Şimdi Ara

Radeon 9550'yi overclock yapıyorum, restarttan sonra eski haline dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire Radeon 9550 kartım var. Catalyst son versiyon yüklü. Kartla beraber verdikleri cdden TRIXX diye bir overclock yazılımı çıktı onla kartın hızını artırıyorum bilgisayarı yeniden başlatınca hız eski haline dönüyor. Bir yerlerden overclock kilidini kaldırmam falan mı gerekiyor?
    Kusura bakmayın biraz acemiyim yanlış şeyler söylemiş olabilirim.

• Öyle olması gerekiyor zaten.O programla kartın hızını geçici arttırıyorsun.Eğer hiç uğraşmadan hep oc li kalsın istiyorsan stabil değerleri bios'una yazmalısın.
  • bir yerlerde bilg. başladığında o/c aktif olsun anlamında bir yer olmalı ve orayı işaretlemelisin ki yaptığın o/c restarttan sonra da devrede olsun. bunu yapmazsan o/c değerleri uygulanmaz restarttan sonra. ama o programı bilmediğim için tam olarak yazıyı sana söyleyemiyorum. ama genel mantığı bu.
  • ati tool u indirin orda menülerin birinde kilidi kaldir komudu var. ( komutta ekran karti modelleri yazıyo kesin bulursunuz )
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • standart suruculerde o/c yapamazsın dıye bılıyorum softmod ındırmen lazım....
  • yaparsın ne alakası var ya softmod la falan riva tuner veya ati tool u indir ordan yap daha sorna apply overclocking at windows startup gibi bişi olması lazım riva tuner da ona yıkla kaydet her windows açılışında ov li olarak açılır ekran kartın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atitool lu kur orda settings kısmına gir ordab startup u seç tiki işaretle o / c profilini seç ok. bundan sonra her açılışta o profille açılır.
  • BestOf...Omega drivers ve Atitool tavsiye ediyorum sana..Omega'yı kurmadan önce eski driverleri kaldır ve ondan sonra kur..Ati tool ile O/C nasıl yapılır.Arama motorunu kullan,çok şaşıracaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.