Şimdi Ara

Radyo Dalgalari...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bizim evin yan tarafinda bir radyo istasyonu var ve benim 5+1 den surekli o radyo istasyonunda calan sarkilarin sesi geliyor. Cok kısık olarak geliyor bu ses sadece cizirti seklinde. Bunun onune nasil gecebilirim Bir tavsiyeniz varmi?

• 5+1 sistemine giren kablolar anten görevi görmekte bi yandanda sinyal dalgalarını algılamakta bu yüzden araya karışmakta ayrıca telefon çaldığında yanında bir haporlör var ise hoparlörden gelen cızırtı seside aynı sebepten dolayıdır önlem olarakta kabloları sisteme girdikten sonra açıkta kalan en ufak yeri daha bantlamanı tavsiye ederim bir nebze belki önüne geçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 14 Ocak 2008; 23:19:25 >
  • Paralel kapasite bagla diyesim geliyor O sınav senin bu sınav benim girmekten psikolojim bozuldu bari iyi geçse anlıycam

Not: Söyledigim çözüm geçerlidir fakat pratikte yapmanız güç.
  • speddy25 saol soledigini yaptim simdi ses yok. Ne bu yaa? senin soledigin cozum hakketen Ne bu yaa? dedirtiyor :))
  • Ferrite core düzeltecektir:

Radyo Dalgalari...

Radyo Dalgalari...

Ama nerden bulunur bilmiyorum.. Kaliteli sistemlerde kutunun içinde vardır yada hazır olarak buna sarılı şekilde konur kablolar (mesela ps2 de vardır)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ferrite_bead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 15 Ocak 2008; 14:09:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aLeNN

speddy25 saol soledigini yaptim simdi ses yok. Ne bu yaa? senin soledigin cozum hakketen Ne bu yaa? dedirtiyor :))

Sorun hal olduysa eyw iyi dinlemeler.Edit: speedy35 yazıcaktın herhalde
  • arkadaslar o sorun cozuldude simdi daha onemli bir sorun var. Ben hoparlorlerin karsisinda yunlu birsey ile oturdugumda hareket ettigimde acaip bir elektriklenme oluyor. Bu nedendir acaba ?
  • Hocam sen o evden en kısa zamanda taşın ya Balkonda da baz istasyonu da var mı ben şüphelenmeye başladım
    Şaka bi ya valla nediyim çok güzel sorunlar çıkıyor sende de. Yünlü bir şey giyme hem nasıl giyiyorsun ben çok huylanıyorum Ayrıca nedir bu hoparlorlerin markası modeli amma vukuat ı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLeNN

arkadaslar o sorun cozuldude simdi daha onemli bir sorun var. Ben hoparlorlerin karsisinda yunlu birsey ile oturdugumda hareket ettigimde acaip bir elektriklenme oluyor. Bu nedendir acaba ?

Dostum o zaman yünlü şeyi ordan kaldır üstüne oturduğunda demek temas ile ısınma oluyor elektriklenme oluyor yün elektrik yapar da hoparlöre etki edicek kadar allah allah ilk defa senden duydum kaldır gitsin karşısından bu kadar mı çok hassas yaw hoparlörler senin şaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

Hocam sen o evden en kısa zamanda taşın ya Balkonda da baz istasyonu da var mı ben şüphelenmeye başladım
    Şaka bi ya valla nediyim çok güzel sorunlar çıkıyor sende de. Yünlü bir şey giyme hem nasıl giyiyorsun ben çok huylanıyorum Ayrıca nedir bu hoparlorlerin markası modeli amma vukuat ı var?

Hoparlor Creative A500. Bende aslinda baz istasyonundan supheleniyorum :D Yunlulerden bende huylaniyorumda altina ince bisi giyince huylanmiyorum :D Pratik bilgiler Vol.1 :D

quote:

Orjinalden alıntı: speedy35
    Dostum o zaman yünlü şeyi ordan kaldır üstüne oturduğunda demek temas ile ısınma oluyor elektriklenme oluyor yün elektrik yapar da hoparlöre etki edicek kadar allah allah ilk defa senden duydum kaldır gitsin karşısından bu kadar mı çok hassas yaw hoparlörler senin şaştım

Ben tamamiyle bilgisayardan kurtulmayi dusunuyorum su yeni islemciler ciksinda bakalim :) Cok ilginc sorunlarla karsilasiyorum bu pcde :)

• Yeni işlemci dediğin quad serisi şu anda yeterde artar bile 8 çekirdeklilerimi bekliyorsun oda çıkar sonra 16 gelir bu işin sonu yok bekle bekle değiştir gitsin
  • biliyorum ama 16 ciktiginda 8 lerin fiyati dusuyor :D bende onu bekliyorum :))
  • O zaman bu döngü sürer gider 32 çıktığında 16 düşer sonu olmaz yani bütçene göre iyi olanı kullanırsın daha sonra güncellersin teknolojiyide böyle takip edebilirsin
  • o Zaman 45nm ler gelsin onlardan alayim zaten q6600 almak icime sinmiyor :)
  • Ok dostum istediğini al konu amacının dışına çıktı sistem kararları senin iyi sistemler sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.