Şimdi Ara

Radyo Hosting için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugüne kadar wordpress ve joomla ile birkaç çalışma yaptım.Fakültem için bir radyo kurmayı düşünüyorum.İnternetten radyo yayını yapacağım.Bunu nasıl yapabilirim ? Radyo hosting almam lazım sanırım.Herhangi bir yazılım kuracak mıyız yoksa radyo hostingi alınca her şey bitiyor mu ? Radyo hosting için en güvenilir site nedir ? Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzaffetikt -- 26 Temmuz 2013; 5:06:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffetikt

Arkadaşlar bugüne kadar wordpress ve joomla ile birkaç çalışma yaptım.Fakültem için bir radyo kurmayı düşünüyorum.İnternetten radyo yayını yapacağım.Bunu nasıl yapabilirim ? Radyo hosting almam lazım sanırım.Herhangi bir yazılım kuracak mıyız yoksa radyo hostingi alınca her şey bitiyor mu ? Radyo hosting için en güvenilir site nedir ? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba;

Tarafınıza konuyla alakalı bilgi vermekten memnuniyet duyacağız,

İnternet üzerinden radyo yayını yapabilmeniz için en ekonomik ve kolay yöntem olarak Radyo Hosting paketlerini seçmenizi önermekteyiz. Radyo hosting paketleri ile yayın yapabilmeniz için uygun altyapı sağlanmakta ve sorunsuz yayın yapmanız amaçlanmaktadır.

Radyo yayını yapabilmeniz için ekstra bir programa daha ihtiyaç duymaktasınız. Bu, Winamp ile uyumlu bir Eklenti ( Winamp için SHOUTcast DSP Plugin ) veya SAM2 Broadcaster isimli DJ programını kullanabilirsiniz. Bu iki program da radyo'da çalacak müziği ayarlamanızı ve yeri geldiğinde mikrofon ile yayına katılmanızı da sağlamaktadırlar. İnternette bu 2 program da ücretsiz olarak yer almaktadır.

Radyo hosting hizmeti konusunda tarafımızdan hizmet almanızı önermekteyiz. Radyo hosting paketlerimiz ile birlikte sunduğumuz AutoDJ Modulü sayesinde sizin bilgisayarınız kapalı olsa da, yayında olmasanız da, DJ'iniz olmasa da istediğiniz müziklerin çalması sağlanmaktadır. Yani, AutoDJ ile 7 gün 24 saat aktif yayın yapabilirsiniz. Yayınınız kesinlikle kapanmamaktadır.

Radyo hosting paketlerimize web sitemizden ulaşabilir ve sorularınızı tarafımıza yöneltebilirsiniz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffetikt

Arkadaşlar bugüne kadar wordpress ve joomla ile birkaç çalışma yaptım.Fakültem için bir radyo kurmayı düşünüyorum.İnternetten radyo yayını yapacağım.Bunu nasıl yapabilirim ? Radyo hosting almam lazım sanırım.Herhangi bir yazılım kuracak mıyız yoksa radyo hostingi alınca her şey bitiyor mu ? Radyo hosting için en güvenilir site nedir ? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba, radyo hosting içinwww.radyohostingpaketleri.com sitesinden online olarak radyo yayın yapabileceğiniz stream alabilirisniz. ama benim size önerim. hazır radyo siteli alırsnaız daha iyi olur. çünkü uğraşmanıza gerek kalmaz. hazır radyo siteleri paketleri dewww.radyositesikur.com sitesinden alabilirsiniz.

WEB SİTELİ RADYO ANAHTAR TESLİMİ YAPAN ŞU FİRMAYI KESİNLİKLE İNCELEMENİZİ TAVSİYE EDERİM.www.radyositesikur.com burada çok güzel radyo sitesi scriptleri bulunmaktadır. Ben buradan aldım ve çok memnunum.

radyo siteme ayrıca sizleri beklerim.www.ulusalfm.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralwebmaster -- 5 Nisan 2014; 10:56:19 >

• Bendewww.radyositesikur.com dan aldım çok kaliteliler. hatta bir sitemi sattım.www.mavigecefm.com da djim herkesi yayına beklerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.