Şimdi Ara

Radeon Hd4770 mi Gtx260 Synergy mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır o bölümde kameranın durduğu yer orası değil.Orası bir bölümde değil zaten.Oyunu öğrettikleri saçma alıştırmalardan biri Ama diğer kartımı taktığımda böyle değil görüntü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Tr@VeGo_

Hayır o bölümde kameranın durduğu yer orası değil.Orası bir bölümde değil zaten.Oyunu öğrettikleri saçma alıştırmalardan biri Ama diğer kartımı taktığımda böyle değil görüntü.

Karakterin nerde olduğunu görünce anladım demek istediğini ama kamera açısı yanlışsa bu sorunun sebebi ekran kartı değildir zira kart ne bilgi geliyosa kendisine onu görüntüye çevirir, eğer kart bilgiyi ekrana yanlış aktarsa hiç anlaşılmaz görüntüler görürsün ekranda; uzaktan gözüken bir açı değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Hayır o bölümde kameranın durduğu yer orası değil.Orası bir bölümde değil zaten.Oyunu öğrettikleri saçma alıştırmalardan biri Ama diğer kartımı taktığımda böyle değil görüntü.

Karakterin nerde olduğunu görünce anladım demek istediğini ama kamera açısı yanlışsa bu sorunun sebebi ekran kartı değildir zira kart ne bilgi geliyosa kendisine onu görüntüye çevirir, eğer kart bilgiyi ekrana yanlış aktarsa hiç anlaşılmaz görüntüler görürsün ekranda; uzaktan gözüken bir açı değil...

Aynı pc ye driverı silip 8600gt yi taktıgımda bu sorun yok yanlız

• quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Az önce yine assasins oynayım dedim.Vista da oynuyordum hep ilk defa xpde oynamaya çalıştım ve oda ne görüntüye bakın.Ekran kartımı değiştiriyorum

Radeon Hd4770 mi Gtx260 Synergy mi ?

Bu görüntünün ekran kartıyla alakası yok o bölüm öyle yanlış hatırlamıyorsam..

üstündeki beşgen hesaplamalırı mı kastediyorsunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

Yok 5gen hesaplamalar oyunun kendi grafikleri Altair'in durdupu yere bakarmısın ?
  • Arkadaşlar cevabınızı bekliyorum ? Şu an kartta o.c yok fakat bir anda görüntü gidiyor ve sinyal gelmiyor.Buda bir değiştirme sebebi.İade ettiğimde Gtx260 Synergy almaya değermi ? Alırsam ne kadar bir performans farkı alırım.Sistemim;

Amd Athlon 64 x2 4800 2.50 (2.75 O.c ) İşlemci
    2 x 1 Kingston ddr2 800Mhz Ram
    Sapphire Pure 740G anakart
  • quote:

Arkadaşlar cevabınızı bekliyorum ? Şu an kartta o.c yok fakat bir anda görüntü gidiyor ve sinyal gelmiyor.Buda bir değiştirme sebebi.İade ettiğimde Gtx260 Synergy almaya değermi ? Alırsam ne kadar bir performans farkı alırım.Sistemim;

Amd Athlon 64 x2 4800 2.50 (2.75 O.c ) İşlemci
    2 x 1 Kingston ddr2 800Mhz Ram
    Sapphire Pure 740G anakart

P.tesi alıcam arkadaşlar bekliyorum bir yardım edin lütfen
  • AMD 4800 işlemciye GTX 260 pek akıllıca olmaz. Ama şimdi gtx 260 alıp 1-2 ay sonrada işlemciyi değiştiririm dersen o zaman olabilir. Bence bu ekran kartını değiştirme herkes bu ekran kartından arıyor ama bulamıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

Aynı şekilde yapar. üstüne bir de fazladan 100 ytl vermiş olursun. AMD x5600 bile bendeki 8800GT yi kısıtlıyor. 3D mark tan 10100 puan gibi bi sey alıyorum. boş yere gtx260'a para bayılma derim. cunku sistemine hd 4770 bile fazla :)

öncelikle hangi 3d mark

ben imzamdaki sistemle 3dmark 2006 da oc siz 14380 puan alıyorsam o çok normal hatta normalin üstünde bir puan :D
  • bence işlemcinede bir el at..birde güzel yazsan nickini çünkü bakınca kötü duruyor_ler falan
  • Ekran kartını alalı 2 3 hafta oluca arkadaşlar.4800 işlemciye gereksiz diyenelere şunu söyliyeyim hiçte öyle olmadı.Crysis 1024*768 (monitör 17.inç oldugu ıcın) Xp altında mecburi her şey High AA en sonda fps 25 in altına düşmüyor.35 ile 45 arası hep.Warhead'de Her şey En yüksek'te 16XQ aa açık en düşük 23 fps gördüm 35 50 arası değişiyor.Ayrıca daha önce yine forumdan bir arkadaş için yaptığım test vardı monitör desteklemesede yüksek çözünürlükte ne olucak die test ettik buyrun sonuç;

----Crysis Benchmark---

10.06.2009 17:00:15 - XP
    Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu
    DX9 1600x1200, AA=16xQ, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen
    Demo Loops=2, Time Of Day= 3
    Global Game Quality: High
    ==============================================================
    TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
    !TimeDemo Run 0 Finished.
    Play Time: 73.16s, Average FPS: 27.34
    Min FPS: 11.57 at frame 148, Max FPS: 46.84 at frame 991
    Average Tri/Sec: -27826924, Tri/Frame: -1017913
    Recorded/Played Tris ratio: -0.90
    !TimeDemo Run 1 Finished.
    Play Time: 57.54s, Average FPS: 34.76
    Min FPS: 11.57 at frame 148, Max FPS: 51.93 at frame 111
    Average Tri/Sec: -34988104, Tri/Frame: -1006626
    Recorded/Played Tris ratio: -0.91
    TimeDemo Play Ended, (2 Runs Performed)
    ==============================================================

Completed All Tests

<><><><><><><><><><><><><>>--SUMMARY--<<><><><><><><><><><><><><>

10.06.2009 17:00:15 - XP

Run #1- DX9 1600x1200 AA=16xQ, 32 bit test, Quality: High ~~Last Average FPS: 34.76

• Hangi ekran kartıyla bu test 4770 mi gtx 260 mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysff_srdr

Hangi ekran kartıyla bu test 4770 mi gtx 260 mi ?

Hd4770 bu sonucları rüyasında göremez.Ben o kartla Crysis Warhead oynamak istedim bu sistemle her sey normal'de aa acık bıle deıl fps 15 25 arası surundu.
  • Senin o zaman hd4770 de problem olabilir. Çünkü ben benim sistemle (panelde yazıyo) crysisde tüm ayarlar very high (aa af acikmi hatirlamiom) ayrıyetten aynı anda pes9 acik alt tab ile oyunu değişip diğer oyuna geçiyodum hiç kasma falanda olmuyordu gayet akıcı bi şekilde oynuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 27 Haziran 2009; 0:06:25 >
  • quote:

Senin o zaman hd4770 de problem olabilir. Çünkü ben benim sistemle (panelde yazıyo) crysisde tüm ayarlar very high (aa af acikmi hatirlamiom) ayrıyetten aynı anda pes9 acik alt tab ile oyunu değişip diğer oyuna geçiyodum hiç kasma falanda olmuyordu gayet akıcı bi şekilde oynuyordum.

Ürünü geri yolladığımda hiç bir sorun olmadığı tespit edildi 15 gün içinde yolladığım için değiştirdiler.
  • İyi yapmışsın sonuçta gtx260 daha iyi bir kart. İleride işlemciyide değiştirirsen sistemin performansı daha da artar. Bende zaten 1-1.5 yıl içinde anakart ile işlemciyi değişip amd ye geçicem intel çok pahalı
  • quote:

İyi yapmışsın sonuçta gtx260 daha iyi bir kart. İleride işlemciyide değiştirirsen sistemin performansı daha da artar. Bende zaten 1-1.5 yıl içinde anakart ile işlemciyi değişip amd ye geçicem intel çok pahalı

Yarın Amd Phenom II x3 720 BE 2.80 alıcam zaten x710 alcaktım ama biraz daha sıktım bunu almak için.Ve o gün yarın yani bugün oluyor artık Amd fakirin gülen yüzüdür yahu çok severim Amd'yi ben

• Bende o işlemciden almayı düşünüyodum ama senin gibi hemen değil para yok 1-1.5 yıl içinde almayı düşünüyorum. Şuan zaten yetiyor bana.
  • quote:

Bende o işlemciden almayı düşünüyodum ama senin gibi hemen değil para yok 1-1.5 yıl içinde almayı düşünüyorum. Şuan zaten yetiyor bana.

Bu işlemcide bana yetiyor ama çok ısınıyor.80 Tl'ye sogutu almak yerine böyle bi şey yapıcam bugün :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.