Şimdi Ara

Radyatör suyu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
46.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elk_91

Radyatorun eskimis olmasin?Termostat saglam oldugu halde yukseltiyosa radyator sogutamiyo olabilir.Antifrizin hararet kaldircagini zannetmiyorum.
    yani tıkalı radyatörde su tam devirdaim yapmıyor diyorsunuz
    ama bu durumda olsa bile sıcak havayı kabine verince düşen bir hararet yerine kalıcı bir hararet olmaz mıydı
  • Dusmesi normal degil mi sayin Ceydalka.Kalorifer radyatoru de sogutmaya yardimci oluyo siz sicak havayi acinca.Bence sikinti radyatorde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk_91

Dusmesi normal degil mi sayin Ceydalka.Kalorifer radyatoru de sogutmaya yardimci oluyo siz sicak havayi acinca.Bence sikinti radyatorde.
    şehiriçi 1 saatlik dur kalk trafikte hiçbir sorun olmadığı halde şehir dışında saatlerce yol gidince ilk rampada hararet ibresinin yükselmesi bana radyatör sorunu olarak düşündürmedi
    üstelik hararet ibresi şehirdışında yükseldiğinde sinirlenip rampada daha devirli kullanmıştım ve sıcak hava sirkülasyonu kabine vermediğim halde motor harareti de yükselmedi

dediğim gibi radyatör sorunlu olsa düşen bir ibre yerine kaynayan bir radyatör olurdu
  • Benim tecrubem radyator yonunde.Basima geldi cunku sehirici hicbisey olmazken uzun yolda hafif rampalarda 110 a vuruyodu hararet.Radyator degisince duzelmisti.Sen en iyi ne biliyosan onu yap,bu benim tecrubem sadece.

• Ruling_S kullanıcısına yanıt

Normal Su 100 derecede kaynar saf su 102 derece ise saf su daha geç kaynar. hararet daha geç oluşur tezat değil mi. yazdığın yoruma göre

• pentegram60 P kullanıcısına yanıt
    antifiriz kullanın demiş
    ek: zaten sistem kapalı olduğu için kaynama derecesü 120-130c leri buluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.