Şimdi Ara

MEB BAĞLANTILARINDA RADYO DİNLEYEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski bir öğretmenimin çağrısı üzerine eski liseme gittim. Benden bilgisayar konusunda birkaç şey istedi. Biri hariç hepsini yapabildim. İnternet üzerinden radyo dinlemek istiyor ama hiçbir radyo kanalını açamıyoruz. Sürekli bağlantı sağlamaya çalışıyor. Bunun üstesinden gelebilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---Ali--- -- 2 Kasım 2006; 19:55:30 >

• Açarsın çok kolay arkadaşım ama senin dinleme yapmak istediğin radyonun ip adresini vede hangi porttan yayın yaptığını buluyosun sonra medya player açıyosun Ctrl+U yaptıktan sonra örnek olarakhttp://85.185.188.26:7007 gibi yapıp URL Aç yapıştırıp aç diyosun o kadar iyi dinlemeler 85.185.188.26 ip oluyo 7007 de modemin portu veya bazen port gerkmeye biliyo
  • Aynı MEB bağlantısında Emuleyi nasıl çalıştıracağız. Forumda arkadaşlar bir iki program söyledi onları denedim olmadı yada ben beceremedim. Bu işin daha kolay bir yolu var mı? Bu sansürcü zihniyetten bıktık artık.
  • quote:

istediğin radyonun ip adresini vede hangi porttan yayın yaptığını buluyosun

Bunu nasıl yapabilirim? Örnek olarak banahttp://ilef.ankara.edu.tr/netcast/_radyoilef_c5.htm adresinden yayın yapan radyo ilef için gerekli değerleri söyleyebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ---Ali---

quote:

Bunu nasıl yapabilirim? Örnek olarak banahttp://ilef.ankara.edu.tr/netcast/_radyoilef_c5.htm adresinden yayın yapan radyo ilef için gerekli değerleri söyleyebilir misin?

Buyur arkadaşım sana bunu gir dinlemeye başla ii eğlenceler mms://193.255.232.151/radyoilef ben denedim açıyor hoş vakitler olursa buraya yazmayı unutmaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: hasta32

quote:

quote:

Buyur arkadaşım sana bunu gir dinlemeye başla ii eğlenceler mms://193.255.232.151/radyoilef ben denedim açıyor hoş vakitler olursa buraya yazmayı unutmaaa

pardon yukarda anlattığım yere ve aynıu şekildeeee başalrılı olursa haberimiz olsun olmadımı bakarız çaresi ne

• @hasta32
    eyvallah kardeş yalnız bunu nasıl yaptığını bana da öğreteceksin ona göre anlaştık mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@hasta32
    eyvallah kardeş yalnız bunu nasıl yaptığını bana da öğreteceksin ona göre anlaştık mı

Barız hallediriz kadir
  • quote:

quote:

@hasta32

Barız hallediriz kadir

hallet kadir
  • quote:

quote:

quote:

@hasta32

Barız hallediriz kadir

hallet kadir

Normalde milli eğitim engelliyo değilmii büle şeyleri benim eniştem varda müdür oda aynı dert vardıı ondan biliyom belki orda olmaya bilir ama olur sanırım explorer kitliyolar bunun onla bi alakası yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

@hasta32

Barız hallediriz kadir

hallet kadir

Normalde milli eğitim engelliyo değilmii büle şeyleri benim eniştem varda müdür oda aynı dert vardıı ondan biliyom belki orda olmaya bilir ama olur sanırım explorer kitliyolar bunun onla bi alakası yok

hocam şu işin ilmini yolunu öğret çatlatma adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---Ali--- -- 2 Kasım 2006; 22:34:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@hasta32

Barız hallediriz kadir

hallet kadir

hocam şu işin ilmini yolunu öğret çatlatma adamı

Buda show radyonun mms://84.16.235.90/showradyo buyurun

• Yaa arkadaşım öncee bende cfosspeed die bu uplaud downlaud olayını düzenleyen bi proğram var sen bana link verdinyaa oda normalde windows media player ile çalışıyo tıklayonca bu dediğim proğram bağlantıları görüntülüyor işte hangi ip den bağlandığını falan anlata bildin mii bu mms:// genelde radyolar bunu kullanır cfosspeed ip aldıktan sonraa mms://.......ip......../radyo nun adını yazıyorum çıkıyor ama denedim olduu
  • quote:

Yaa arkadaşım öncee bende cfosspeed die bu uplaud downlaud olayını düzenleyen bi proğram var sen bana link verdinyaa oda normalde windows media player ile çalışıyo tıklayonca bu dediğim proğram bağlantıları görüntülüyor işte hangi ip den bağlandığını falan anlata bildin mii bu mms:// genelde radyolar bunu kullanır cfosspeed ip aldıktan sonraa mms://.......ip......../radyo nun adını yazıyorum çıkıyor ama denedim olduu

bana bu sistemle olmaz gibi geliyor ama deneyeceğiz bakalım meb bilgisayarında inşalla olur

• az önce verdiğim radyolar çalışıyo canavar gibi ama meb olayını bilmem denedim verdim yanii denemeden vermem ayıpsın
  • Bak kardeş buda Power FM in çalışıyo şimdi dinliyorum anlattığım şekilde mms://69.9.170.134/powerfm
    Not edebilirsin hani senin bana verdiğin şekilde varya bu ondan daha iyi ses kalitesi çıkıyo fark ettim çünkü kendin basını falan ayarlaya biliyosun yaa ondan sanırım
  • Ali kardeş varsa istediğin radyo bulmaya çalışalım ayıpsın sen yaz hallederiz kadir
  • Birde hatırlatma yapayım şayet radyoların ip si statik değilse bu ip numaraları değişe bilir onuda dikkate alın sanmıyorum gerçi statiktir hatırlatma yapayım dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.