Şimdi Ara

Radeon Hd4770 mi Gtx260 Synergy mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100TL daha fazla vermeyi göze aldıysan işlemcini degiştir.
    Aynı kartı daha iyi bir işlemci ile kullansan farkı göreceksin.
    Gta 4 işlemci isteyen bir oyun zaten , işlemcinizin 2.75 degilde 3.0 da çalısması bile farkı hissettirebilir GTA 4 te.

İşlemci gücü isteyen oyunlarda , incelemelere baktıgınızda , 3.0 ile 4.0 arasındaki fps farkı gözünüzü korkutuyor , hadi ya diyor insan.

Sistem Cpu su güçlü alınmalı en başından , yüksek kat alacam diye Cpu ihmal edilirse , sonuç hüsran olur.
    Cpu olabildigince güçlü seçilmelidir.Gerekirse Vga değiştirilebilir , ileriki zamanlarda.

Kolay gelsin herkeze.
  • Zaten bugün Phenom II x3 720 BE 2.80 Ghz işlemci alıyorum :)
  • Hayırlı olsun.

Tavsiyem çok olmasada az oc yapmanızdır.
    X3 ne kadar oc oluyor bilmiyorum ama 3.2 de filan kullanabilirseniz size ve 4770 ininizi kızdırmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

Hayırlı olsun.

Tavsiyem çok olmasada az oc yapmanızdır.
    X3 ne kadar oc oluyor bilmiyorum ama 3.2 de filan kullanabilirseniz size ve 4770 ininizi kızdırmaz.

İyi de ben Hd4770'i iade edeli çok oluyor :) Şu an GTX260 Synergy var.İşlemciyi aldım P.tesi İstanbul'dan geliyomuş.İşlemci Black Edition fazlasıyla oc yapıcam :)
  • Kusura bakma da senin uyduruk işlemcin yüzünden HD4770'in performansı kısıtlanmış, düşük performans almışsın. Bende de HD4770 var, çok da süper FPS'ler alıyorum. İşlemcin kötü diye ekran kartının gerçek performansını alamamışsın, sonra gelmişsin HD4770'e b.k atıyorsun. Kusura bakma, insanları yanlış düşüncelere sevk etmekten başka birşey yapmıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CnrHzl

Kusura bakma da senin uyduruk işlemcin yüzünden HD4770'in performansı kısıtlanmış, düşük performans almışsın. Bende de HD4770 var, çok da süper FPS'ler alıyorum. İşlemcin kötü diye ekran kartının gerçek performansını alamamışsın, sonra gelmişsin HD4770'e b.k atıyorsun. Kusura bakma, insanları yanlış düşüncelere sevk etmekten başka birşey yapmıyorsun

Şu bir sayfa önce attığım testi de aynı işlemciyle yaptım neden yine kötü performans vermedi ? Senin uyduruk dediğin işlemci ile GTX260 nie iyi performans veriyorda HD4770 daha kötü performans veriyor bana bunu açıklarmısın rica ediyorum ??

• HD4770'le GTX 260 aynı seviye ekran kartları değildir zaten, bunu bilmen gerekir. Kartı alırken de bunu bilerek almışsındır herhalde. Yani GTX 260'ın daha yüksek performans vermesi doğaldır ama benim demek istediğim sen HD4770'i çok kötü bir kartmış gibi gösteriyorsun ve bu çok yanlış. Elbette 4770 20 FPS alıyorken GTX 260 30 FPS alacak ama 4770 senin bahsettiğin kadar düşük FPS vermez. O senin işlemcinden kaynaklanıyor. Sen GTX 260'la da daha fazla performans alacaksın yeni işlemcinle. Ben full ayarlarda 4xAA'da 20-40 FPS alıyorum, senin düşük FPS almış olman kartın kötülüğünden değil. Ama sen şimdi tutup da GTX260'la 4770'i karşılaştırmaya sokarsan sana da yazısı koyarımm

• quote:

Orjinalden alıntı: CnrHzl

HD4770'le GTX 260 aynı seviye ekran kartları değildir zaten, bunu bilmen gerekir. Kartı alırken de bunu bilerek almışsındır herhalde. Yani GTX 260'ın daha yüksek performans vermesi doğaldır ama benim demek istediğim sen HD4770'i çok kötü bir kartmış gibi gösteriyorsun ve bu çok yanlış. Elbette 4770 20 FPS alıyorken GTX 260 30 FPS alacak ama 4770 senin bahsettiğin kadar düşük FPS vermez. O senin işlemcinden kaynaklanıyor. Sen GTX 260'la da daha fazla performans alacaksın yeni işlemcinle. Ben full ayarlarda 4xAA'da 20-40 FPS alıyorum, senin düşük FPS almış olman kartın kötülüğünden değil. Ama sen şimdi tutup da GTX260'la 4770'i karşılaştırmaya sokarsan sana da yazısı koyarımm

Anlamıyorsun.. Bu kartlardan önce yine aynı sistemde Zotac 8600 GT 512 mb DDR2 kart vardı.Normal High karışık AA'sız 15 25 arası oynuyordum akıcıydı.Peki 4770 neden aynı ayarları değiştirmediğim 3 defa format attığım halde bunun üzerine çıkamadı ? GTX260 ondan iyi demiyorum zaten 2 side farklı kategorinin kartları.Ama GTX260 daha iyi bir kart haliyle daha iyi bir işlemciyle gerçek performansını verir.HD4770 Orta seviye orta seviyeli bir işlemciyle iyi performans vermesi gerekir.Ben işlemci 3.00 Ghz de yaptım farketmedi.Bu kadar da etki etmez hadi ediyor niye 8600 Gt ile GTX260 a etmiyor ?? Ayrıca Hd4770 i ben çok severek almıştım üstelik en pahalı zamanında aldım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.