Özellikle Türkçe canlı sunum olursa radyolar benim daha çok hoşuma gidiyor. Bununla birlikte müzik çalanlar da güzel. Hangi radyoları dinlemeyi seviyorsunuz? |
Radyo dinlemeyi seviyor musunuz?
-
-
-
Radyo Seymen'in linkini bulup ekledim: https://www.radyoseymen.com.tr/
Hiç radyo seven yokmuş neredeyse. Halbuki elimizdeki telefonlarda bile var radyo kanallarını veren uygulamalar. En sevdiğiniz radyo uygulaması da olur. :D
-
sohbet tarzında şovları dinlemeyi baya seviyorum hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
antika fm destekli bir radyo gordum ferikoy antika pazarinda adam 1400tl fiyat cekti 1000 e inse alcaktim inmedi ozaman para daha degerliydi bide sonraki hafta satmisti zaten
stereo hoperlor cikisi olan guzel bir radyoydu alsam evdeki fisher sme165 kolonlari takcaktim olmadi :(
alman mali kirmizi arka fon isikli cok guzel radyoydu :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 4 Aralık 2023; 0:39:34 > -
Radyo Dejavu
Pal Nostalji
Mamaş FM
En çok bunları dinlerim ama mac'e geçtikten sonra pek dinleyemiyorum. (Düzgün bir radyo programı bulamadığım için.)
-
radyo dinleyicisi olmak çok daha farklıdır.. tv de ki üç kuruşluk programlara benzemez başka bir kültürdür radyo.. farklıdır..
-
Bazı kanalların sabah akşam hemen hemen aynı yayını yapması haricinde radyo dinlemek güzeldir. Özellikle bir servisteyseniz çok kafa dinlendirir. Tabii bahsettiğim gibi kanalına göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X