Şimdi Ara

Radeon Hd4770 mi Gtx260 Synergy mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.1 hafta önce aldığım hd4770'ten hiç memnun değilim.Kartı iade edip değiştirmeyi düşünüyorum.Aslında kafamda soru işaretleri var.Acaba işlemci'mi dar boğaz yapıyor ? İşlemcim; Athlon 64 x2 4800 2.75 de kullanıyorum.Fakat performans olarak çok düşük.Gtx260 alırsam işlemci darboğaz yaparmı ? Saygılarımla..

• Aynı şekilde yapar. üstüne bir de fazladan 100 ytl vermiş olursun. AMD x5600 bile bendeki 8800GT yi kısıtlıyor. 3D mark tan 10100 puan gibi bi sey alıyorum. boş yere gtx260'a para bayılma derim. cunku sistemine hd 4770 bile fazla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

Aynı şekilde yapar. üstüne bir de fazladan 100 ytl vermiş olursun. AMD x5600 bile bendeki 8800GT yi kısıtlıyor. 3D mark tan 10100 puan gibi bi sey alıyorum. boş yere gtx260'a para bayılma derim. cunku sistemine hd 4770 bile fazla :)

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Daha önce 8600Gt kullanıyordum nerdeyse aynı performansı alıyorum GTA4 te
  • GTA4 zaten işlemci isteyen bir oyun,bende kullanıyorum aynı kartı ama şuan beni memnun etmeyecek hiç bir sorun çıkarmadı.
    Bu kart darboğaz yapıyorsa çoğu kart darboğaz yapar o sistemde.
  • Bu kartla Assasins Creed'i dx10 da her şey full de oynadım çok rahat.Ama Crysis ve Gta 4 de olmuyor istediğim performansı alamıyorum.Crysis çok değişik anlık fps düşmeleri oluyor.Kafamı çevirince fps düşüyor tekrar 30 - 40 lara çıkıyor
  • Doğrudur Crysis'te bende full ayarlarda 40 civarı fps alıyorum.
    Senin siteminin kartı HD4770'dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

Doğrudur Crysis'te bende full ayarlarda 40 civarı fps alıyorum.
    Senin siteminin kartı HD4770'dir.

Bende her şey full değil :) Yüksek'te ayarlar 4x AA ile 30 fps alıyorum Açıkcası senelerce Nvidia kullanıp birden Ati'ye geçmek çok tedirgin etti beni.Geçen sene İntel'den Amd'ye geçtiğimde de bu sorun vardı.Ama oyunlara girince bunun yersiz olduğunu anlamıştım.Beklediğimden de iyi çıkmıştı Amd.Aynı şey Ati den bekliyorum.Bakalım keşke işlemcim dar boğaz yapmasaydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde yüksekte bütün ayarlar AA 2x. Neyse sorun o değil
    Bence sen kartından vazgeçme gerçekten senin için güzel bir kart. Bende isterdim Phenom 4x işlemci GTX275 kullanmak ama işte durumlar.
  • quote:

Benimde yüksekte bütün ayarlar AA 2x. Neyse sorun o değil
    Bence sen kartından vazgeçme gerçekten senin için güzel bir kart. Bende isterdim Phenom 4x işlemci GTX275 kullanmak ama işte durumlar.

Peki tavsiyen için teşekkür ederim.Bende çekirdek hızını 750 den 925 e çıkardın neden farketmiyor diyordum :) İşlemcim sağolsun

• quote:

Orjinalden alıntı: _Tr@VeGo_

quote:

Peki tavsiyen için teşekkür ederim.Bende çekirdek hızını 750 den 925 e çıkardın neden farketmiyor diyordum :) İşlemcim sağolsun

Rica ederim. İstersen biraz paraya kıy bi işlemci al,kafan rahat etsin. Bende amd5000+ vardı 2 gün önceye kadar 2.el 6000+ taktık dün mis gibi oldu vallaha

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. İstersen biraz paraya kıy bi işlemci al,kafan rahat etsin. Bende amd5000+ vardı 2 gün önceye kadar 2.el 6000+ taktık dün mis gibi oldu vallaha

Açıkcası bu saatten sonra x2 bir işlemci düşünmüyorum.Yani almışken Phenom 2 x4 940 3.0 ghz bir işlemci fena olmaz diye düşünüyorum.Şu ekran kartının parasını öder ödemez bir de işlemci alıcam yakın zamanda.Performans yine değişmezse iade ederim en azından

• O zamanda performans değişmezse bende geri veririm benim kartı
  • quote:

O zamanda performans değişmezse bende geri veririm benim kartı

Youtube'a bir baktım.Bizim kartla o.c'suz Gta4 te her şey High bir tanesi Medium göremedim onu.Numaralı değerler en alttaki 8 diğerleri 40 larda 1600 çözünürlükte 50 fps alıyorlar
  • quote:

quote:

O zamanda performans değişmezse bende geri veririm benim kartı

Youtube'a bir baktım.Bizim kartla o.c'suz Gta4 te her şey High bir tanesi Medium göremedim onu.Numaralı değerler en alttaki 8 diğerleri 40 larda 1600 çözünürlükte 50 fps alıyorlar

Ben oynamıyorum GTA4 ama istersen sen dene bi

• Statistics
    Average FPS: 27.14
    Duration: 37.48 sec
    CPU Usage: 92%
    System memory usage: 71%
    Video memory usage: 70%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 24
    Detail Distance: 36

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Service Pack 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4770
    Video Driver version: 6.14.10.6947
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    `Ä¿ Å¿`Å¿ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+

File ID: benchmark.cli

• Statistics
    Average FPS: 40.89
    Duration: 37.15 sec
    CPU Usage: 97%
    System memory usage: 51%
    Video memory usage: 99%

Graphics Settings
    Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: Very High
    View Distance: 20
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate 64
    Service Pack 1
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 785@1900@2376mhz
    Video Driver version: 185.85
    Audio Adapter: Speakers (Creative SB Audigy)
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz @ 3.83Ghz

File ID: benchmark.cli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 4 Haziran 2009; 1:00:21 >
  • Az önce yine assasins oynayım dedim.Vista da oynuyordum hep ilk defa xpde oynamaya çalıştım ve oda ne görüntüye bakın.Ekran kartımı değiştiriyorum

• Bu ne biçim mukayese Kartlardan biri 100 dolar seviyesinin p/f lideri diğeri 200 dolar seviyesinin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

Aynı şekilde yapar. üstüne bir de fazladan 100 ytl vermiş olursun. AMD x5600 bile bendeki 8800GT yi kısıtlıyor. 3D mark tan 10100 puan gibi bi sey alıyorum. boş yere gtx260'a para bayılma derim. cunku sistemine hd 4770 bile fazla :)

Öncelikle oyunlarda önemli olan ekran kartı gücüdür, CPU 2. plandadır oyun oynamak için kurulan bir PC de öncelik ve bütçenin büyük kısmı ekran kartına ayrılmalı diğer bileşenler ekran kartından sonra alınmalı...

Bu soru kafasına takılanlar aşşağıda verdiğim yazıyı okusunlar, Core i7 + HD 4850 takılı bir sistemi, AMD X2 7750 + GTX 285 takılı bir sistemin nasıl ezip geçtiğini görünce şoka girmeyin..

http://www.pclabs.com.tr/2009/02/25/core-i7-core-2-amd-oyun-sistemleri-karsi-karsiya/

Şimdi bütçe durumlarını bilemiyorum HD 4770 orta sınıf bir F/P ürünüdür, daha geçen hafta hemen hemen tüm donanım sitelerinde HD 4770 CF ile GTX 275, HD 4890 nı ezip geçereken, GTX 285 i nasıl terlete bilecek bir kart olduğunu okuduk gördük... Kart kesinlikle kötü bir kart değil tek başına orta sınıf bir kart ama CF ile ölümcül bir ikili olabiliyor ve 800 liralık üst düzey kartları bile zor durumlara sokuyor ve bu işi sadece 2 kart için ödediğiniz, 440 liraya yapıyor...

• quote:

Az önce yine assasins oynayım dedim.Vista da oynuyordum hep ilk defa xpde oynamaya çalıştım ve oda ne görüntüye bakın.Ekran kartımı değiştiriyorum

Bu görüntünün ekran kartıyla alakası yok o bölüm öyle yanlış hatırlamıyorsam..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.