 120 km + %10= 132 km yapar.
    90 km üzerinde gittiğin her 10 km hız için %5 ilave yakıt harcar araç. radar cezası yemeseydin bile zaten yol boyunca harcadığın yakıtla ceza ödemişsin.
  • geçmiş olsun basana basiyorlar cezayi .

her yer radar .

radar tabelasi koymak yada bu yolda hiz kontrolü yapilmaktadir falan yazilari oluyor ab uyunu falan dolayisia ama hizli gidince görmemişsindir onuda.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.