Şimdi Ara

Rads Error Hatası Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rdas Error Hatası Alıyorum. Daha Dün Aksam oynadım hiç sıkıntı yoktu ama bugun açayım bi dedim açılmadı.. internet hızı fln da gayet iyi bi sıkıntısı yok. neden acba ?

• Aynı sorundan ben de muzdariptim. 6 gün boyunca çözemedim sorunu en sonunda Computer> C: > Windows > System32 > Drivers > Etc > hosts doyası içerisindeki en alt satırda l3cdn.riotgames.com şeklinde bir yazı vardı onu sildim düzeldi. Ama ondan önce dns ayarları yapmanı tavsiye ederim. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 şeklinde yapıp dene bir olmazsa güvenlik duvarını açıp lol için gerekli izinleri ver. Yine olmazsa dediğim gibi "hosts" dosyası içerisindeki lol ile alakalı o yazıyı sil.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hiçbir çözüm düzeltmiyor. Yurtta kalıyorum. acaba internetten dolayı bişeyy mi war ? denedim başka online oyuna da girmiyor ?
  • ghoster23 G kullanıcısına yanıt
    Kyk'daysan düzelmez.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    özel yurtta kalıyorum. 2 gün önce girdiğim oyuna şimdi giremiyorum.büyük ihtimalle internette bir sorun war
  • Onun bi cozumu var aga banada olmustu bi yerden bi dosyayi siliyosun sonra launcheri aciyosun duzeliyo ama ne oldugunu unuttum googledan ara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghoster23 G kullanıcısına yanıt
    kykda kalıyorsan sıkıntı büyük netten olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DirectX Error / HATASI !
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vpn açtım bakalım ... launcherı açtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghoster23

vpn açtım bakalım ... launcherı açtı

vpn kullanıcaksan sana önerim Kepard bende 140-160 arada çıkıyor o kadar pingle 30 lvl hesabıma IP ve rün kasıyorum. 30 günlük pre almak istersen her hangi arkadaşına siteyi önerme gibi bişeyi kullanarak sahip olabilirsin. nette videosuda var bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.