Şimdi Ara

Radyo Dinleyenler Radyo Sevenler Toplanın 🔊🔊🔊

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın radyo severler öbçncelikle iyi sabahlar diye konuya başlamak istiyorum.
    Ben şuan Best Fm radyosunda çalışıyorum fakat evde kendi imkanlarımla bir internet radyosu kurmak istiyorum.Tabi daha önceden açtım.Fakat bu sefer soundcraft la yani mixserle yayın yapıcağım.Kısacası Pro On Air - Kaliteli Yayın.Peki mixserle canlı yayına nasıl bağlanması bilenler var mı?
    Eğer böyle bir üyemden güzel anlatımdan sonuç alırsam.Ciddi bir şekilde beraber yayın yapabiliriz.

Şimdiden yorumlarımız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi ara metroya merak sardım şimdi pal station tabi metroyuda bıraktım çünkü hep aynı 20 şarkıyı tekrarlatıyorlar öyle radyoculuk olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

bi ara metroya merak sardım şimdi pal station tabi metroyuda bıraktım çünkü hep aynı 20 şarkıyı tekrarlatıyorlar öyle radyoculuk olmaz.

Benim bahsettiğim toplam 500-1000 şarkı ve günde 2 kez yayın akşam ve geceleri sadece canlı yayına nasıl verilir onunanlatırsanız :)

• LifeRadio kullanıcısına yanıt
    sabah oldu yatayım ben gözler görmemeye başladı başlığa bakarak cevap verdim tuhaf oldum bilgili arkadaşlar sizi bilgilendirir umarım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeRadio

Sayın radyo severler öbçncelikle iyi sabahlar diye konuya başlamak istiyorum.
    Ben şuan Best Fm radyosunda çalışıyorum fakat evde kendi imkanlarımla bir internet radyosu kurmak istiyorum.Tabi daha önceden açtım.Fakat bu sefer soundcraft la yani mixserle yayın yapıcağım.Kısacası Pro On Air - Kaliteli Yayın.Peki mixserle canlı yayına nasıl bağlanması bilenler var mı?
    Eğer böyle bir üyemden güzel anlatımdan sonuç alırsam.Ciddi bir şekilde beraber yayın yapabiliriz.

Şimdiden yorumlarımız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

dinleriz dinleriz
  • Çok yakın bir zamanda açacağım ve dh de ana konu açıp canlı yayında hem takip edebilir hemde sorularınızı Yada cümlelerinizi aktarabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.