Şimdi Ara

Radyatör kasanın dışına takılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sıvı soğutma radyatörü kasanın dışına takılabilir mi ? Nasıl takılabilir ?

• Dışına takmak derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr10ns35

Dışına takmak derken?

Hocam ben custom sıvı soğutma yapacağım ancak kasa büyük radyatör almamı engelliyor. Bende radyatöre kasaya bağlamak değil kasanın dışına bir şekilde takmak istiyorum. Yani iki hortum ile kasaya bağlansın istiyorum. Böyle birşey yapılabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortumları uzun alırsan radyatörü kasadan bir şekilde dışarı koyabilirsin. Kasan nedir?
  • quote:

Hortumları uzun alırsan radyatörü kasadan bir şekilde dışarı koyabilirsin. Kasan nedir?

Şu anda bir sistemim yok yeni bir sistem toplayacağım kasa olarak zalman z9 veya dark n10 alacağım. Radyatörü kasanın dışına takarım ama o zaman nereye koyacağım radyatörü ?

• Hocam bende Thermaltake Core v51 var ve custom soğutma için bence gayet geniş . Sende alabilirsin. Üstte 360 mm kadar radyatör desteği var. Altada takabilirsin.
  • quote:

Hocam bende Thermaltake Core v51 var ve custom soğutma için bence gayet geniş . Sende alabilirsin. Üstte 360 mm kadar radyatör desteği var. Altada takabilirsin.

Hocam kasa Türkiye'de satılıyor mu ? Fiyatı nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Satılıyor hocam ben 700 TL ye psu su ile aldım. 750 80+ bronze PSU var. Yanı pencereli ve çok hoş duruyor. :)
  • quote:

Satılıyor hocam ben 700 TL ye psu su ile aldım. 750 80+ bronze PSU var. Yanı pencereli ve çok hoş duruyor. :)

Ben psu'yu ayrı alacağım için psu'suz bulmam lazım. Sizin bildiğiniz link varsa atar mısınız ? Bu arada kasaya en fazla 300 tl verebilirim.

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Hocam 300 TL lik kasa pek fazla geniş olmaz bence. En az Corsair 400r al 400 TL falandı. Custom yapıcaksın sonuçta geniş olması gerek. Ha birde customu şık durması için yapıyorsan 400r de pencere yok.
  • quote:

Hocam 300 TL lik kasa pek fazla geniş olmaz bence. En az Corsair 400r al 400 TL falandı. Custom yapıcaksın sonuçta geniş olması gerek. Ha birde customu şık durması için yapıyorsan 400r de pencere yok.

Maalesef hocam kasaya para vermem diğer parçalardan kısmamı gerektirir. Bu arda hocam size bir sorum var. Custom sıvı soğutma yaparken kullanılan hortum çok pahalı. Ben bu hortumu Türkiye'den almak istiyorum. Bu gün hortum almak üzere bu tür malzemeleri satan bir yere gittim. Oradaki görevliye 19/13 hortum dedim ancak bana birçok seçenek gösterdi bu olabilir buda olabilir diye. Hepsinin genişligi birbirinden farklıydı. Ben bu hortumu Türkiye'den alamaz mıyım ve almak için ne diye istemeliyim ?

• Hocam custom malzemelerini TR den zor bulursun.http://www.modifiyemalzemecisi.com/ şu siteden bakabilirsin. Ben de custom konusunda çok bilgili değilim. Satılıyor bu sitede. Amazon ile arasında fazla bir fark yok.
  • custom malzemelerini bulabileceğin başka bir mağaza

http://www.n11.com/magaza/conn

http://www.conn.com.tr/
  • Cr10ns35 kardesim s.a yukarida ki muhabbetinizi okudum biraz ben dark n 10 ku?aniyorum 1 adet 240luk bir ade5e 120lik radyator gayet guzel birsekilde sigiyor kasaya ayrica once kaclik rekorlar kullanacagini belirle ona gore hortum alirsin cunku secicegin rekorlar sikmatik ulucak ve sikma somunundan yanlis hortum alirsan gecmeyebilir 05305420770 bu benim numaram ekle watsaptan sana benim kasanin fotolarini atayim ornek olarak kafanda bir fimir usturup o sekilde dizayn edersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.